Güzellik rutinleri

hangi serum bu bence yanlış kullanıyorsun.
hangi serum bu bence yanlış kullanıyorsun.
[/QUOTE]
Bu serum açtım agzini yüzüme direk damlatıyim dedim okadar zorladı ki anlatamam her tarafa sürmek için 3 damladan fazla kullandım

Damlalığı yüzüne sürte sürte yapmadın inşallah

Ürün almadan once pompayi sıkıyorsun dimi o damlalık dolsun diye...damlalikli sistem dimi ürün
Kapagi açmadan önce sıkmam gerekiyormuş arkadaşım söyledi bakalım yarın bir daha denicem gelen damlalar da yüzümü gergin lestirdi nemli his bırakmadi bakalım ne olacak yarın akşam bir daha denicem

Damlalığı yüzüne sıkabildeydin mehdi falan olduğunu düşünürdüm zaten sebo, pompa gibi ürünün başı gerçekten gülüyorum şuan çok alemsin avucuna 1 damla sıkıp iki elin arasında ovuşturup tampon yaparak süreceksin, konuyu hiç okumadığın için böyle şeyleri konuşmak zorunda kalıyoruz... neredeyse kapağı hangi yöne çevirerek açılması gerektiğini anlatıcam yakında korkuyorum, yapış yapış oluyorsa nemi sana fazla geldi demektir üstüne ne nemlendiricisi yahu, demek ki sen kremleri de çok uyguluyormuşsun. Allah aşkına YouTube falan aç bak nasıl uyguluyorlar gerçekten ne diyeceğimi bilemiyorum keşke böyle olmasa

Svr serumu ile emilim ( turkcesi Boyle mi )sorunu yasayan var mi ?
1-2 pompa kadar skiyorum. Aksam yatmadan surdum. Sabah yuzumu yikarken serumu yikar gibiydi.
Komple cildin içine çekmez ki serum o... Yıkarken kaygan gibi olur normal tüm serumlarda o his olur... Bariyer görevi oluşturuyor neticede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…