- 10 Nisan 2014
- 43.570
- 115.991
- 798
Micellar su olsada olur olmasa da ama diğer ikisi şart. Sabah sadece celenesle yıka . Akşam da yüzdeki güneş kremi ve makyajı çıkarmak için önce cosmed i sonra da celenes i kullan. Cosmed direkt yüze sür 30 saniye ovala. Suyla karıştırma hemen. Sonra da az az suyla süt kıvamına getirip akıt. İyice yıka sonra da celenes bitti gittiÇift aşamalı temizlik yapacağım
Jel olani aldım pompalı olan teşekkürler
Güneş kremin gözaltı kremin bir de yüz nemlendiricin evde varsa temel bakım için herşeyin var demektir.Aldım canim online dan da diğerini
Ilk aşamada böyle başlayım bi anda o kadar bütçem yok
Yavaş yavaş eklerim
SON DURUM
1. yag bazli temizleyici COSMED alındı 108 tl ye
2. Su bazlı temizleyici CELENES alındı 83 tl ye
Güneş kremin gözaltı kremin bir de yüz nemlendiricin evde varsa temel bakım için herşeyin var demektir.
Micellar su olsada olur olmasa da ama diğer ikisi şart. Sabah sadece celenesle yıka . Akşam da yüzdeki güneş kremi ve makyajı çıkarmak için önce cosmed i sonra da celenes i kullan. Cosmed direkt yüze sür 30 saniye ovala. Suyla karıştırma hemen. Sonra da az az suyla süt kıvamına getirip akıt. İyice yıka sonra da celenes bitti gitti
Güle güle kullanın yağ bazlı temizleyiciniz varsa ki ben olduğunu Cosmed bilmiyordum varsa tabiki miselar suya gerek yok jel yeterliÇift aşamalı temizlik yapacağım
Jel olani aldım pompalı olan teşekkürler
Güle güle kullanın yağ bazlı temizleyiciniz varsa ki ben olduğunu Cosmed bilmiyordum varsa tabiki miselar suya gerek yok jel yeterliyağ bazlı temizleyici olmasaydı miselar onun kadar olmasa da iş görürdü
diğerlerini serumları yani kampanya takip ede ede alırsın zamanla.bizlerde 2 günde almadık hepsini.almışsın.bir de enzim peeling i şiddetle tavsiye ederim.cilt nefes alıyor tıkalı gözenekler boşalıyor.kışa doğru da fiddy yöntemine başlarsın.nette var tarifi.tek eksik malzemen 10 15 tl olan kil maskesi ve bha yüzde 2 serum ya da tonik.Bu mesajın da ekran görüntüsünü aldım
akşam çift yapacaktım ssabah hic yapmayacaktım ama dediğin gibi yaparım artık sağol kuzum
yok yeter.ben de öyle kullanıyorum.köpürüyor zaten hemen.Kızlar bu celenes 1 pompa aldım elime yüzümü yıkadım önce sonra nazikçe ovalaya ovalaya dairesel hareketlerle sürdüm sonra yüzümü yıkadım
Olmuş mu
Bir de 1 pompa az mi
farkı görürsün bir haftaya.ben de 2 aydır kullanıyorum bilmiyordum.Aldım valla artık 2 ürünüm var cok değişik hissediyorum hahhah hayatımda ilk ďefa çift aşamalı temizlik yapacağım :)
diğerlerini serumları yani kampanya takip ede ede alırsın zamanla.bizlerde 2 günde almadık hepsini.almışsın.bir de enzim peeling i şiddetle tavsiye ederim.cilt nefes alıyor tıkalı gözenekler boşalıyor.kışa doğru da fiddy yöntemine başlarsın.nette var tarifi.tek eksik malzemen 10 15 tl olan kil maskesi ve bha yüzde 2 serum ya da tonik.
yok yeter.ben de öyle kullanıyorum.köpürüyor zaten hemen.
köpürmüyor cosmed fazla.süt gibi renge dönüşüyor onu duruluyorsun az az önce sonra da tazyikli suyla.ben direkt yüzüme sürüyorum elime azıcık döküp susuz.onu ovalıyorum nazikçe.az su ekliyorum elimle tekrar ovalıyorum orda süt kıvamına dönüşüyor işte.sonra da yıkıyorum .celenes yapıyorum üstüne.hepsi buelınde kopurtup oyle uygulamıyorsun yanı demı
benım asırı kopurmedı normal mı acaba
köpürmüyor cosmed fazla.süt gibi renge dönüşüyor onu duruluyorsun az az önce sonra da tazyikli suyla.ben direkt yüzüme sürüyorum elime azıcık döküp susuz.onu ovalıyorum nazikçe.az su ekliyorum elimle tekrar ovalıyorum orda süt kıvamına dönüşüyor işte.sonra da yıkıyorum .celenes yapıyorum üstüne.hepsi bu
serumlara ihtiyacın olacak.gelecek ay onları alırsın.the purest aldım ben marka olarak revolution da iyi.hyloronik serumu harika.onu da celenes sonrası nemli cilde 1 2 damla sürüyorsun.tüm nemi cilde hapsediyor.üstüne ister güneş kremi sür ister nemlendiricini.resmen cildi neme doyuruyor o serumlar.tamam canım cook sagolasın gelecek ay da eklemem gereken ılk en temel urunu sorarım (sanırım nemlendırıcı: cerave nemlendirici var aklımda) tabıı bunlar hep bu gruptan okuduklarımla
sonra da baska seyler eklerız ınsallahhhhh
cosmed gelsin öyle başla.ozamana dek sadece celenesle yıka.sınra yazdığım sırayla kullan.cosmedi sadece akşamları kullan sabah değil.amacı güneş kremini makyajı tamamen temizlemek onun.sabah gerek yok.nette de var nasıl kullanılacağı.herkes kullandığından artık mağazalarda zor bulunuyor.ben bulamadım dün mesela yedekleyecektim.fiyatı düşmüş ben daha pahalıya almıştım 154 tl yecanım cosmed daha gelmedı
sadece celenes kullandım sımdı (bunu dırek magazadan alabıldım de)
yanlıs mı yazmısım kı yukarıda
celenes de fazla köpürmüyor.o köpüren ürünler zararlı zaten.canım cosmed daha gelmedı
cosmed le çift aşamalı temizlik ve haftada bir enzim peeling sonrası benim tüm siyah noktalarım kapalı gözeneklerim düzeldi.tıkalıymış hepsi valla.sadece jel temizleyici kullanıyordum yetmiyormuş.o pütürcüklü peelinglerle de kurtulamamıştım boşa paraymış hepsi.enzim peeling se efsane.az ama gerekli ürün alınmalı.ucuz diye her gördüğümü almışım daha önce.canım cosmed daha gelmedı
Tonik için ve kil maskesi oneriniz var mi.diğerlerini serumları yani kampanya takip ede ede alırsın zamanla.bizlerde 2 günde almadık hepsini.almışsın.bir de enzim peeling i şiddetle tavsiye ederim.cilt nefes alıyor tıkalı gözenekler boşalıyor.kışa doğru da fiddy yöntemine başlarsın.nette var tarifi.tek eksik malzemen 10 15 tl olan kil maskesi ve bha yüzde 2 serum ya da tonik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?