- 10 Nisan 2014
- 43.553
- 115.950
- 798
en uygun fiyata en iyilerini alıyorum hep , dikkat ettiysen lüks veya pahalı sayılan ürünlerim yok alınabilecek kullanılabilecek herkese hitap edecek fiyatda ürünler , en iyi ama en uygunu söylerim ki sürdürülebilir olsun, kore ürünleri hastasıyım ama dikkat ettiysen öneremiyorum neden çünkü 1 tane alsak bitince devamında alamayabiliriz hergün artan fiyatlarla birlikle ulaşması imkansız hale geldi maalesef. marketde satılan ürünlerle cilt bakım olsa kendim alır yaparım deli miyim fazladan para harcayayımsebbo ya cilt bakım ürünleri tavsiye edildi fazla ürün olmadan basit şekilde.ama kim ne derse o yöne gitti hep.nisa uzmanı bu işin.ben o derse aldım valla.gidip simple nivea vs almadım.zaten cilde en iyi gelen ürünlerin en uygun fiyatlılarını almaya çalışıyoruz.bunların altını alarak cilt bakımı olmuyor maalesef sebomm.
evet öyle.zaten çoğu ürünü watsons gratisden bir de yves rocher den aldım.boynere bakmadım bile.içlerinden tavsiye edilenleri aldım oldu bitti.aynen dediğin gibi 40 50 tl daha ucuzsa onları takip ediyoruz.ama ucuz olsun diye de en kötü ürünleri almıyoruz tabi ki.mesela ben saç da föne vs para vermem.ama sarıya boyalı olduğundan güzel görünsün diye şampuana saç kremine bir de saç keratin sütüne iyi para veriyorum.market ürünü almıyorum.saç güzel olunca 30 tl lik tişörtle bile güzel oluyor insan.yoluk yoluk sarı saça tahammülüm yok.ürünü fazla fazla kullandığımdan çabuk bitiyor ama katlanıyorum.senin keratin yüklemen gibi saçına.gerekli olmasa ne diye veresin o paraları?düşüne düşüne alışveriş yapıyoruz hepimiz aslında bütçemize göre.en uygun fiyata en iyilerini alıyorum hep , dikkat ettiysen lüks veya pahalı sayılan ürünlerim yok alınabilecek kullanılabilecek herkese hitap edecek fiyatda ürünler , en iyi ama en uygunu söylerim ki sürdürülebilir olsun, kore ürünleri hastasıyım ama dikkat ettiysen öneremiyorum neden çünkü 1 tane alsak bitince devamında alamayabiliriz hergün artan fiyatlarla birlikle ulaşması imkansız hale geldi maalesef. marketde satılan ürünlerle cilt bakım olsa kendim alır yaparım deli miyim fazladan para harcayayımdeğil mi ama... ben internetde daha şeyleri kovalıyorum belki daha uyguna bulursam 2 tane alma şansım olur diye 40 tl nin bile hesabını yapıyorum ne yalan söyleyeyim . amaç daha az paraya daha çok ürün almak benim için . birde ml hesabı da yapıyorum hangisini daha uzun kullanabilirim parasını çıkarır mı diye birim başı maliyet
Güzelliğe hudut çizilmiyor Mihriban mihribannn diyesim geldi yineMoneylere biraz kıyacaksinyapacak birşey yok,bu işler böyle
Dimi...Güzelliğe hudut çizilmiyor Mihriban mihribannn diyesim geldi yine
Merhaba öncelikle vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.çift koruma yapmıyorum güneş kremlerimi renkli tercih ediyordum ama ölçü olarak yedirmesi zor olunca artık renksiz tercih ediyorum.bb,fondoten vs hayatımdan çıkardım his mi bilmiyorum cildimi bozduğunu hissediyordum 4senedir artık kullanmıyorum.Çift koruma yapıyor musunuz? Lekeli ciltler için gerçekten süper bir şey. Nisa da yukarıda bahsetmişti. Bir araştırma yapılmış. Ciltte leke olunca güneş o lekeyi adacık olarak görüyor ama tinted bir şey olunca cilt tek renk oluyor adacık olarak lekeyi görmüyor. Bir de içinde kimyasal filtre içeren güneş kremi kullanıyorsanız kimyasal filtreler ciltte ısınma yapabiliyor ve ısınma lekeleli ciltte çok istenen bir şey değil. Fiziksel filtreler de çok konforlu değil ama size uyanını bulursanız süper olur. Meyan kökü de lekelere iyi geliyor hem onu sap formunda c vitmaini de içeren babenin c ampülleri çok güzel.Kullandım süper. Tekrar almayı düşünüyorum. Ben kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum acwell in licoris serisi var toniği, essensı, serumu artık size hangisi uyarsa bakabilirsiniz. Bütçe ayırırım derseniz skinceuticals phloretin cf ürünü kullanmadım ama çok beğeniliyor. Skinceuticalsta discoloration defense serum da beğenen de var beğenmeyen de ama o da gene ön plana çıkıyor.Traneksemik asit de etkili. Skin 1004 madacascar brightening ampül var onda var. The inkey listin de traneksemik serumu var.Cos de baha traneksemik serumu var. Onun arbutin ve azeleik asit serumları da var onlar da iyi gelir. Cilt bariyeri ne kadar güçlüyse o kadar dayanıklı oluyorbariyernizi güçlendirseniz o da çok fark yaratır. Bu konuda seramit süperdir. Yeşil çay da olur, Centella da, aloe vera da.Liliana Hanım paylaşmıştı geçenlerde. Alovera hassasiyet karşıtı olmasının yanı sıra pigmentasyon baskılama ve geçirmeden etkili olduğu. Aromaticanın aloe vera jeli örneğin candır.Arbutinle birlikte kullanınca birbirlerinin etkilerini de arttırıyorlarmış. Çay polifenolleri de pigmentasyon baslıklama ve geçirmede çok etkilemiş. Örnek benton Green Tea toner.
Her kadın nefsi bir gün bu dipsiz kuyuya düşecektir öyle böyle markalar değişir içerikler değisir ama bir kere o alışkanlık başlayınca etkilerini gördükçe o döngü devam ediyorDimi...
Sebbo da yenik düşecek eminim
Ahahaa automatica aloe jel var Arbutin ile harika mi oluyormuş bilmiyordum bunu. Hangisini önce süreyim senceÇift koruma yapıyor musunuz? Lekeli ciltler için gerçekten süper bir şey. Nisa da yukarıda bahsetmişti. Bir araştırma yapılmış. Ciltte leke olunca güneş o lekeyi adacık olarak görüyor ama tinted bir şey olunca cilt tek renk oluyor adacık olarak lekeyi görmüyor. Bir de içinde kimyasal filtre içeren güneş kremi kullanıyorsanız kimyasal filtreler ciltte ısınma yapabiliyor ve ısınma lekeleli ciltte çok istenen bir şey değil. Fiziksel filtreler de çok konforlu değil ama size uyanını bulursanız süper olur. Meyan kökü de lekelere iyi geliyor hem onu sap formunda c vitmaini de içeren babenin c ampülleri çok güzel.Kullandım süper. Tekrar almayı düşünüyorum. Ben kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum acwell in licoris serisi var toniği, essensı, serumu artık size hangisi uyarsa bakabilirsiniz. Bütçe ayırırım derseniz skinceuticals phloretin cf ürünü kullanmadım ama çok beğeniliyor. Skinceuticalsta discoloration defense serum da beğenen de var beğenmeyen de ama o da gene ön plana çıkıyor.Traneksemik asit de etkili. Skin 1004 madacascar brightening ampül var onda var. The inkey listin de traneksemik serumu var.Cos de baha traneksemik serumu var. Onun arbutin ve azeleik asit serumları da var onlar da iyi gelir. Cilt bariyeri ne kadar güçlüyse o kadar dayanıklı oluyorbariyernizi güçlendirseniz o da çok fark yaratır. Bu konuda seramit süperdir. Yeşil çay da olur, Centella da, aloe vera da.Liliana Hanım paylaşmıştı geçenlerde. Alovera hassasiyet karşıtı olmasının yanı sıra pigmentasyon baskılama ve geçirmeden etkili olduğu. Aromaticanın aloe vera jeli örneğin candır.Arbutinle birlikte kullanınca birbirlerinin etkilerini de arttırıyorlarmış. Çay polifenolleri de pigmentasyon baslıklama ve geçirmede çok etkilemiş. Örnek benton Green Tea toner.
Maşallah hemen bir takım oluşturdunuz benim beynim yandı hangisi ne diyeAhahaa automatica aloe jel var Arbutin ile harika mi oluyormuş bilmiyordum bunu. Hangisini önce süreyim sence
Babe nin şu ortak fluencerlarsda gördüğün kremlerinden hiç denedin mi bu arada. Bi de sey dicem traneksamiksi her içerikle kullanabiliyoruz demi mesela sabah cvit üstü gibi 'ya da cvit üstüne sc nin discolor serumu gibi ust üste oluyor dimiÇift koruma yapıyor musunuz? Lekeli ciltler için gerçekten süper bir şey. Nisa da yukarıda bahsetmişti. Bir araştırma yapılmış. Ciltte leke olunca güneş o lekeyi adacık olarak görüyor ama tinted bir şey olunca cilt tek renk oluyor adacık olarak lekeyi görmüyor. Bir de içinde kimyasal filtre içeren güneş kremi kullanıyorsanız kimyasal filtreler ciltte ısınma yapabiliyor ve ısınma lekeleli ciltte çok istenen bir şey değil. Fiziksel filtreler de çok konforlu değil ama size uyanını bulursanız süper olur. Meyan kökü de lekelere iyi geliyor hem onu sap formunda c vitmaini de içeren babenin c ampülleri çok güzel.Kullandım süper. Tekrar almayı düşünüyorum. Ben kullanmadım ama kullanmayı düşünüyorum acwell in licoris serisi var toniği, essensı, serumu artık size hangisi uyarsa bakabilirsiniz. Bütçe ayırırım derseniz skinceuticals phloretin cf ürünü kullanmadım ama çok beğeniliyor. Skinceuticalsta discoloration defense serum da beğenen de var beğenmeyen de ama o da gene ön plana çıkıyor.Traneksemik asit de etkili. Skin 1004 madacascar brightening ampül var onda var. The inkey listin de traneksemik serumu var.Cos de baha traneksemik serumu var. Onun arbutin ve azeleik asit serumları da var onlar da iyi gelir. Cilt bariyeri ne kadar güçlüyse o kadar dayanıklı oluyorbariyernizi güçlendirseniz o da çok fark yaratır. Bu konuda seramit süperdir. Yeşil çay da olur, Centella da, aloe vera da.Liliana Hanım paylaşmıştı geçenlerde. Alovera hassasiyet karşıtı olmasının yanı sıra pigmentasyon baskılama ve geçirmeden etkili olduğu. Aromaticanın aloe vera jeli örneğin candır.Arbutinle birlikte kullanınca birbirlerinin etkilerini de arttırıyorlarmış. Çay polifenolleri de pigmentasyon baslıklama ve geçirmede çok etkilemiş. Örnek benton Green Tea toner.
Bende öyleydim inanın yapa yapa gore göre uygulaya uygulaya bi noktaya geliniyor cildinizin tepkilerini isteklerini daha net anliyorsunuzMaşallah hemen bir takım oluşturdunuz benim beynim yandı hangisi ne diye
Haklısınız bir de o kadar unutkanımki hepsini okumama rağmen yine ne ile ne anlaşır sıralama nedir sürekli başa dönüyorumBende öyleydim inanın yapa yapa gore göre uygulaya uygulaya bi noktaya geliniyor cildinizin tepkilerini isteklerini daha net anliyorsunuz
Öyleler öylelerMaşallah hemen bir takım oluşturdunuz benim beynim yandı hangisi ne diye
lekelerin renkleri soluyor sadece.tamamen kurtulmak mümkün değil.ben başaramadım en azından .renkleri solsa yeter diyorsanız ürünleri kullanın.lekelerle barışmak en doğrusu.bir çok ünlüde var.tedavisi kolay olsa öyle gezerler mi?Merhaba öncelikle vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.çift koruma yapmıyorum güneş kremlerimi renkli tercih ediyordum ama ölçü olarak yedirmesi zor olunca artık renksiz tercih ediyorum.bb,fondoten vs hayatımdan çıkardım his mi bilmiyorum cildimi bozduğunu hissediyordum 4senedir artık kullanmıyorum.
Diğer dediklerinize çok fransız kaldım ama araştıracam hangi ürün ne işe yarıyor gerekirse rutinime ekleyeceğim.nisanın oluşturduğu rutinle ilerliyorum şimdilik bariyer güçlendirme aşamasındayım.
Cift fazlı temizlik,enzim peeling,niacinamide,göz altı serumu,ve ihtiyaç halinde nemlendirici kullanıyorum.yağlı akneye meyilli lekeye full+full meyilliyim.kış ayında bunlara eklemeler olacak galiba ben içerik vs bilmiyorum burdaki bilgilerden yararlanarak ilerliyorum
Şuan nisayi dinliyorum cosmede ulaşamazsam Yves Rocher markasını alcam tatlım sıkıntı yok zararın neresinden dönersem kardır bir yola girmeden onun yanlış olduğu bilinmiyor malesefsebbo ya cilt bakım ürünleri tavsiye edildi fazla ürün olmadan basit şekilde.ama kim ne derse o yöne gitti hep.nisa uzmanı bu işin.ben o ne derse aldım valla.gidip simple nivea vs almadım.zaten cilde en iyi gelen ürünlerin en uygun fiyatlılarını almaya çalışıyoruz.bunların altını alarak cilt bakımı olmuyor maalesef sebomm.
engelliyim demiştin.nasıl bir engel hatırlayamadım.tekerlekli sandalye kullanıyorsan ona sürtünüp tahriş oluyordur.arkadaşımda öyle oluyordu.dr krem vermişti.bacak aramız bile birbirine sürtünce tahriş oluyor bu sıcakta.Yanlız bir problemim var koltuk altim kol damarlarım çok pişiyor pudra sürüyorum sakinleşiyor sonra yine oluyor ne yapmam lazım kızlar
Akülü araba kullanıyorum cnm kollarımı sürtmuyorum hiç bir zaman böyle olmazdı bu sene heryerim pişiyorengelliyim demiştin.nasıl bir engel hatırlayamadım.tekerlekli sandalye kullanıyorsan ona sürtünüp tahriş oluyordur.arkadaşımda öyle oluyordu.dr krem vermişti.bacak aramız bile birbirine sürtünce tahriş oluyor bu sıcakta.
bir şeye alerjin olmuş o zaman.vücudun reaksiyon gösteriyor.dr a gitmekten başka çaren yok.kurumlarda dr oluyor siz de yok mu bir görünsen.Akülü araba kullanıyorum cnm kollarımı sürtmuyorum hiç bir zaman böyle olmazdı bu sene heryerim pişiyor
Rosa değil demi gerçi bi bilgim yok ama yüzde de ya da farklı yerlerde de ara ara çıkıp kayboluyormuş arkadaşımın kollarında bu kadar değilse bile oluyorduAkülü araba kullanıyorum cnm kollarımı sürtmuyorum hiç bir zaman böyle olmazdı bu sene heryerim pişiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?