Güzellik rutinleri

bu tarz ürünlerde şuna dikkat etmek lazım o pompası cilde değmemeli değdiği zaman bakteri oluşturabiliyor ürün bozulabiliyor. purest firmasıyla yazıştım bana oda sıcaklığında muhafaza edebilirsiniz demişti güneşte kalmadığı sürece ısının yanında bırakılmadığı sürece sorun yoık demişti, bu ürünün kapağı iyi kapalıydı değil mi hava almışta olabilir yerinde olsam aynen bu şekilde ulaşırdım yazardım resimde atardım onlardan cevap gelene kadar da kullanmazdım

kaç tane serum stok yaptım.umarım bozulmazlar hava sıcak diye.dolaba attım duruyorlar yatak odasında.

N nscckts yokluğunda sebboyla ilgilendim bak.ürünleri de almış.artık doğru dürüst bir cilt bakımı yapacak inanıyorumm.3500 kez de sormayacak inanıyorumm.
inşallah cnm bnde inanıyorum ürünleri tmmliyim ozlersiniz bni

Sordum. Buzdolabına koyduğum için öyle olmuş, dışarda bekletince eski formuna döneceğini söylediler ama içime sinmedi

Sordum. Buzdolabına koyduğum için öyle olmuş, dışarda bekletince eski formuna döneceğini söylediler ama içime sinmedi
öyle dedilerse güven derim üretici onlar sonuçta ... yoksa riske atmazlardı yaşayacağın sıkıntıdan onlar zararlı çıkar

Svr serumu ve centella nemlendiricim birbiri ile uymuyor. Soyuluyor yine bu sefer derim degilde,yuzumde kir var gibi soyuluyor. Svr sonrasi birsey surmesem mi
svr zaten nemlendirici , nemlendirici üstüne nemlendirici sürersen tabii soyulur centella üstelik svr nin yapısını bozabilir hatta ikisi birleşince ciltde sivilce bile çıkarabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…