Güzellik rutinleri

Bozulmuş olabilir mi acaba firmaya yazmanızı tavsiye ederim görüntünün resmini de çekin mutlaka
Öyle yapayım aynı durumu yaşayan olmuştur diye önce burda sormak istedim.göz altı kuruluğundan beyazlık olur mu acaba bilginiz var mı.

Öyle yapayım aynı durumu yaşayan olmuştur diye önce burda sormak istedim.göz altı kuruluğundan beyazlık olur mu acaba bilginiz var mı.
Nasıl bir beyazlık anlayamadım açıkcası rengi mi açıldı, beyaz pütürler mi oldu, serumun kendisi ciltde emilmedi nişastalı su gibi beyazlık mı bıraktı

Merhabalar, topik açılalı çok olmuş ama ben yeni gördüm. Yaklaşık 1 aydır cilt bakımına sarmış durumdayım. Arbutin, hyarulonik asit, niacinamide, güneş kremi falan kullanıyorum. Rutinime c vitamini eklemedim henüz ama onu da ekleyeceğim.
Yazdıklarınızı okudukça ufkum açıldı resmen :) özellikle N nscckts yazdıklarını ekran görüntüleri alarak okudum. Bilgilerini paylasman çok güzel ve düşünceli bir davranış gerçekten... Saç için olan onerilerinde yer alan şu 3 boyutlu taraflardan sipariş ettim tavsiyen üzerine sadece şampuanlar çok pahalı geldi sonuçta her ay alınması gerekecek. Yeşil marka nin ürünleri hakkında bilgin var mı acaba? Fiyat olarak çok uygun her ay rahatlıkla alınabilir, belki bilgin vardır..

Yeşile çok vakıf değilim ama clear yeni jel formül kiraz çiçeği olanı uygun fiyatlı olarak tavsiye edebilirim birde otacının şampuanları da güzel uygun fiyatlılarda... Ben şuan clear yenilenmiş jel formül kiraz çiçeği kullanıyorum davines etkisi aldım kendisinden

Nasıl bir beyazlık anlayamadım açıkcası rengi mi açıldı, beyaz pütürler mi oldu, serumun kendisi ciltde emilmedi nişastalı su gibi beyazlık mı bıraktı
Serumun renginde bir anormallik yok aynı kıvamda ve şeffaf renkte göz altımda nişastalı su gibi beyazlık oluşuyor.çok minik bir damla damlatıp parmaklarımla ısıtıp tampon şeklinde uyguluyorum.

Kizlar karttaki miktarla bunları alabildim umarım faydalı olur nemlendiricim yarında purestin serumu geliyormuş yarında onu alcam inşallah tşk canlar yardımlarınız için

Eklentiler

• Screenshot_2022-08-25-18-44-29-562_com.android.chrome.webp
    22,7 KB · Görüntüleme: 49
Serumun renginde bir anormallik yok aynı kıvamda ve şeffaf renkte göz altımda nişastalı su gibi beyazlık oluşuyor.çok minik bir damla damlatıp parmaklarımla ısıtıp tampon şeklinde uyguluyorum.
bugün firmaya hemen yazın derim

Kizlar karttaki miktarla bunları alabildim umarım faydalı olur nemlendiricim yarında purestin serumu geliyormuş yarında onu alcam inşallah tşk canlar yardımlarınız için
Eki Görüntüle 3121345

Hayırlı olsun canım şifa gibi gelir umarım
Duş jeli de almışsın kullanıp bana dönüş yaparmisin

Retinal, retinolden 11 kat daha etkili bir ürün imis. %0.05 Retinal iceren Avene PhysioLift almayi düsünüyorum. Eczanelerde satiliyor. Diger almayi düsündügüm ise Neutrogena Retinol Boost (%0.3 retinol) ya da Olay retinol 4. Bunlardan birini kullanan var mi?

kolajen kullanmaya başladım bakalım işe yarayacak mı

Eki Görüntüle 3121345
Ben de the purest solution nin bu serumunu kullanıyorum ama henüz 2 hafta oldu. 33 yaşıma girmeme çok az kaldı ve benim cilt bakımından yeni haberim oldu... Çok geç kalmış hissediyorum
Yorumun gelene kadar dayanamayıp sipariş verdim. Güzel olduğunu düşünürsek buraya da yazarım. Çok teşekkürler yine de..

Yaaaa bu mesaja kayıtsız kalamadım maşallahhhh Ahsen prensese

İYi kuzum büyük İstanbula gitti babasının yanına bizsiz kafa dinlicekmiş
Küçük da bıcır bıcır hiç susmuyor
bak sen ergenusa bak kafa dinleyecekmiş.biz anneler saçımızı süpürge edelim bunlara.ama bunlar babacı olsunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…