Güzellik rutinleri

Kızlar koltuk altim çok pişiyor sivilce gibi şeyler oluşuyor ne yapabilirim bebek pudrası hariç

The purest solutions bu serumu sabah akşam mi kullanıyorsunuz

Ben de yeni başlayacağım da ilk etapta alışsa mi acaba cildim diye emin olamadim ne kadar kullanmalı diye

The purest solutions bu serumu sabah akşam mi kullanıyorsunuz

Ben de yeni başlayacağım da ilk etapta alışsa mi acaba cildim diye emin olamadim ne kadar kullanmalı diye
Ben bir gün ara ile akşamları kullanıyorum. Bir de arbutin aldım aynı markanın değişimli ikisini kullanıyorum.

Bu çocuk bu bilince nasıl ulaştı Nisa bi anlat ben 40 yaşımda hala bu bilinçte değilim ya

Son düzenleme:
Bu çocuk bu bilince nasıl ulaştı Nisa bi anlat ben 40 yaşımda hala bu bilinçte değilim ya
doğduğundan beri evde bizim sistem bu canım çocuk gözünü böyle bir evde açtı o yüzden onun normali bu Başka birşeyi bilmiyor

Bugün genel ev temizliği yapıyorum bu saate kadar yerleri süpürdüm tozları aldım yerleri sildim çarşafları değiştirdim koltukları sildim çamaşırları yıkadım, birazdan 2 banyo 2 wc 1 balkon ve mutfağı cifler duşa girerim bir kahve içer dinlenir sonrada mutfak dolapları çıkarırım çok terledim daha fazla terime dayanamıcam akşam bir kere daha yıkanırım akşama kadar yine sırtımdan ter akar

Allah kolaylık versin bnde izindeyim bugün dinleniyorum

Retinol sivilcelere iyi gelirmis diye baktim. Daha once medik 8 christal retiol almistim. Simdi baktim fiyatu 1200 tl. Abo dedim yandim. Tabiki almadim. Cildiye ye gittim . Azelderm krem verdi. Bir de dogum kontrol ilaci. Ins gecer artik. Bu arada sivulceleimi b12 ignesi azdirdi.

Centellaya bayıldım abi bu neee
Centella üzeri effectha üzeri güneş kremi= bb krem bildiğin

Yüzü o kadar güzel yaptı ki esitledi aydinlatti bebeksilestirdi canlandırdı ki ama t bölgeme fazla gelecek her gün kullanirsam
o yüzden sadece o bb efekti almak istediğimde t bölgeye sürücem,bu arada efekti diyorum ama geçici değil ha inanilmaz sağlıklı bir cilt bırakıyor yıkandıktan sonra da allah aşkına kupkuru ciltler bunu kaçırmasın mucize gibi bişey

N nscckts centellayi Güneş kremsiz kullandığım zaman effectha aynı su sürmemişim gibi geriyo cildi ama nemlenme açısından su kullandığımdan bile daha iyi nemliyor yanak bölgesini,normal mi o germe hissi?

etrafımı bildiğin centellatıyorum
Sinek mi ısırdı sür bi centella,kocamin eli mi kurudu nemlendiriciye daldir bi kac damla centella ,arkadasin eli mi yandı damlat gitsin wuhuuu cok sevdim bunu ya

Bu arada tonikim de yolda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…