Gerginleştirmesi kurutmasından değil, o verdiği gerginlik hissi için insanlar merkeze gidiyor sebo içerik üreticiler onun için çaba sarfediyor botoks etkisi o bir ürünü en az 1 ay kullanmalısın düzgün süremeden daha ne fikri beyan ediyorsun yaKapagi açmadan önce sıkmam gerekiyormuş arkadaşım söyledi bakalım yarın bir daha denicem gelen damlalar da yüzümü gergin lestirdi nemli his bırakmadi bakalım ne olacak yarın akşam bir daha denicem
Sebonun cebelleşmesine kova hatunu "kız pompa o bas" dediği an koptum resmen
Tabi tabi çok normal antiaging özellikli tüm serum krem ve toniklerde olur o, dıştan bariyer görevi de var makyaj bazı olarak da kullanılan ürün düşün bildiğin baz. O yüzden sabah yıkarken kayar kadife tozları da varya çok minnoşum o benim,Aklima takildi normal durum mu diye
Ya yerim seni bak yeminle yüzde sürdüğüm şeyin yapış yapış olmasi nemlendiricinin yüzüme fazla geldiği anlamına geldiğini senden öğrendim bnde yetersiz sanırım diye düşünüyordumDamlalığı yüzüne sıkabildeydin mehdi falan olduğunu düşünürdüm zaten sebo,pompa gibi ürünün başı gerçekten gülüyorum şuan çok alemsin avucuna 1 damla sıkıp iki elin arasında ovuşturup tampon yaparak süreceksin, konuyu hiç okumadığın için böyle şeyleri konuşmak zorunda kalıyoruz... neredeyse kapağı hangi yöne çevirerek açılması gerektiğini anlatıcam yakında korkuyorum, yapış yapış oluyorsa nemi sana fazla geldi demektir üstüne ne nemlendiricisi yahu, demek ki sen kremleri de çok uyguluyormuşsun. Allah aşkına YouTube falan aç bak nasıl uyguluyorlar gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum keşke böyle olmasa
Gerçekten kahkaha ata ata okudum
Gerginleştirmesi kurutmasından değil, o verdiği gerginlik hissi için insanlar merkeze gidiyor sebo içerik üreticiler onun için çaba sarfediyor botoks etkisi o bir ürünü en az 1 ay kullanmalısın düzgün süremeden daha ne fikri beyan ediyorsun yaalemsin seni hayal ettim damlalığı fışkırtmaya çalışırken yemin ediyorum gülmekten kalp krizi geçiricem
Bncede yetmiyorSerum kullanırken tek bi tamla Mı kullanıyorsunuz ben baya yüzümün tek tarafına 2 ,3 şeklinde damlatıyorum yoksa yetmiyor gibi geliyor
O kullandığın serum niacinamade in en kaliteli formu, nem dengesini bulana kadar kimisinde kurutabilir kimisinde nem verir neye ihtiyacı varsa cildinin ona göre davranıyor o serum, 3 haftadan sonra ciltde çalışmaya başlar etkisini 1 ay sonra görürsün 1 ay sonra o yapış his olmayacak, nemli bölgeye denize gittin mi o nemden yapış his olur ya aynı şey , nem yani iyi birşey insanlar ona ulaşabilmek için kat kat essence üstüne kremler sürüyor hem içten hem dıştan besleyecekYa yerim seni bak yeminle yüzde sürdüğüm şeyin yapış yapış olmasi nemlendiricinin yüzüme fazla geldiği anlamına geldiğini senden öğrendim bnde yetersiz sanırım diye düşünüyordumtm bu akşam dediğin gibi süreceğim tatlım
1 yetmese 2 yeter 3 fazla, 3 damla ile boyun gögüs dekoltesinr falan sürülür fazla ürün daha iyi demek değil amaç tene değsin ürün yeter bulamaç gibi sürmeye gerek yok alışmış insanlar krem gibi sürmeye, avucuna aldığını ya iki elin arasına ovuştur tamponla yüze ya da 1pıt alın 1 er pıt Yanak 1 pıt çeneye dokundur yay... O serum en az 6 - 7 ay gitmeli açıldıktan sonra tüketilmesi gereken zaman içinde kullanılmalı her kullanmada 3-4 damla alırsan 3 ayda biter ne anlamı varBncede yetmiyor
Bn senin dedigin gibi kullancam cnm1 yetmese 2 yeter 3 fazla, 3 damla ile boyun gögüs dekoltesinr falan sürülür fazla ürün daha iyi demek değil amaç tene değsin ürün yeter bulamaç gibi sürmeye gerek yok alışmış insanlar krem gibi sürmeye, avucuna aldığını ya iki elin arasına ovuştur tamponla yüze ya da 1pıt alın 1 er pıt Yanak 1 pıt çeneye dokundur yay... O serum en az 6 - 7 ay gitmeli açıldıktan sonra tüketilmesi gereken zaman içinde kullanılmalı her kullanmada 3-4 damla alırsan 3 ayda biter ne anlamı var
Birde bu güneş kremini kullanan varmı nasıl ilk defa gördüm sorayım dedimKızlar bugün can sıkıntısından gezerken denk geldim bunlar nasıl kullanan varmı merak ettim
Yaaa süper çok mutlu oldumN nsccktsKova hatunu S Skinkeyrlover kızlar bugün serumu kullandim yeniden yapabildim busefer elime damlatıp osekilde yüzüme sürdüm süper oldu
Bende bnde bayilcam mutluluktanYaaa süper çok mutlu oldum
Hoşgeldin canım. Hayırlı olsun saçlarınHı gırls napiyorsunuz nasılsınız? Ben dün gece döndüm bı gün daha sıcağa dayanamadım. Saçlarımı sararrtim kaşlarımı aldırdım.kizkardesimim ürünleri gelmişti onları birlikte denedik. Eşimle benim telefonlar bozuktu yeni aldık. Saçımin renginden memnun kaldım yıpranma olmadi ama fekat lakin kivirciklar gitti gibi onun için hemen sachaneden davines bukle onarıcı serum, bonacure nem kürü ve scwarzkoph renk koruyucu şampuan ve krem sipariş ettim.ote yandan elimdeki HC yağ kompleksini uyguluyorum ovexini filan.
Aslında klasik ben her yenilikten sonra pişman oldumHoşgeldin canım. Hayırlı olsun saçlarıniçine sinmesi şahane olmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?