Bu serumhangi serum bu bence yanlış kullanıyorsun.
hangi serum bu bence yanlış kullanıyorsun.hangi serum bu bence yanlış kullanıyorsun.
Bu serum açtım agzini yüzüme direk damlatıyim dedim okadar zorladı ki anlatamam her tarafa sürmek için 3 damladan fazla kullandımhangi serum bu bence yanlış kullanıyorsun.
3 damla çok fazla.bir damla temiz avucuna damlat oradan az az göz kenarları ve altından başlayarak yay.yetmezse yarım damla daha ekle tmm.
Bir sıkmayi becerebilsem onu ayarlarımda sıkıntı orda bakalım yarın akşam bir daha denicem3 damla çok fazla.bir damla temiz avucuna damlat oradan az az göz kenarları ve altından başlayarak yay.yetmezse yarım damla daha ekle tmm.
Ürün almadan once pompayi sıkıyorsun dimi o damlalık dolsun diye...damlalikli sistem dimi ürünBir sıkmayi becerebilsem onu ayarlarımda sıkıntı orda bakalım yarın akşam bir daha denicem
Damlalığı yüzüne sürte sürte yapmadın inşallahKızlar bugün serumu denedim direk yüzüme sikayim dedim ama sikilmiyor yüzüme değdirmeden yapayim dedim ama çok zor is nemlendirici özelliğine gelirsek yapış yapış üstüne nemlendirici bile istiyor ama tabiki sürmedim oayri konu bakalım neler olacak
Kapagi açmadan önce sıkmam gerekiyormuş arkadaşım söyledi bakalım yarın bir daha denicem gelen damlalar da yüzümü gergin lestirdi nemli his bırakmadi bakalım ne olacak yarın akşam bir daha denicemÜrün almadan once pompayi sıkıyorsun dimi o damlalık dolsun diye...damlalikli sistem dimi ürün
Bu serum açtım agzini yüzüme direk damlatıyim dedim okadar zorladı ki anlatamam her tarafa sürmek için 3 damladan fazla kullandımhangi serum bu bence yanlış kullanıyorsun.
Yok aksine hic değdirmeden yapmaya çalıştım perişan etti bniDamlalığı yüzüne sürte sürte yapmadın inşallah
Uff şişeyle cebeleşmişsinYok aksine hic değdirmeden yapmaya çalıştım perişan etti bni
Uff şişeyle cebeleşmişsin
Sebbo gece gece allah da seni güldürsün emi deli kadın
Sen yine purest al, yvesde hazır hediyen var ordanda yedekle diyoruz , allıktan daha önemli cilt bakımı, önceliği var elindeki bitince nasıl olsa kullanırsın hediyeni mantıklı değerlendir
Damlalığı yüzüne sıkabildeydin mehdi falan olduğunu düşünürdüm zaten sebo,Kızlar bugün serumu denedim direk yüzüme sikayim dedim ama sikilmiyor yüzüme değdirmeden yapayim dedim ama çok zor is nemlendirici özelliğine gelirsek yapış yapış üstüne nemlendirici bile istiyor ama tabiki sürmedim oayri konu bakalım neler olacak
Komple cildin içine çekmez ki serum o... Yıkarken kaygan gibi olur normal tüm serumlarda o his olur... Bariyer görevi oluşturuyor neticedeSvr serumu ile emilim ( turkcesi Boyle mi)sorunu yasayan var mi ?
1-2 pompa kadar skiyorum. Aksam yatmadan surdum. Sabah yuzumu yikarken serumu yikar gibiydi.
NeyiGerçekten kahkaha ata ata okudum
,Komple cildin içine çekmez ki serum o... Yıkarken kaygan gibi olur normal tüm serumlarda o his olur... Bariyer görevi oluşturuyor neticede
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?