- 10 Nisan 2014
- 43.570
- 115.990
- 798
ben günlük tonik kullanmıyorum sevmediğimden.fiddy yöntemi için bha toniğim var sadece the purest marka.cosmed markasında vardı acil sivilce söndüren ürün.watsonslara bakın.indirimin son günüdür bugün.sivilce için ürünler kullanarak kurtulursunuz.ilk 1 ay kusar sonra düzelir.svr serum kullanıyor arkadaşlar.cildi çift aşamalı temizlemek de engelliyor sivilceyi.minik tüplerde sivilce kurutan ürünler var.her kozmetik mağazasında oluyor.Tonik için ve kil maskesi oneriniz var mi.
Birde sivilce sondurmek için acil ne sürülür yanagimda ki baya agriyor
Teşekkür ederim benim hic sivilcem çıkmamıştır ergenlik donemleri dahil o yuzden bilemedim oralara gitmem imkansiz ama bakayim bi yarin aslinda cift asamali temizlikte yapiyorum ama kusuyordur belki dediginiz gibiben günlük tonik kullanmıyorum sevmediğimden.fiddy yöntemi için bha toniğim var sadece the purest marka.cosmed markasında vardı acil sivilce söndüren ürün.watsonslara bakın.indirimin son günüdür bugün.sivilce için ürünler kullanarak kurtulursunuz.ilk 1 ay kusar sonra düzelir.svr serum kullanıyor arkadaşlar.cildi çift aşamalı temizlemek de engelliyor sivilceyi.minik tüplerde sivilce kurutan ürünler var.her kozmetik mağazasında oluyor.
sonbahara giriyoruz yazın son ayı en berbat aydır hava aşırı sıcak olduğundan cilt kurur nemsiz kalır ve dengelemek için sebum üretmeye başlar bu da her yazın son ayı cildimizin daha kalınlaşmasına sivilcelenmesine kabuklanmasına matlaşmasına yağ dengesizliğine sebep olur belkide sivilcelenmenizin sebebi geçiş ayında olduğumuz içindirTeşekkür ederim benim hic sivilcem çıkmamıştır ergenlik donemleri dahil o yuzden bilemedim oralara gitmem imkansiz ama bakayim bi yarin aslinda cift asamali temizlikte yapiyorum ama kusuyordur belki dediginiz gibi
japonya ve güney kore metodlarını türkiye yeni keşfetti aslında uzun süredir varda biz ülke olarak yeni aydınlandıknisa olmasa çift aşamalı temizlikten falan haberim yoktu
Anladim cok guzel bilgiler vermisiniz cocuklarla en fazla markete gidebilirim ben bi kil maskesi bakayim en iyisi yarinda eczaneye ugrayim :) Tesekkur ederim. O zaman bol nemlendirme lazim degil mi.sonbahara giriyoruz yazın son ayı en berbat aydır hava aşırı sıcak olduğundan cilt kurur nemsiz kalır ve dengelemek için sebum üretmeye başlar bu da her yazın son ayı cildimizin daha kalınlaşmasına sivilcelenmesine kabuklanmasına matlaşmasına yağ dengesizliğine sebep olur belkide sivilcelenmenizin sebebi geçiş ayında olduğumuz içindir
sadece sivilce üstüne kil maskesi sürüp 15 dk bekleyip yıkayabilirsiniz eczanede sivilce kurutan acil soslar var ondan alıp lokal uygulayabilirsiniz sadece sivilce üstüne lokal olarak kulak pamuğuyla salisilik asit uygulayabilirsiniz sivilce bantları var yapıştırıyorsunuz çıkardığınızda hem içini boşaltıyor hemde sivilceyi kapattığıından görsel olarakda güzel duruyor ten renginde, hemde oynamanızı engelliyor ondan da alabilirsiniz
Tm cnm bunlar arasında kalmıştım ozaman yağ bazlı temizleyici ve nemlendirici alayım cnm tşk aldigim da resim atarim
Yıkama jelini aldım cnmCelenes hiç kullanmadim bilmiyorum. Sağdaki yüz yıkama jeli soldaki makyaj çıkarma miselar su. Normal mantıkta her ikisi de lazım ama sizin ihtiyacınız ne
sen yağ bazlı temizleyiciyi hele bir al önce.nemlendirici ne alacaksın peki?Tm cnm bunlar arasında kalmıştım ozaman yağ bazlı temizleyici ve nemlendirici alayım cnm tşk aldigim da resim atarim
Nisa nemlendiriciyide bu markadan alabilirsin diyor iki cilt ürünu alırsan yüzde 50 indirim var yoksa tek onu alır çıkarım derdi m başkasen yağ bazlı temizleyiciyi hele bir al önce.nemlendirici ne alacaksın peki?
o zaman onu da bu markadan al.ben aldım geçenki indirimlerde.hediye de vermişlerdi.onu da sor.üye değilsen üye ol oraya.tester ürün de iste mutlaka bedava.Nisa nemlendiriciyide bu markadan alabilirsin diyor iki cilt ürünu alırsan yüzde 50 indirim var yoksa tek onu alır çıkarım derdi m başka
Bn yeni kayıt oldum iki ürün verdiler hediye ne olduklarini söylediler ama unuttum bunlar hangi ürünler cnm bilirsin seno zaman onu da bu markadan al.ben aldım geçenki indirimlerde.hediye de vermişlerdi.onu da sor.üye değilsen üye ol oraya.tester ürün de iste mutlaka bedava.
Serum ve cilt onarıcı krem vermiş. Bu serinin güneş kremi var bende. Güzel ürünler vermişBn yeni kayıt oldum iki ürün verdiler hediye ne olduklarini söylediler ama unuttum bunlar hangi ürünler cnm bilirsin sen
Bunları nasıl kullanicam anlatirmisin cnm hangi aşamada yaniSerum ve cilt onarıcı krem vermiş. Bu serinin güneş kremi var bende. Güzel ürünler vermiş
cosmedle çıkar sanırım ama ben garnier göz temizleyiciyle çıkarıyorum pamuğa döküp.sonra cosmede geçiyorum.Peki kizlar ben göz makyajımı nasıl çıkaracağım
Not: bugün 2 temizleyici alan yesa haahha
hangi temizleyici var elinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?