Bizimde az kaldı çok heyecanlıyım ilk hafta erhan götürür okula sonra benokul açıldı bugün sabah erken kalkmak hiç hoşuma gitmedi.öğlene kadar da okulda kaldım sıkıldım.ama okul harika.daha önce gittiğimiz okulsa burası ne burası okulsa daha önce gittiğimiz ne olduk resmen
Allık bir örnekti tatlım purestin nisanin önerdiği serumu nemlendirici almayı düşündüğüm için buradanda makyaj malzemesimi alsam diye düşündüm ondan öyle sordum nemlendiricisini alayım ozaman cnm bugün tmdirsenin iyi bir nemlendiriciye ihtiyacın varmış.diğer ürünlerin güzel çünkü.cildine uygun bir tane al.boşver allığı.
serum başka nemlendirici başka.ikisini de alman lazım ki.Allık bir örnekti tatlım purestin nisanin önerdiği serumu nemlendirici almayı düşündüğüm için buradanda makyaj malzemesimi alsam diye düşündüm ondan öyle sordum nemlendiricisini alayım ozaman cnm bugün tmdir
Essens - Tonik arası form olduğu için direkt uygulayabilirsin nemli olmasına gerek yok kendisinin nemi yeterli gelir bunu kullandığında nemi geçmeden buharlaşmadan hemen effectha sürersinNemli yüze sürüyorum bu centellayi da adeta bir hya surer gibi dimi
Niacimimada serumun nemi yeter demiştim bunu dediğimde hava sıcaktı daha alacak... Kışa giricez artık nemlendirici kesin şartserum başka nemlendirici başka.ikisini de alman lazım ki.
Benim minnoş da bu sene mini mini 1'ler olucak,bakalım nasıl güzel şeyler bekliyor bizi deokul açıldı bugün sabah erken kalkmak hiç hoşuma gitmedi.öğlene kadar da okulda kaldım sıkıldım.ama okul harika.daha önce gittiğimiz okulsa burası ne burası okulsa daha önce gittiğimiz ne olduk resmen
aaa çok heyecanlıdır o şimdi.çok başarılı mutlu bir yıl geçirsin diliyorum.Benim minnoş da bu sene mini mini 1'ler olucak,bakalım nasıl güzel şeyler bekliyor bizi deheyecanlıyım
Ayy ahsende 1.sınıfa başlıyorBenim minnoş da bu sene mini mini 1'ler olucak,bakalım nasıl güzel şeyler bekliyor bizi deheyecanlıyım
ela lale el ele çok önemli çokkkkkkAyy ahsende 1.sınıfa başlıyorela lale el elemiz hayırlı olsun
sen titiz pimpirikli annesin.kantinden yedirmezsin senin kız abur cubur düşmanı.işin zor valla.Ayy ahsende 1.sınıfa başlıyorela lale el elemiz hayırlı olsun
Ahsen telimden sesli komut açıp ela lale el ele aç dedi, kadın bir öğretmen videosu yazıyor heceliyıor falan onu izleyip yazıyordu ahsen zaten epey birşey yazıp okumayı da öğrendiela lale el ele çok önemli çokkkkkk
allah herkese ahsen gibi öğrenci nasip etsin.çok aminnnn.5 yılda ne manyaklarla karşılaştık okulda ne manyaklarla.anlatsam kitap olur 3 ciltAhsen telimden sesli komut açıp ela lale el ele aç dedi, kadın bir öğretmen videosu yazıyor heceliyıor falan onu izleyip yazıyordu ahsen zaten epey birşey yazıp okumayı da öğrendiokula hazırlanmak lazım annnee öğretmen yorulsun mu ayıp diyor gün sayıyor çok heyecanlı
Benimki 4.yasında okumayı öğrendi kendiliğinden bir tek bu konuda endişeliyim umarım sıkılıp sorun çıkartmaz sınftaAyy ahsende 1.sınıfa başlıyorela lale el elemiz hayırlı olsun
Kantinden asla yemez anaokulunda da kek gofret dağıtıyorlardı, ya almıyordu alıyorsa da çantasına koyup komşu var onun çocuğuyla arkadaş ona veriyordu, asla yemezsen titiz pimpirikli annesin.kantinden yedirmezsin senin kız abur cubur düşmanı.işin zor valla.
Seninki daha kolay adapte olur merak etme genelde düzen disiplin seven çocuklar böyle yaşından önde gidiyor daha idareci olgun oluyor bizden güçlüler hiç endişelenmeBenimki 4.yasında okumayı öğrendi kendiliğinden bir tek bu konuda endişeliyim umarım sıkılıp sorun çıkartmaz sınftagerçi kural ve disiplin seven bir çocuk olup cıktı ama bilemedim
zorunlualan konu açmış şimdi gördüm şok oldum.kız evladım var kınamayayımmm kınamamalıyımmmSeninki daha kolay adapte olur merak etme genelde düzen disiplin seven çocuklar böyle yaşından önde gidiyor daha idareci olgun oluyor bizden güçlüler hiç endişelenme
Tm cnm alcam ikisinideserum başka nemlendirici başka.ikisini de alman lazım ki.
Hayır buzdolabında değilMerhaba, buzdolabına mı koydunuz ürünü merak ettim
Bozulmuş olabilir mi acaba firmaya yazmanızı tavsiye ederim görüntünün resmini de çekin mutlakaHayır buzdolabında değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?