Peki bu serumu sürünce bekleyip yikiyormusun yoksa sabaha kadar kalıyor mu akşam sürünceIlk defa kullandigim için sadece akşam kullanıyorum canım
Önce yağ bazlı temizlyeici
Sonra şu bazlı temizleyici
Sonra parmak ucuma alıyorum iki parmağını birbirine degdiriyorum yüzüm çok hafif nemli oluyor yüzüme sürüyorum başka bi şey yapmıyorum
Umarım doğrudur:)
Deneyimli kızlar yazarlar
Sabah da kullanmaya geçince
sabah şu bazlı temizleyici
sonra bu
sonra 20 dk bekle güneş kremi sur yapacafim
Yok. Cnm sanmıyorum yeni bugun aldım serumu çünküBöyle bir şey yazılmış ekran görüntüsü almışım bence bu mesaj sana yazılmış olabilir
Peki bu serumu sürünce bekleyip yikiyormusun yoksa sabaha kadar kalıyor mu akşam sürünce
Yok. Cnm sanmıyorum yeni bugun aldım serumu çünkü
Olabilir anladığım akşam kullanırsam çift bazliEskiden birilerine rutin oluşturmaya çalışırken yazılmış olabilir o zaman
Anladığım sabah ta yapsam akşam da yapsam yüzümu temizledikten sonra direk süreceğim bunu göz kremim yok onu alırım ileride sabah kullanırsam güneş kremi süreceğim üstüne bu kadar
Yok almadımKova hatunu sen bu serumdan Aldınmi cnm
127 tlydi aldım cnm Watsonsda tüm kozmetiklerde indirim var bilginiz olsunYok almadım
Sen aldin mi? Fiyatı iyidi
Bu arada bu serumu normal oda sıcaklığında yada dolabımda saklayabilirmiyim buzdolabina koyulmaz kesinlikle dimiIlk defa kullandigim için sadece akşam kullanıyorum canım
Önce yağ bazlı temizlyeici
Sonra şu bazlı temizleyici
Sonra parmak ucuma alıyorum iki parmağını birbirine degdiriyorum yüzüm çok hafif nemli oluyor yüzüme sürüyorum başka bi şey yapmıyorum
Umarım doğrudur:)
Deneyimli kızlar yazarlar
Sabah da kullanmaya geçince
sabah şu bazlı temizleyici
sonra bu
sonra 20 dk bekle güneş kremi sur yapacafim
Güzel.soru cevabı bekliyorum:)Bu arada bu serumu normal oda sıcaklığında yada dolabımda saklayabilirmiyim buzdolabina koyulmaz kesinlikle dimi
Bizimkiler herzaman Burdalar bugün kayıplar şansıma bu serumu nekadar süredir kullanıyorsun memnun kaldinmi birde yeterince nemlendiriyor mu yüzünüGüzel.soru cevabı bekliyorum:)
Bizimkiler herzaman Burdalar bugün kayıplar şansıma bu serumu nekadar süredir kullanıyorsun memnun kaldinmi birde yeterince nemlendiriyor mu yüzünü
Bugün cildimi temizleyip nemlendiricimi sürdüm oyuzden yarın akşam başlayacağım seruma inşallah iyi gelir umarimDaha yeni başladım ben coook yeni hem de
Psikolojik değilse yüzüm yumusacikti :)
Bu asit değil niacinamade nem dengesi sağlar leke baskılar yüzünü yıkadıktan sonra kuru cilde süreceksin diye çok kez söylemiştimBunu kullanınca ayriyeten bir nemlendiriciye ihtiyaç duyulmuyor ozaman dimi nisanin yazmasını sabırsızlikla bekliyorum deneyimli demişken bn 35 yaşıma kadar hiç asit kullanmadım oyuzden alışması lazım biraz evt nasıl kullanacağımı öğrenmem lazım
Sanki hiç burada bulunmamış hiç bunların konuşulduğuna tanık olmamış gibi konuşuyorsun yaPeki bu serumu sürünce bekleyip yikiyormusun yoksa sabaha kadar kalıyor mu akşam sürünce
Oy hoşgeldin sefalar getirdin cahilim henüz bu konularda öğreneceğim tatlımBu asit değil niacinamade nem dengesi sağlar leke baskılar yüzünü yıkadıktan sonra kuru cilde süreceksin diye çok kez söylemiştim
Tm cnmSanki hiç burada bulunmamış hiç bunların konuşulduğuna tanık olmamış gibi konuşuyorsun yadüşün bakalım serumu geri yıkayacaksak sürmenin anlamı ne diye sebocum
Oda sıcaklığında dursun işte , benim hepsi odada dolapta değil mi? Farklı yerde muhafaza etmeye gerek var mı
. Unutuyorum cnm okuduklarımi kafam okadar dolu ki mazur görünSanki hiç burada bulunmamış hiç bunların konuşulduğuna tanık olmamış gibi konuşuyorsun yadüşün bakalım serumu geri yıkayacaksak sürmenin anlamı ne diye sebocum
Oda sıcaklığında dursun işte , benim hepsi odada dolapta değil mi? Farklı yerde muhafaza etmeye gerek var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?