Yüzüm duzelene kadar yapmıcam cilt makyajı bir süre sonra yapmaya başlarim tşk cnmserum nemlendirir aynı zamanda.serumu sür cildinin emmesini bekle 10 dakika.sonra güneş kremini sür.makyaj yapmıyorsan hepsi bu
ben de garnier çift aşamalı göz temizleyici vardı onu bitirmeye çalışıyorum.cosmed de belki temizliyordur denemedim.COSMED daha elimde değil
Bi gelsin deneyeyim olmazsa artik
gelenesle asla çıkmaz çok nazik bir temizleyici oCelenesle çıkar göz makyajın cosmedlede çıkar
bu tarz ürünlerde şuna dikkat etmek lazım o pompası cilde değmemeli değdiği zaman bakteri oluşturabiliyor ürün bozulabiliyor. purest firmasıyla yazıştım bana oda sıcaklığında muhafaza edebilirsiniz demişti güneşte kalmadığı sürece ısının yanında bırakılmadığı sürece sorun yoık demişti, bu ürünün kapağı iyi kapalıydı değil mi hava almışta olabilir yerinde olsam aynen bu şekilde ulaşırdım yazardım resimde atardım onlardan cevap gelene kadar da kullanmazdımMerhaba kızlar nasılsınız. Benim purest göz altı serumu garip bir hal aldı. Aldığımdan beri buzdolabında saklıyorum. Donma olamaz, o kadar soğuk değil. Kremsi şekilde, beyaz bir tabaka var. Normalde, ilk aldığımda şeffaftı. Son kullanma tarihi de yakın değil 2025. Bu şekilde kullanmayı da göze alamıyorum. Fikrinizi almak istedim. Görselini ekliyorum.
Ayrıca kullandığım ürünler bitti, yeni rutin oluşturacağım. Olumlu dönüşler aldım, sonuçlarını yazarımEki Görüntüle 3117012 Eki Görüntüle 3117013
kaç tane serum stok yaptım.umarım bozulmazlar hava sıcak diye.dolaba attım duruyorlar yatak odasında.bu tarz ürünlerde şuna dikkat etmek lazım o pompası cilde değmemeli değdiği zaman bakteri oluşturabiliyor ürün bozulabiliyor. purest firmasıyla yazıştım bana oda sıcaklığında muhafaza edebilirsiniz demişti güneşte kalmadığı sürece ısının yanında bırakılmadığı sürece sorun yoık demişti, bu ürünün kapağı iyi kapalıydı değil mi hava almışta olabilir yerinde olsam aynen bu şekilde ulaşırdım yazardım resimde atardım onlardan cevap gelene kadar da kullanmazdım
Bende day2day aldım sığır olanından tavsiye ile aldım kullanımı nasıl fayda görüyor musunuzDaha önce naturagen kullanmıştım bi faydası olmadı çünkü azdı oranı
Şimdi day2day alıcam canım
Bence bağımlı gibi ürün araştırmaya devam edersin bak dedi dersininşallah cnm bnde inanıyorum ürünleri tmmliyim ozlersiniz bni
10.000 mg intense olanı mi aldın?Bende day2day aldım sığır olanından tavsiye ile aldım kullanımı nasıl fayda görüyor musunuz
Bakacagiz cnm daha ürünlerim tamamlanmadıBence bağımlı gibi ürün araştırmaya devam edersin bak dedi dersin
Olanaksız kız böyle 3 ürünle burdan gitmek
500 mg yazıyor %6 elastin kutuda açıkçası daha gelmedi10.000 mg intense olanı mi aldın?
Linklermisin?500 mg yazıyor %6 elastin kutuda açıkçası daha gelmedi
Sordum. Buzdolabına koyduğum için öyle olmuş, dışarda bekletince eski formuna döneceğini söylediler ama içime sinmedibu tarz ürünlerde şuna dikkat etmek lazım o pompası cilde değmemeli değdiği zaman bakteri oluşturabiliyor ürün bozulabiliyor. purest firmasıyla yazıştım bana oda sıcaklığında muhafaza edebilirsiniz demişti güneşte kalmadığı sürece ısının yanında bırakılmadığı sürece sorun yoık demişti, bu ürünün kapağı iyi kapalıydı değil mi hava almışta olabilir yerinde olsam aynen bu şekilde ulaşırdım yazardım resimde atardım onlardan cevap gelene kadar da kullanmazdım
öyle dedilerse güven derim üretici onlar sonuçta ... yoksa riske atmazlardı yaşayacağın sıkıntıdan onlar zararlı çıkarSordum. Buzdolabına koyduğum için öyle olmuş, dışarda bekletince eski formuna döneceğini söylediler ama içime sinmedi
svr zaten nemlendirici , nemlendirici üstüne nemlendirici sürersen tabii soyulur centella üstelik svr nin yapısını bozabilir hatta ikisi birleşince ciltde sivilce bile çıkarabilirSvr serumu ve centella nemlendiricim birbiri ile uymuyor. Soyuluyor yinebu sefer derim degilde,yuzumde kir var gibi soyuluyor. Svr sonrasi birsey surmesem mi
svr zaten nemlendirici , nemlendirici üstüne nemlendirici sürersen tabii soyulur centella üstelik svr nin yapısını bozabilir hatta ikisi birleşince ciltde sivilce bile çıkarabilir
alemsin
Yarin aksam svr sonrasi birsey surmeyim ozmn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?