Güzellik rutinleri

Iyi yaptın ya gerçekten bu ara herşey cok acayip
Sen yine de öyle deme,araya bi kore ürünü serpiştirirebiliriz dişimizi sıkarsak

Bana çoluk çocuğa karışırsam arko nem yaşille takılma keyfi şoku Cosmed, celenes, purest solutions, maru-derm, Mia klinika, juvenil, juvera, isana bunları da kullanıyorum çokça

Merhaba ben sartlari zorladim gittim eczaneye t bolgesi yagli gerisi karma bi cildim varmis elastikiyet nem yasimdan iyi cikti. Cok hassas bi cildim varmis. Biodermanin nemlendiricisini onerdi. Elimdeki laroche gunes kremine gayet iyi dedi gece lancome kullananilirsin dedi. Ayrica kirişiklik dedigim yerlerde yeni olusum oluyomus ve yeni baslayan bi iki lekem varmis dedi bakim gerekli dedi dermoskinde iyi dedi. Oyle dedi dedi iste :)

Bana çoluk çocuğa karışırsam ben arko nem yaşille takılma keyfi şoku Cosmed, celenes, purest solutions, maru-derm, Mia klinika, juvenil, juvera, isana bunları da kullanıyorum çokça
yok be arko nem e kadar düşmedik çok şükür.ama estee ler clinique ler de hayal oldularrr

süper çok sevindim en azından cilt tipi de belirlenmiş oldu

süper çok sevindim en azından cilt tipi de belirlenmiş oldu
Valla canim benim yoksa ben de kuru diye diye vazelin tipi surunup gezececektim Simdi nelwre dikkat edeyim elindekileri kullan gel cvit niacinimide onu kullanma dedi gozneklerimdd pek yok içi temizmiz gozltim gozume batan yer ler ayni Bi urun toparlayamaz bence kirisikliktan ote torbalanma var uykusuz kaldı gimda oluyor mesela sabah hiç yok

sen ürünleri düzenli kullan.gözaltı dolgusunu paris ışıltısını vs de aklından çıkar.hepsi para tuzakları.etkileri 3 4 ay.

eczacı ne dediyse o ,ona sorsaydınız ya ürün tavsiyesini rutini nelere dikkat edilmesi gerektiğini boşuna mı gidildi ay

Tamam canim bi de rutin oluştursak bana :) goz serumu ne iyi gelir diyosaniz alayim bu ay.
birşey dicem neden eczacıya sorulmadı bu orada birsürü ürün var tam ihtiyaca yönelik verirdi sonuçta yakından gören içerik bilen biri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…