Güzellik rutinleri

Bizimde az kaldı çok heyecanlıyım ilk hafta erhan götürür okula sonra ben ben günlerdir okul saatini sorana öğlen 12. 30 dan 16.30 diyordum şapşal gibi saati unuttum zaar akşam 5 buçuğa kadar. O süreçte idari hakimlik sınavına hazırlanma kararı verdim onuda yapayım eksik kalmasın

senin iyi bir nemlendiriciye ihtiyacın varmış.diğer ürünlerin güzel çünkü.cildine uygun bir tane al.boşver allığı.
Allık bir örnekti tatlım purestin nisanin önerdiği serumu nemlendirici almayı düşündüğüm için buradanda makyaj malzemesimi alsam diye düşündüm ondan öyle sordum nemlendiricisini alayım ozaman cnm bugün tmdir

serum başka nemlendirici başka.ikisini de alman lazım ki.

Nemli yüze sürüyorum bu centellayi da adeta bir hya surer gibi dimi
Essens - Tonik arası form olduğu için direkt uygulayabilirsin nemli olmasına gerek yok kendisinin nemi yeterli gelir bunu kullandığında nemi geçmeden buharlaşmadan hemen effectha sürersin

Benim minnoş da bu sene mini mini 1'ler olucak,bakalım nasıl güzel şeyler bekliyor bizi de heyecanlıyım

ela lale el ele çok önemli çokkkkkk
Ahsen telimden sesli komut açıp ela lale el ele aç dedi, kadın bir öğretmen videosu yazıyor heceliyıor falan onu izleyip yazıyordu ahsen zaten epey birşey yazıp okumayı da öğrendi okula hazırlanmak lazım annnee öğretmen yorulsun mu ayıp diyor gün sayıyor çok heyecanlı

allah herkese ahsen gibi öğrenci nasip etsin.çok aminnnn.5 yılda ne manyaklarla karşılaştık okulda ne manyaklarla.anlatsam kitap olur 3 cilt

Ayy ahsende 1.sınıfa başlıyor ela lale el elemiz hayırlı olsun
Benimki 4.yasında okumayı öğrendi kendiliğinden bir tek bu konuda endişeliyim umarım sıkılıp sorun çıkartmaz sınfta gerçi kural ve disiplin seven bir çocuk olup cıktı ama bilemedim

sen titiz pimpirikli annesin.kantinden yedirmezsin senin kız abur cubur düşmanı.işin zor valla.
Kantinden asla yemez anaokulunda da kek gofret dağıtıyorlardı, ya almıyordu alıyorsa da çantasına koyup komşu var onun çocuğuyla arkadaş ona veriyordu, asla yemez marketlerde satılan cipslere yasaklanmalı bunlar nasıl satılıyor diyor, beslenme hazırlarım ona ben, meyve bile mesela 1 şeftali yer başka bir meyvede yiyecekse ertesi güne kalsın çok şeker zararlı der yanında yoğurtla yer dengeler

Benimki 4.yasında okumayı öğrendi kendiliğinden bir tek bu konuda endişeliyim umarım sıkılıp sorun çıkartmaz sınfta gerçi kural ve disiplin seven bir çocuk olup cıktı ama bilemedim
Seninki daha kolay adapte olur merak etme genelde düzen disiplin seven çocuklar böyle yaşından önde gidiyor daha idareci olgun oluyor bizden güçlüler hiç endişelenme

Seninki daha kolay adapte olur merak etme genelde düzen disiplin seven çocuklar böyle yaşından önde gidiyor daha idareci olgun oluyor bizden güçlüler hiç endişelenme
zorunlualan konu açmış şimdi gördüm şok oldum.kız evladım var kınamayayımmm kınamamalıyımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…