Güzellik rutinleri

Böyle bir şey yazılmış ekran görüntüsü almışım bence bu mesaj sana yazılmış olabilir

Peki bu serumu sürünce bekleyip yikiyormusun yoksa sabaha kadar kalıyor mu akşam sürünce

Bu arada bu serumu normal oda sıcaklığında yada dolabımda saklayabilirmiyim buzdolabina koyulmaz kesinlikle dimi

Daha yeni başladım ben coook yeni hem de

Psikolojik değilse yüzüm yumusacikti :)
Bugün cildimi temizleyip nemlendiricimi sürdüm oyuzden yarın akşam başlayacağım seruma inşallah iyi gelir umarimsivilcelerim azalmisken çoğalmaz en fazla 3 damla kullanıyoruz dimi

Bu asit değil niacinamade nem dengesi sağlar leke baskılar yüzünü yıkadıktan sonra kuru cilde süreceksin diye çok kez söylemiştim

Peki bu serumu sürünce bekleyip yikiyormusun yoksa sabaha kadar kalıyor mu akşam sürünce
Sanki hiç burada bulunmamış hiç bunların konuşulduğuna tanık olmamış gibi konuşuyorsun ya düşün bakalım serumu geri yıkayacaksak sürmenin anlamı ne diye sebocum
Oda sıcaklığında dursun işte , benim hepsi odada dolapta değil mi? Farklı yerde muhafaza etmeye gerek var mı

Tm cnm

. Unutuyorum cnm okuduklarımi kafam okadar dolu ki mazur görün
Peki şimdilik sadece akşamları kullanayım dimi cildim Alışana kadar bu arada doanin arbutinde. Çok aklım kaldı onu alsam bunla uyuşurmu acaba sivilce lekelerimde nefret ediyorum gitsin istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…