- 10 Nisan 2014
- 43.983
- 116.746
- 798
ben banyo sonrası nemli cildime the purest hyaluronic serum sürüyorum.bekliyorum 5 dakika emmesini.sonra da ya kremsi serum ya da nemlendirici sürüyorum .dışarı çıkacaksam direkt serumun üstüne güneş kremi uyguluyorum nemlendirici kullanmıyorum.doğru mu yapıyorum?Yok şöyle yapmam yeterli nemli yüze hyaluronik serum sürdün hemen sonra effectha sürdün tamamdır, o nem yeter... Ek neme ihtiyaç duyarsan 15 dk sonra direkt centella sürersin
E cesaret edemedim yağ bazlıyı ve nemlendiriciyi almaya yazmışsın
İlk önerdiği cosmeddi ondan bahsediyorum onu aldım Yves Rocher alma fikri bnden çıktı sadece nasıl diye sormuştum iyi dedi bnde cosmedi bulunca ondan vazgeçmistim ama bugün gidip alicamE cesaret edemedim yağ bazlıyı ve nemlendiriciyi almaya yazmışsın
şimdi neler aldın bir yaz tek tek.senin iyi bir nemlendiriciye ihtiyacın var mı bileyim.cosmed almışsın ben de kullanıyorum memnunum.İlk önerdiği cosmeddi ondan bahsediyorum onu aldım Yves Rocher alma fikri bnden çıktı sadece nasıl diye sormuştum iyi dedi bnde cosmedi bulunca ondan vazgeçmistim ama bugün gidip alicam
Hyaluronik serumum yok ki tek serumum centellaYok şöyle yapmam yeterli nemli yüze hyaluronik serum sürdün hemen sonra effectha sürdün tamamdır, o nem yeter... Ek neme ihtiyaç duyarsan 15 dk sonra direkt centella sürersin
Hiç bir ürün almadan kullandığım ürün mahvetti cildimi okuru bölgeye vazelin süreyim mi diye sormuştum evt pişman değilim sorduğuma sürme deyince de sürmedim zaten herkes hata yapabilir deneye deneye öğreniyoruz işte yanlışi doğruyu:))Ben yves den yıllardır kullanırım. İndirimde de attım stoğuma bir kaç ürün. İçeriği temiz kaliteli markadır. Sebbo simple markasını kullanıyor vazelin süreyim mi yüzüme diye bile sordu ama herkesin önerdiği markadan şüpheleniyor. İlginç
hyaluronic serum efsane.ben çok faydasını gördüm.kremlerden daha etkili nemlendiriyor.ama üstüne bir krem ya da serum da istiyor.çünkü cildi bir miktar geriyor kuruyunca.Hyaluronik serumum yok ki tek serumum centellahya serum da mı alicam...o zaman effectha üzeri centella takılayım ben şimdilik
Ne kullanıyorsun ?hyaluronic serum efsane.ben çok faydasını gördüm.kremlerden daha etkili nemlendiriyor.ama üstüne bir krem ya da serum da istiyor.çünkü cildi bir miktar geriyor kuruyunca.
the purest markasının.Ne kullanıyorsun ?
Ha ben var sandım çok pardonHyaluronik serumum yok ki tek serumum centellahya serum da mı alicam...o zaman effectha üzeri centella takılayım ben şimdilik
Bunlari kullanıyorum şuan cnmşimdi neler aldın bir yaz tek tek.senin iyi bir nemlendiriciye ihtiyacın var mı bileyim.cosmed almışsın ben de kullanıyorum memnunum.
hyaluronic serum efsane.ben çok faydasını gördüm.kremlerden daha etkili nemlendiriyor.ama üstüne bir krem ya da serum da istiyor.çünkü cildi bir miktar geriyor kuruyunca.
Aynen çok doğru hemen nemlendirici kullanmak şart yoksa kurutur içteki suyu çeker daha çok nemsiz bırakırthe purest markasının.
Kız tonikim de yok ama atartın dediği toniği alicam 3 gün sonraHa ben var sandım çok pardondirekt centella Tonik ten 5 dk sonra effectha kullanırsın o zaman sıkıntı olmaz
Hyaluronik ten hemen sonra nemlendirici de sürebilirsinben banyo sonrası nemli cildime the purest hyaluronic serum sürüyorum.bekliyorum 5 dakika emmesini.sonra da ya kremsi serum ya da nemlendirici sürüyorum .dışarı çıkacaksam direkt serumun üstüne güneş kremi uyguluyorum nemlendirici kullanmıyorum.doğru mu yapıyorum?
Evet bu güzel, ben nedense aklıma cica krem getirdim bir an bu serumu unuttumKız tonikim de yok ama atartın dediği toniği alicam 3 gün sonrabi yer bulurum rutinde ona da ya
Bak elimdeki şu
Skin1004 Madagascar Centella Ampoule - Yatıştırıcı Ampul Serum 55ml - Fiyatı, Yorumları
Skin1004 Madagascar Centella Ampoule - Yatıştırıcı Ampul Serum 55ml yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
senin iyi bir nemlendiriciye ihtiyacın varmış.diğer ürünlerin güzel çünkü.cildine uygun bir tane al.boşver allığı.Bunlari kullanıyorum şuan cnm
Vazelini duştan sonra ayak topuğuma dirseğime ve dizime üreli krem sürdükten sonra onu hapsetmek için sürüyorum bebeklerinde sadece özel durumlarda poposuna sürülüyor gerisini sen düşünHiç bir ürün almadan kullandığım ürün mahvetti cildimi okuru bölgeye vazelin süreyim mi diye sormuştum evt pişman değilim sorduğuma sürme deyince de sürmedim zaten herkes hata yapabilir deneye deneye öğreniyoruz işte yanlışi doğruyu:))
Nemli yüze sürüyorum bu centellayi da adeta bir hya surer gibi dimiEvet bu güzel, ben nedense aklıma cica krem getirdim bir an bu serumu unuttumcentella serum nem veriyor bunun nemide yeterli gelir sana o zaman bunu sürer hemen sonra effectha sürersin
Tm cnm tşklerkışın çok pahalı olacak kremler serumlar sebbo.sana verilen hediye çekiyle de yedekleme yap.boşver allığı falan.onu ucuz bir markadan da alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?