- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Yves'in nemlendiricisinin yüzünü mavhedecegini nasıl anladin? Bence su an ki kullandığından daha iyi bile olabilir,denemeden bilemezsinBn burda söylenenleri aldım kaçırmışsin sanırım bir purest kaldı onun haricinde Yves Rocher den ne alabilirim onu soruyorum her öneriye açığım
Nemlendirici ve yağ bazlı temizleyicisi iyi demiştim hazır eline para geçmiş zaten elindeki bitince lazım olacak kullanacaksın alıp koysana kenaraBn senin dediklerini aldım ki birtane kaldı sadece purest onun haricinde başka alabileceğim şeyler varmı diyorum bu markada
Ctesi risksiz olur en azından canım ayarlayabilirsen süper olur ctesine, yoksa da kısmet artık bu ay böyle olur sıkma canınıGun ve uygun zaman başka hiç yok kuzum mecburum en ıyi ihtimal cumartesi olur o gün abdest almış olurum
Nemlendirici olarak purestinkini düşünüyorum lekeleride geçiriyormuş ya onuda nisa önermişti de olmadı nemlendirici alırım tşk ederim cvp verdiğin içinYves'in nemlendiricisinin yüzünü mavhedecegini nasıl anladin? Bence su an ki kullandığından daha iyi bile olabilir,denemeden bilemezsin
Kaldı ki nisa yvesden bakabilirsin demişti
Bak paralarını çarçur etmek istemeyisini anlıyorum (senin bakış açına göre),ama insanlar fikirsel olarak emek verdi nerdeyse 1 aydır soruların için
Ve her seferinde vazgeçtin yada vazgeçmekten son anda vazgecirildin
Neyse iste ben oyumu nemlendiriciden yana kullanıyorum
Bak o zaman effectha ile uyumlu olabilirCentellam geldiii
El üstünde denedim elim bile tepki vermedi ne güzel ya
yağlilik yapışkanlık yok ne hissiyatta ne görüntüde sadece nem
en sevdiğim haraketler bunlar ya
Iyi gelirse uzun kullanımda tam gelecek yaza stoklamalık,deniz havuz sonrası akşamları için ama simdidien 324 tl olmuş
Tmdir cnmNemlendirici ve yağ bazlı temizleyicisi iyi demiştim hazır eline para geçmiş zaten elindeki bitince lazım olacak kullanacaksın alıp koysana kenarayok yüzümü mahveder diyorsun neleri neleri kullanıpta bizi dinlemiyorsun, yıkama jelide var akneye meyilimliyim hassas cildim dersin verirler uygun olanı allığa gelene kadar. Gerçekten yordun ve yıprattın Markada ne alacağını söyledikte ne oldu? korkuyorum deyip yine soruyorsun
Umarım yüzümde de aynı çalışırBak o zaman effectha ile uyumlu olabiliryapışkan his yok dedin ya, effectha'nın kuru ciltler için olanını almana gerek kalmaz belki, bu ikisi uyumlu olursa birbiriyle desteklenir
Çarşamba 4.güne alicam çünkü kuzum cumartesi aksamı dönecegiz hem işlem uzun sürer geç kalırım vs. Duamı okur giderimCtesi risksiz olur en azından canım ayarlayabilirsen süper olur ctesine, yoksa da kısmet artık bu ay böyle olur sıkma canını
Bn arada önerdiğin cosmedi bulunca vazgeçmiştim yağ bazli temizleyiciden nemlendiriciye de güvenemedim oyuzden almadım birde purestin serumunu denemek istiyorum oda nemlendirir dedin ya ona taktiğim nemlendirici almadım birazda çünkü lekelerimde gitsin istiyorum neyse alıyorum ozaman bu akşam Yves Rocher den dediklerini tşk ederim hakkını helal et üzdüysemNemlendirici ve yağ bazlı temizleyicisi iyi demiştim hazır eline para geçmiş zaten elindeki bitince lazım olacak kullanacaksın alıp koysana kenarayok yüzümü mahveder diyorsun neleri neleri kullanıpta bizi dinlemiyorsun, yıkama jelide var akneye meyilimliyim hassas cildim dersin verirler uygun olanı allığa gelene kadar. Gerçekten yordun ve yıprattın Markada ne alacağını söyledikte ne oldu? korkuyorum deyip yine soruyorsun
Nemlendirici ev verimli nemli yüze uygulanırUmarım yüzümde de aynı çalışır
Akşam sürücem ...
Uyumlu olursa sulu yüze nemlendirici çilem bitecek dimihya'ya bu konuda çok uyuzum bak yalan yok
Çok mantıklıÇarşamba 4.güne alicam çünkü kuzum cumartesi aksamı dönecegiz hem işlem uzun sürer geç kalırım vs. Duamı okur giderimbi aksilik olursa telafi için günüm kalmış olur en azından
Merhaba, buzdolabına mı koydunuz ürünü merak ettimMerhaba the purestin göz altı serumunu kullanıp sıkıntı yaşayan oldu mu.ilk haftalarda bir sıkıntı yaşamadım ama artık beyazlık bırakıyor.bir damlayı parmaklarımda ısıtıp tampon şeklinde uyguluyorum.
Sen yine purest al, yvesde hazır hediyen var ordanda yedekle diyoruz , allıktan daha önemli cilt bakımı, önceliği var elindeki bitince nasıl olsa kullanırsın hediyeni mantıklı değerlendirBn arada önerdiğin cosmedi bulunca vazgeçmiştim yağ bazli temizleyiciden nemlendiriciye de güvenemedim oyuzden almadım birde purestin serumunu denemek istiyorum oda nemlendirir dedin ya ona taktiğim nemlendirici almadım birazda çünkü lekelerimde gitsin istiyorum neyse alıyorum ozaman bu akşam Yves Rocher den dediklerini tşk ederim hakkını helal et üzdüysem
Evet öyleymiş alışıp sevicem artık yapacak birşey yokNemlendirici ev verimli nemli yüze uygulanıramaç nemi hapsetmek, Centellada onarıcı güçlendiricidir, sadece nemlendiricine en takviye gibi düşün, her türlü nemli ciltde daha iyi sonuç alırsın
E cesaret edemedim yağ bazlıyı ve nemlendiriciyi almaya yazmışsınBn burda söylenenleri aldım kaçırmışsin sanırım bir purest kaldı onun haricinde Yves Rocher den ne alabilirim onu soruyorum her öneriye açığım
Ben yves den yıllardır kullanırım. İndirimde de attım stoğuma bir kaç ürün. İçeriği temiz kaliteli markadır. Sebbo simple markasını kullanıyor vazelin süreyim mi yüzüme diye bile sordu ama herkesin önerdiği markadan şüpheleniyor. İlginçYves'in nemlendiricisinin yüzünü mavhedecegini nasıl anladin? Bence su an ki kullandığından daha iyi bile olabilir,denemeden bilemezsin
Kaldı ki nisa yvesden bakabilirsin demişti
Bak paralarını çarçur etmek istemeyisini anlıyorum (senin bakış açına göre),ama insanlar fikirsel olarak emek verdi nerdeyse 1 aydır soruların için
Ve her seferinde vazgeçtin yada vazgeçmekten son anda vazgecirildin
Neyse iste ben oyumu nemlendiriciden yana kullanıyorum
Bide akneye meyilli cilt ya...kupkuru bir cilt olsa hadi kullan daBen yves den yıllardır kullanırım. İndirimde de attım stoğuma bir kaç ürün. İçeriği temiz kaliteli markadır. Sebbo simple markasını kullanıyor vazelin süreyim mi yüzüme diye bile sordu ama herkesin önerdiği markadan şüpheleniyor. İlginç
Yok şöyle yapmam yeterli nemli yüze hyaluronik serum sürdün hemen sonra effectha sürdün tamamdır, o nem yeter... Ek neme ihtiyaç duyarsan 15 dk sonra direkt centella sürersinEvet öyleymiş alışıp sevicem artık yapacak birşey yok
Serumu sürüp 15 dk sonra yüzümü islaticam mi effectha için? Yoksa serumu effecthadan sonra mi süreyim nasıl yapayim kafam döndü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?