- 6 Eylül 2020
- 1.372
- 7.142
- 88
Ben de bilmiyordum liliana hanımdan öğrendim. Alovera ile iyiymiş diye aloe deyince aklım aromatica gel geldi tabii başka şeyler de olabilir krem olarak grace Day krem var mesela onu kestoluyorum şu araAhahaa automatica aloe jel var Arbutin ile harika mi oluyormuş bilmiyordum bunu. Hangisini önce süreyim sence
Denim arbutin yerine ginseng almışım sürmüşüm farkında olmadan ya. Bilemedim üstüne sursem mi enzim peeling de yaptım.Ben de bilmiyordum liliana hanımdan öğrendim. Alovera ile iyiymiş diye aloe deyince aklım aromatica gel geldi tabii başka şeyler de olabilir krem olarak grace Day krem var mesela onu kestoluyorum şu araHangisi önce güzel soru ben de düşünmüştüm bunu gene kafalar aynı çalışıyor İşte dedim en iyisi grace Day krem olsun krem yani Mantık kurarak düşünelim az yoğundan çok yoğuna doğru sürmek gerek tabii şimdi o jel çok da yoğun değil ince eğer Arbutin çok yoğun tok bir serumsa sonra olur herhalde.
Rica ederim. Yani şöyle Nisa'nın dedikleri efsane güzel rutin. Gayet yeto çok da abartıp karıştırmaya gerek yok onun stilini çok beğeniyorum. Tabii o da denemiş yanılmış ve her şeyi kafasında oturtmuş az öz verimli. Sadece her şeyi yapmanıza rağmen ciddi sorununuz olduğu için değişik açılardan bakalım dedimMerhaba öncelikle vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.çift koruma yapmıyorum güneş kremlerimi renkli tercih ediyordum ama ölçü olarak yedirmesi zor olunca artık renksiz tercih ediyorum.bb,fondoten vs hayatımdan çıkardım his mi bilmiyorum cildimi bozduğunu hissediyordum 4senedir artık kullanmıyorum.
Diğer dediklerinize çok fransız kaldım ama araştıracam hangi ürün ne işe yarıyor gerekirse rutinime ekleyeceğim.nisanın oluşturduğu rutinle ilerliyorum şimdilik bariyer güçlendirme aşamasındayım.
Cift fazlı temizlik,enzim peeling,niacinamide,göz altı serumu,ve ihtiyaç halinde nemlendirici kullanıyorum.yağlı akneye meyilli lekeye full+full meyilliyim.kış ayında bunlara eklemeler olacak galiba ben içerik vs bilmiyorum burdaki bilgilerden yararlanarak ilerliyorum
At at atDenim arbutin yerine ginseng almışım sürmüşüm farkında olmadan ya. Bilemedim üstüne sursem mi enzim peeling de yaptım.
Ben kışın bi retinal bi peptit belki bi hyalarunik asit bu kambuchiali bisey de olablir. Bir de bi traneksamit asit , glikolik ( önce denicem) bha alicam . Elimdeki ürünler de çok daha da almam vallaha sonu yok e bi kere alıştı cildim bıraksam da olmaz. Tum ürünlerim bitince en demirbaş ürünlerle devam etmeyi düşünüyorum. Yarın stoktakiler ve günceldekileri çekip atsam anlarsın ahval ve seriatimi
Bn sıcaktan pişiyor deyip sorunu küçük görmeye çalışiyorum bilemedimRosa değil demi gerçi bi bilgim yok ama yüzde de ya da farklı yerlerde de ara ara çıkıp kayboluyormuş arkadaşımın kollarında bu kadar değilse bile oluyordu
Aynen şu ara Babe meşhurBabe nin şu ortak fluencerlarsda gördüğün kremlerinden hiç denedin mi bu arada. Bi de sey dicem traneksamiksi her içerikle kullanabiliyoruz demi mesela sabah cvit üstü gibi 'ya da cvit üstüne sc nin discolor serumu gibi ust üste oluyor dimi
Bu arada aromatica bana k beauty box da çıkmıştı geçenlerde büyük boyu kampanyadan almadım. Çocuklara morhipodan çocuk marka indirim günlerinden bisiler aldım. Ekimde düğünümüz var saçımı sarı yapicam vs masraf kapıları çoğaldı . Birr süre alıcı antenlerimi her türlü veri akışına kapatıyorum
Gerçekten bu bir addict haliAynen şu ara Babe meşhurBen önceden ampülerinin son çıkanı hariç 3 çeşidini kullandım. Son çeşidini de çok merak ediyorum. Calm olan yulaf özü de içeriyor iyi içerik gerçekten hassas cildime iyi geldi. C vitamini de sevdim. Sap var hem sivilcelere de iyi geliyor ve gerçekten hafif de olsa aydınlatma efekt veriyor. Meşhur tuhaf isimli mavi bebeksu ise en iyisi zaten.Argireline içeriyor. Geçen sene galiba ondan tekrar 3 kutu almıştım. Şimdi paylaşılınca hatırladım malum maalesef çok ürün var ancak böyle aklıma geliyor Aslında çok kötü bir şey tabii. En iyisi az öz takılmak. Hayatımın diğer alanlarında hep öyleyim ama skinkeyr batağına düştüm dostlar ah ah Diğerler serumu kremleri falan kullanmadım ama merak ediyorum bayağı. Tabii gene şaşırmadık merak etmesem şaşırtırdı Tutarlılıkta benim gibi olum biraz önce skinkeyr minimalizmden bahsediyordum
Tarih yazmayı seçiyorummmm bakalım ya şah oluruz ya sahken şahbazAt at atGünler bitmedi canım sürersin gene yeto bugünlük bence Bu kış bombe bir cilt mi geliyor yoksa. Ya tarih yazacağız ya tarih olacağız Ne yapıyoruz pozitif basıyoruz süper olacak
tarih olacağız ne demek deme öyle deme.tonla yatırım yaptık üstüne tonla zaman harcadık cildimize.At at atGünler bitmedi canım sürersin gene yeto bugünlük bence Bu kış bombe bir cilt mi geliyor yoksa. Ya tarih yazacağız ya tarih olacağız Ne yapıyoruz pozitif basıyoruz süper olacak
Yaa bana hep takılırlar çok atasözü deyim kullanıyorsun 80 yaşında gibisin diyeGerçekten bu bir addict haliaslında hic kotu bi bağımlılık değil sonuçta güzel bisey için uğraşılıyor ama ne kadar farklı ürün kullanırsam o kadar çok karışıyor kafam... Babe ye hiç girişmiyim ben minmaksu her boyayı boyadım fıstık yeşili eksik kalsin
İptal iptal iptaltarih olacağız ne demek deme öyle deme.tonla yatırım yaptık üstüne tonla zaman harcadık cildimize.
Babe dur zaten ortalık karışıkGerçekten bu bir addict haliaslında hic kotu bi bağımlılık değil sonuçta güzel bisey için uğraşılıyor ama ne kadar farklı ürün kullanırsam o kadar çok karışıyor kafam... Babe ye hiç girişmiyim ben minmaksu her boyayı boyadım fıstık yeşili eksik kalsin
Bu babe amca gratiste yada Watsonda bulunurmu merak ettimAynen şu ara Babe meşhurBen önceden ampülerinin son çıkanı hariç 3 çeşidini kullandım. Son çeşidini de çok merak ediyorum. Calm olan yulaf özü de içeriyor iyi içerik gerçekten hassas cildime iyi geldi. C vitamini de sevdim. Sap var hem sivilcelere de iyi geliyor ve gerçekten hafif de olsa aydınlatma efekt veriyor. Meşhur tuhaf isimli mavi bebeksu ise en iyisi zaten.Argireline içeriyor. Geçen sene galiba ondan tekrar 3 kutu almıştım. Şimdi paylaşılınca hatırladım malum maalesef çok ürün var ancak böyle aklıma geliyor Aslında çok kötü bir şey tabii. En iyisi az öz takılmak. Hayatımın diğer alanlarında hep öyleyim ama skinkeyr batağına düştüm dostlar ah ah Diğerler serumu kremleri falan kullanmadım ama merak ediyorum bayağı. Tabii gene şaşırmadık merak etmesem şaşırtırdı Tutarlılıkta benim gibi olum biraz önce skinkeyr minimalizmden bahsediyordum
Belki de arabanı kullanırken mecburen hafif bukulu kalıyorsa orası sıcakta pişmesi daha akilci. Sadece yazları da oluyorsa pisiktir o pisikBn sıcaktan pişiyor deyip sorunu küçük görmeye çalışiyorum bilemedim
Nasıl geçerBelki de arabanı kullanırken mecburen hafif bukulu kalıyorsa orası sıcakta pişmesi daha akilci. Sadece yazları da oluyorsa pisiktir o pisik
Bumu dediğin ekran resmini atarmisin cnm bugün gidip bakcam çünküevet bu ,balm gibi olan krem kutusunda olan da var o da güzel
yüzünüze epilasyon yöntemi olarak ne uyguluyorsunuz ? o hassasiyet yapıyor olabilir güneşe karşı, sivilceye meyilli ciltler her zaman lekeye meyillidir maalesefMerhaba öncelikle vakit ayırıp ilgilendiğiniz için teşekkür ederim.çift koruma yapmıyorum güneş kremlerimi renkli tercih ediyordum ama ölçü olarak yedirmesi zor olunca artık renksiz tercih ediyorum.bb,fondoten vs hayatımdan çıkardım his mi bilmiyorum cildimi bozduğunu hissediyordum 4senedir artık kullanmıyorum.
Diğer dediklerinize çok fransız kaldım ama araştıracam hangi ürün ne işe yarıyor gerekirse rutinime ekleyeceğim.nisanın oluşturduğu rutinle ilerliyorum şimdilik bariyer güçlendirme aşamasındayım.
Cift fazlı temizlik,enzim peeling,niacinamide,göz altı serumu,ve ihtiyaç halinde nemlendirici kullanıyorum.yağlı akneye meyilli lekeye full+full meyilliyim.kış ayında bunlara eklemeler olacak galiba ben içerik vs bilmiyorum burdaki bilgilerden yararlanarak ilerliyorum
canım arbutinle niacinimade bomba etkisi en güzel çalışan ikilidir sabah niacinimade akşam arbutin sürersen çok iyi lekeler üzerinde ...Denim arbutin yerine ginseng almışım sürmüşüm farkında olmadan ya. Bilemedim üstüne sursem mi enzim peeling de yaptım.
Ben kışın bi retinal bi peptit belki bi hyalarunik asit bu kambuchiali bisey de olablir. Bir de bi traneksamit asit , glikolik ( önce denicem) bha alicam . Elimdeki ürünler de çok daha da almam vallaha sonu yok e bi kere alıştı cildim bıraksam da olmaz. Tum ürünlerim bitince en demirbaş ürünlerle devam etmeyi düşünüyorum. Yarın stoktakiler ve günceldekileri çekip atsam anlarsın ahval ve seriatimi
Pure Camomille - Yatıştırıcı Yüz Yıkama Makyaj Temizleme Yağı bunu alsan olurBumu dediğin ekran resmini atarmisin cnm bugün gidip bakcam çünkü
bence de cosmed marka alsın.bulursa 400 mg ımını hatta.çünkü hergün lazım bu ürün.ben de stoğa atayım bu haftasonu bulabilirsem.yüzünüze epilasyon yöntemi olarak ne uyguluyorsunuz ? o hassasiyet yapıyor olabilir güneşe karşı, sivilceye meyilli ciltler her zaman lekeye meyillidir maalesef
akşam düzgün temizlenirse ve içeriği iyi ürün kullanılırsa kapatıcının faydası var mesela size şunu önerebilirim
L'Oreal Paris True Match Nude Serum Fondöten 0 5 2 Very Light - Fiyatı, Yorumları
L'Oreal Paris True Match Nude Serum Fondöten 0 5 2 Very Light yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
canım arbutinle niacinimade bomba etkisi en güzel çalışan ikilidir sabah niacinimade akşam arbutin sürersen çok iyi lekeler üzerinde ...
Pure Camomille - Yatıştırıcı Yüz Yıkama Makyaj Temizleme Yağı bunu alsan olur
ama bu sana daha hesaplı gelir 400 ml çünkü kullan kullan bitmiyor https://www.watsons.com.tr/cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml/p/BP_1312598
Tşk cnnyüzünüze epilasyon yöntemi olarak ne uyguluyorsunuz ? o hassasiyet yapıyor olabilir güneşe karşı, sivilceye meyilli ciltler her zaman lekeye meyillidir maalesef
akşam düzgün temizlenirse ve içeriği iyi ürün kullanılırsa kapatıcının faydası var mesela size şunu önerebilirim
L'Oreal Paris True Match Nude Serum Fondöten 0 5 2 Very Light - Fiyatı, Yorumları
L'Oreal Paris True Match Nude Serum Fondöten 0 5 2 Very Light yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
canım arbutinle niacinimade bomba etkisi en güzel çalışan ikilidir sabah niacinimade akşam arbutin sürersen çok iyi lekeler üzerinde ...
Pure Camomille - Yatıştırıcı Yüz Yıkama Makyaj Temizleme Yağı bunu alsan olur
ama bu sana daha hesaplı gelir 400 ml çünkü kullan kullan bitmiyor https://www.watsons.com.tr/cosmed-atopia-temizleme-yagi-400-ml/p/BP_1312598
Hayır tatlımBu babe amca gratiste yada Watsonda bulunurmu merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?