Yağ bazlı temizleyici mutlaka alacağım cosmed olmasa bile başka marka da olsa Yves Rocher yağ bazlı temizleyicileri nasıl kullandinmi cnm hiçHangisini almayi düşünüyorsun?
Effectha'yı mutlaka alabilirsen al cildin uyum sağlarsa aradaki 109727263 farkı anlarsın
En sevdiğim aktivite bikabilememhergün qoenzim q10 hap ve kolajen şase içmekten bıktım.ama yaşlanmak da istemiyorum.nolacak bu kadınların hali?
yağ bazlı temizleyicisini hiç kullanmadım başka ürünlerini stokladım ama.severim o markayı.nisa güzel demişti .isana nın da varmış onu da hiç görmedim.ben cosmed kullanıyorum.yapısı biraz yoğun ama ben sevdim.Yağ bazlı temizleyici mutlaka alacağım cosmed olmasa bile başka marka da olsa Yves Rocher yağ bazlı temizleyicileri nasıl kullandinmi cnm hiç
haftasonu peptaronic marka bir hyloronic serum aldım kore malı watsonstan indirimdeydi.şişesi diğer serumların 3 katı.denedim 2 3 kere bayıldımm.kullanan var mı acaba watsons daki kore ürünlerinden?En sevdiğim aktivite bikabilemem
Nemlendirici olarak the purestin serumunu Alaçam nisa önermişti ama bu sorduğum marka biraz pahalı ama bitkisel ürünleri direk yağ bazlı olarak bunu alsammi diye dusunmekteyim isana ve cosmede ulaşamazsam öyle yapcam sanırımyağ bazlı temizleyicisini hiç kullanmadım başka ürünlerini stokladım ama.severim o markayı.nisa güzel demişti .isana nın da varmış onu da hiç görmedim.ben cosmed kullanıyorum.yapısı biraz yoğun ama ben sevdim.
Bn pazartesi başlayıp cuma bırakiyorum kolay gelsinrejime tekrar başladım.açım açççç.ama bu sefer kurtulacağım o 6 kilodan.boyum kısa 6 kilo gösteriyor 15 kilo.
ne yazdın anlamadım.the purest ın hangi serumunu alacaksın?bend e var 3 tane çeşidi.güzel ürünler.geçen kampanyası vardı kaçırdın.Nemlendirici olarak the purestin serumunu Alaçam nisa önermişti ama bu sorduğum marka biraz pahalı ama bitkisel ürünleri direk yağ bazlı olarak bunu alsammi diye dusunmekteyim isana ve cosmede ulaşamazsam öyle yapcam sanırım
Nisa bunu al dedi bunu alcamne yazdın anlamadım.the purest ın hangi serumunu alacaksın?bend e var 3 tane çeşidi.güzel ürünler.geçen kampanyası vardı kaçırdın.nisa bunu aldedi bunu alcam
Moneylere biraz kıyacaksinNemlendirici olarak the purestin serumunu Alaçam nisa önermişti ama bu sorduğum marka biraz pahalı ama bitkisel ürünleri direk yağ bazlı olarak bunu alsammi diye dusunmekteyim isana ve cosmede ulaşamazsam öyle yapcam sanırım
evet bu çok güzel bir ürün.alabilirsin.kampanyaları takip ederek al.the purest ürünleri alınca yarı fiyatı kadar da puan hediyesi vardı.ben öyle aldım 2 tanesini.geçen hafta da 60 lı fiyata revolution serum aldım .onun serumları da güzeldir.Nisa bunu al dedi bunu alcam
aslında ucuz markalar ürünler alıyoruz.dior estee vs almıyoruz ya.paramızın değeri düştü herşey ondann.yurtdışında ordinary serumlar fakir fukara serumları biz alamıyoruz amaMoneylere biraz kıyacaksinyapacak birşey yok,bu işler böyle
Kesinlikle bugün 85liram gitti bir temizleyiciye. Ağladım arkasındanMoneylere biraz kıyacaksinyapacak birşey yok,bu işler böyle
Evet oralara hiç girme çıkamayız zaten deaslında ucuz markalar ürünler alıyoruz.dior estee vs almıyoruz ya.paramızın değeri düştü herşey ondann.yurtdışında ordinary serumlar fakir fukara serumları biz alamıyoruz ama
cosmed kesinlikle çok iyi hem derinlemesine temizliyor hemde siyah noktaları özellikle önleyen içerikleri var içinde ,cosmedi kesin seversinHa ondan mı? Guzel bir bilgi daha...
Olsun sen bana cosmed day to day'i anlat
O böyle şeyler yapmaz dimi,neler yapar
geleneside seversin kuru cildi sevmiyorsun nemi seviyorsun senaldım ben day to day ama şu an celenes kullandığımdan yedekte o.umarım iyidir.
şaka mı yapıyorsun 1 ay oldu seninle serüvenimizBnde bnde bir kere öyle hata ettim oda Ogün bir sürü nemlendirici resmi attım gittiğim yerlerde hiç birine bişi denmedi bnde uygun diye bunu aldım almaz olaydım bitsede kurtulsam
yves iyi papatyalı olan var mesela onu kullanabilirsinYağ bazlı temizleyici mutlaka alacağım cosmed olmasa bile başka marka da olsa Yves Rocher yağ bazlı temizleyicileri nasıl kullandinmi cnm hiç
Oo başka şeyler dönmüşcosmed kesinlikle çok iyi hem derinlemesine temizliyor hemde siyah noktaları özellikle önleyen içerikleri var içinde ,cosmedi kesin seversin
geleneside seversin kuru cildi sevmiyorsun nemi seviyorsun sen
şaka mı yapıyorsun 1 ay oldu seninle serüvenimizo krem resimleri göstermeden 2 hafta öncesinden hergün sana ne kullanman gerektiğini yazdım- yazdık ona rağmen o resimleri attın alakasız ve asla önermediğim şeyleri bu mu bu mu diye ,sonra başka cilt bakım topiklerine de eş zamanlı yazdın buraya yazarken başka yere de yazıyordun sana orada iyi dediklerini aldın simple iyi dediler orada bizim burada dediklerimizi almayan sensin , hiçbirine birşey denmedi diyorsun birde gerçekten inanılmazsın elini vicdanına koy bize de yazık günah ama ya
Tm cnm bakarım onayves iyi papatyalı olan var mesela onu kullanabilirsin
Bu cnm demi dediğinyves iyi papatyalı olan var mesela onu kullanabilirsin
evet bu ,balm gibi olan krem kutusunda olan da var o da güzelBu cnm demi dediğin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?