- 10 Nisan 2014
- 42.655
- 114.132
- 798
Iyi yaptın ya gerçekten bu ara herşey cok acayipcosmed kullanıyorum ben.yoğun bir ürün.evet arındırması bi tık zor ama ben sevdim.gene ondan alırım sanırım.yves rocher indiriminden de ne bulursam aldım.ne almazsan 1 ay sonra 2 katına aldığımız bir yerde yaşıyoruz.ama ne kadar çok şey alsam da asla bir atart bir winston olamam.onlar hem kore ürünlerine hakimler hem de tuzlu ürünlere meyilliler.benim kızın okulunun taksitleri var.tuzlu ürünler out the purest lar cosmedler celenesler in
kumbara yaptım zaten.biriksin kızlara danışıp alacağım.Iyi yaptın ya gerçekten bu ara herşey cok acayip
Sen yine de öyle deme,araya bi kore ürünü serpiştirirebiliriz dişimizi sıkarsak
Yaşıtız canım iştewinston sen 24 yaşında mısın?öyleyse atın kızlar bunu topikten.sinirim bozuldu
de gett yaşıtmışız.üstüne 20 eklersen ben oluyorumm.Yaşıtız canım işte
Bana çoluk çocuğa karışırsam arko nem yaşille takılma keyfi şokucosmed kullanıyorum ben.yoğun bir ürün.evet arındırması bi tık zor ama ben sevdim.gene ondan alırım sanırım.yves rocher indiriminden de ne bulursam aldım.ne almazsan 1 ay sonra 2 katına aldığımız bir yerde yaşıyoruz.ama ne kadar çok şey alsam da asla bir atart bir winston olamam.onlar hem kore ürünlerine hakimler hem de tuzlu ürünlere meyilliler.benim kızın okulunun taksitleri var.tuzlu ürünler out the purest lar cosmedler celenesler in
Yaşıtız canım işte
geceleri saymazsak ? uykuda geçiyor sonuçtade gett yaşıtmışız.üstüne 20 eklersen ben oluyorumm.
yok be arko nem e kadar düşmedik çok şükür.ama estee ler clinique ler de hayal oldularrrBana çoluk çocuğa karışırsam ben arko nem yaşille takılma keyfi şokuCosmed, celenes, purest solutions, maru-derm, Mia klinika, juvenil, juvera, isana bunları da kullanıyorum çokça
süper çok sevindim en azından cilt tipi de belirlenmiş olduMerhaba ben sartlari zorladim gittim eczaneye t bolgesi yagli gerisi karma bi cildim varmis elastikiyet nem yasimdan iyi cikti. Cok hassas bi cildim varmis. Biodermanin nemlendiricisini onerdi. Elimdeki laroche gunes kremine gayet iyi dedi gece lancome kullananilirsin dedi. Ayrica kirişiklik dedigim yerlerde yeni olusum oluyomus ve yeni baslayan bi iki lekem varmis dedi bakim gerekli dedi dermoskinde iyi dedi. Oyle dedi dedi iste :)
Valla canim benim yoksa ben de kuru diye diye vazelin tipi surunup gezececektimsüper çok sevindim en azından cilt tipi de belirlenmiş oldu
İyi geliyosa bi bobregi satar aliriz yayok be arko nem e kadar düşmedik çok şükür.ama estee ler clinique ler de hayal oldularrr
Cildin şuan daha iyi amayok be arko nem e kadar düşmedik çok şükür.ama estee ler clinique ler de hayal oldularrr
sen ürünleri düzenli kullan.gözaltı dolgusunu paris ışıltısını vs de aklından çıkar.hepsi para tuzakları.etkileri 3 4 ay.Valla canim benim yoksa ben de kuru diye diye vazelin tipi surunup gezececektimSimdi nelwre dikkat edeyim elindekileri kullan gel cvit niacinimide onu kullanma dedi gozneklerimdd pek yok içi temizmiz gozltim gozume batan yer ler ayni Bi urun toparlayamaz bence kirisikliktan ote torbalanma var uykusuz kaldı gimda oluyor mesela sabah hiç yok
zaten sağlam tek böbreğim var.ben satamam anacığımmmİyi geliyosa bi bobregi satar aliriz ya
eczacı ne dediyse o ,ona sorsaydınız ya ürün tavsiyesini rutini nelere dikkat edilmesi gerektiğini boşuna mı gidildi ayValla canim benim yoksa ben de kuru diye diye vazelin tipi surunup gezececektimSimdi nelwre dikkat edeyim elindekileri kullan gel cvit niacinimide onu kullanma dedi gozneklerimdd pek yok içi temizmiz gozltim gozume batan yer ler ayni Bi urun toparlayamaz bence kirisikliktan ote torbalanma var uykusuz kaldı gimda oluyor mesela sabah hiç yok
Tamam canim bi de rutin oluştursak bana :) goz serumu ne iyi gelir diyosaniz alayim bu ay.sen ürünleri düzenli kullan.gözaltı dolgusunu paris ışıltısını vs de aklından çıkar.hepsi para tuzakları.etkileri 3 4 ay.
Yaptırdınız mı hiç?sen ürünleri düzenli kullan.gözaltı dolgusunu paris ışıltısını vs de aklından çıkar.hepsi para tuzakları.etkileri 3 4 ay.
ben 4 çeşit kullanıyorum.sen nisaya sor onu.Tamam canim bi de rutin oluştursak bana :) goz serumu ne iyi gelir diyosaniz alayim bu ay.
birşey dicem neden eczacıya sorulmadı buTamam canim bi de rutin oluştursak bana :) goz serumu ne iyi gelir diyosaniz alayim bu ay.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?