Güzellik rutinleri

Sabah niacinamade purest, akşamda doa arbutin kullanabilirsin ilk ay sivilce kusabilirsim altda çıkmayı bekleyenleri hemen çıkartır, başka sorun yaşamazsın

Sabah niacinamade purest, akşamda doa arbutin kullanabilirsin ilk ay sivilce kusabilirsim altda çıkmayı bekleyenleri hemen çıkartır, başka sorun yaşamazsın
Tşk cnm arbutin alana kadar puresti de akşamlari kullanırım sadece diye düşünüyorum bakalım yarın başlayacağım kullanmaya çok heyecanliyim umarım iyi gelir ikiside

Valla nisaya sormak lazım bnde doaya arbutine taktım kafayı ama sivilce kusabilir yüzün deyince almaktan vazgeçtim purest bitince alırım yada purestin arbutinini bakalim

Valla nisaya sormak lazım bnde doaya arbutine taktım kafayı ama sivilce kusabilir yüzün deyince almaktan vazgeçtim purest bitince alırım yada purestin arbutinini bakalim
Ama bu sivilce kusma olayını az cok her üründe yaşayabilirsin ki,bu cok normal yani sırf bu yüzden çekinilmez
Retinolde bende yasayabilirim bunu gayet sorun yok bence ...bu da bir şifa adımıdır gözüyle bakıyorum

Sebo sivilce kusmak demek yüzünü sivilcelendirmek değil altda çıkmayı bekleyenlerden bir anda kurtulmak demek,o sivilceler zaten çıkacak yani çünkü mevcut bekliyor ürün sadece bir an önce kurtarıyor, yani gerçekten yüzün konusunda bu kadar hassas olsaydın da ayağımı bile yıkamaktan korkacağım ürünleri zamanında yüzüne sürmeseydin, canım, senin cildini bu hale getiren ürün şu dememe rağmen kullanmaya devam edipde altda bekleyen sivilcelerden biranda kurtulmaktan korkmanda ne bileyim... Bu kadar korkuyorsan sen yüzünü sadece suyla yıka

Na yapsam da para harcamasam diye düşünen sebbo
Ne yapsam da bütün parayı harcasam diye düşünen ben
Ortamız yok kız bizimde
Sen çok bilinçli ve nokta atışı ürünler alıyorsun önceki mesajında sivilce kusmak şifadır demişsin ya o cümlenin alnı olsa da öpsem aynen öyle harika bir tespit, ürünün işe yaradığını doğru çalıştığını gösterir...
Of sorma çok cimri derler bana acildigim zamanda duramıyorum söz konusu kozmetikse
Sana birşey aldırana kadar göbeğimiz çatladı

Aynen öyle oldu biraz ekonomik olarak rahat bir hayat yaşamıyorum şartlarim gereği malesef

Aynen öyle oldu biraz ekonomik olarak rahat bir hayat yaşamıyorum şartlarim gereği malesef
Canım herkes öyle oldu artık malesef
Ben hep şunu derim,öncelikler mühim
Bir insanın önceliği ne ise ona yatırım yapar her zaman ve bu onun zengin olduğu anlamına gelmiyor
Ama misal temel geçimini sağlamayan biri de bu topikte olmaz,zira öncelikleri cok başkadır

Son düzenleme:
Çalıştığım için bakimli olmak zorundayım ki bakım yapmaya da 35 yaşımda karar verdim durum okadar kötü

Kızlar bugün serumu denedim direk yüzüme sikayim dedim ama sikilmiyor yüzüme değdirmeden yapayim dedim ama çok zor is nemlendirici özelliğine gelirsek yapış yapış üstüne nemlendirici bile istiyor ama tabiki sürmedim oayri konu bakalım neler olacak

hangi serum bu bence yanlış kullanıyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…