Güzellik rutinleri

Hemen notumu aldım

Hemen notumu aldım
Şimdi hatırladım bebak sprey kullanmıştım. Benim çok gözlerimi yakmıştı ve çok parfümlüydü. Bir de fazla nemli gelmişti ama geçen yaz kullanmıştım hava da çok sıcaktı zaten ama sivilce falan da yapmadı. Bitirdim gene de bizde ziyan yok

Cok uzun süre dermatologlari vs takip ettikten sonra bildiklerimi paylasayim dedim.

- Alacaginiz ürünün markasini iyi arastirin. Ben ilk amazondan siparis vermistim, sadece icerik aratmistim ve markalari hic bilmiyordum o zaman. O yüzden en cok oylanan ve en begenilenlerden almistim. Bu hataya düsmeyin. Su an o aldigim ürünler bana fake olabilirmis gibi geliyor. Iyi bilinen bazi markalar: Ordinary, The inkey list, nip fab, roc, olay, neutrogena, loreal, clinique, Paula's choice, svr, avene, Isdin, missha, hemish, RoC, cerave, banila, Pyunkang Yul, it's skin, drmtlgy. Mesela revolution markasini önermem, cünkü hic bir dermatolog yorumlamamis internette, güvenemiyorum o yüzden. Evde iki tane revolution kremim var ve güvenemiyorum iceriklerine maalesef.

- Göz cevresi icin ayri bir krem kullanmaya gerek yok. Yüze kullanilan kremler gözaltina ve gözkapaklarina da kullanilabilir. hatta göz cevresi icin diye üretilen kremlerin icerigi genellikle yüz icin olanla birebir ayni, sadece daha pahali. (kaynak: dr dray)
- Niacinamide, retinol, c vitamini serumlari göz altina sürülebilir (dr dray), ancak özellikle retinol icin göz altinda reaksiyon olusmamasi icin vazelin vb bir krem kullanmaniz öneriliyor (dr shereene idriss). Ancak yüksek orandaki c vitamini (>15%) ve retinol (>0.3%) serumlarini göz altina ben pek önermem. Ama mesela direkt %10 niacinamide'i (svr ve ordinary denedim) göz altima sürmek benim gözaltima hic zarar vermedi, tabi herkesin farkli sonuclari olabilir.
- Günes kremini, kremlerden sonra makyajdan önce sürüyoruz. Dr Dray özellikle gözaltina da uygun oldugu icin mineralli olanlari öneriyor, zinc oxide iceren La Roche-Posay her zaman iyi. Ben biodermanin 100 faktörlüsünü aldim ama pek begenmedim. Nivea anti shine bile ondan cok daha iyiydi.
- Dermatologlar C vitaminini özellikle gündüz kullanmayi öneriyor (mesela dr shereene idriss, youtube'ta bulabilirsiniz). Üzerine tabi ki günes kremi süreceksiniz. Günes korumasini artirdigini söylüyor kendisi videosunda.
- Serumlari/kremleri elinizde aktive etme yönteminin gereksiz olduguna dair videolar var. Cogu avuc icine damlatip direkt uygulamayi öneriyor. Dr Dray ise elin dis yüzeyine damlatip elimizin tersiyle masaj yaparak yaymamizi öneriyor. Bunun sebebi ise ellerimizi de beslemek. Ellerimizin üzeri hizli bir sekilde yaslaniyor ve yasi ilk belli eden yerlerimizden biri.

Burayi uzun süredir okuyamadim. Okumam gereken sayfalar sürekli artiyor, artik hepsini okumam mümkün degil. :) Umarim cok bir sey kacirmamisimdir.

Çok şey kaçırmadınız demek isterdim. Ama inanın ben not almadıgım kısımlara bile üzülüyorum.

Bilgilendirme için çok teşekkür ediyorum

Kendi sitesinde 266 şuan.

Offff hadi girrr kanımaaaa

N nscckts Böyle tonikleri sürebiliyordum dimi effectha'nın altına yoksa illa su mu istiyor
Bunu nemli yüze sürersen daha verimli olur üstüne effectha sürersen soyulabilir kuru ve kuruya dönük ciltlerin anlaşacağı ürünlerle yağlı ciltlere yönelik ürünler birleşince hep soyuluyor

Bunu nemli yüze sürersen daha verimli olur üstüne effectha sürersen soyulabilir kuru ve kuruya dönük ciltlerin anlaşacağı ürünlerle yağlı ciltlere yönelik ürünler birleşince hep soyuluyor
mhhm anlaşıldı effectha ile flörtleştiğim sürece bir tonikim olmayacak

Kizlar yengem ve kardeşim den hediye olarak Yves Rocher hediye kartı geldi 4-5 tane gözümu kırpmadan rahatlıkla alabileceğim ürünler varmı bu marka da karma yağlı ciltliyim makyaj ürünleri de olabilir değerlendirmek istiyorum bu kartı anlayacağınız bedava olunca

Eklentiler

• IMG_20220828_221015.webp
    38 KB · Görüntüleme: 39
Doğum günün kutlu olsun cnm
Valla yvesden bi saç peelingi bide bir tane parfüm deneyimim var,göz kalemlerini ve duş jellerini merak ediyorum ben de

Tşk ederim cnm
Doğum günün kutlu olsun cnm
Valla yvesden bi saç peelingi bide bir tane parfüm deneyimim var,göz kalemlerini ve duş jellerini merak ediyorum ben de
Tşk cnm bn geçen nemlendirici ve yağ bazlı temizleyici alacaktım cesaret edemedim yüzümü mahveder diye şimdi hediye gelince düşündüm ister istemez ne alsam diye risksiz allık alırım karttaki para yeterse alligim.yok çünkü

sebo artık sana öneri kimse vermeyecek.sen dinleme bakalım.alma yağ bazlı temizleyiciyi de nemlendiriciyi de.en önemli şey allık çok haklısın.

Ben artık kameralara el sallamak istiyorum sebo, bu şaka bitsin artık, he ben yüzünü mahvedecek ürünler önerdiğimden çok haklısın korkmakta korkup sorup, sonra tekrar korkup vazgeçmen beni benden alıyor. Ayıp diye birşey var yani artık ne diyim

sebo artık sana öneri kimse vermeyecek.sen dinleme bakalım.alma yağ bazlı temizleyiciyi de nemlendiriciyi de.en önemli şey allık çok haklısın.
Senin hatırın için cevap verdim biliyorsun... ama demiştim sebo bizimle eğleniyor

Kızlar günaydin. Reglimim 2.gunu normalde 4 . Gün bitmek üzere olur. Ben önceden saç icin randevu perşembeye almıştım dün de regl olunca iyi dedim 5. Gün bitmiş olur ama bigun erkene almak zorundayım yani çarşambaya. Bi yerde okuyup duymuştum vücut ısısı değiştiği için ısil işlemlerde istenilen sonuç olmazmış diye ama ben mecburum ve 4. Gün olacak. Sizin bilginiz ve deneyiminiz var mı

Evet canım Reglden yapılan saç, yapılan boya, işlemler doğru ve istenildiği gibi tutmaz dediğin gibi. Kumrala boyadığım saç kızıl yansımalıya dönmüştü bizzatda deneyimledim

Bn senin dediklerini aldım ki birtane kaldı sadece purest onun haricinde başka alabileceğim şeyler varmı diyorum bu markada

Bn burda söylenenleri aldım kaçırmışsin sanırım bir purest kaldı onun haricinde Yves Rocher den ne alabilirim onu soruyorum her öneriye açığım

Evet canım Reglden yapılan saç, yapılan boya, işlemler doğru ve istenildiği gibi tutmaz dediğin gibi. Kumrala boyadığım saç kızıl yansımalıya dönmüştü bizzatda deneyimledim
Gun ve uygun zaman başka hiç yok kuzum mecburum en ıyi ihtimal cumartesi olur o gün abdest almış olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…