- 4 Mayıs 2011
- 24.320
- 45.697
- 798
Svr dedin tüylerim dikeldiSvr c yi aşırı merak ediyorum yaaaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Svr dedin tüylerim dikeldiSvr c yi aşırı merak ediyorum yaaaa![]()
Cildin çok mu kurudu acaba? Ben de hiç böyle sorun olmadı.Yüzümü çift Aşamali temizledikten sonra dudak kenarlarim yanmaya başlıyor neden sizce orada sivilce olduğu için mi acaba kızlar N nscckts S Skinkeyrlover H Heytttt be
Kurusa kermelesme soyulma olmaz mı hani benim ki başka üründen dolayı oldu da buraya resim atmıştım ya osekilde olmadıki birde sadece iki gündur böyle bir sorun oluyor serumdan yarım saat sonra onarıcı Krem sürdüm yatıştırsin diye artıkCildin çok mu kurudu acaba? Ben de hiç böyle sorun olmadı.
Nisa daha iyi anlar. O yardımcı olsun . Ben yanlış bilgi vermeyeyimKurusa kermelesme soyulma olmaz mı hani benim ki başka üründen dolayı oldu da buraya resim atmıştım ya osekilde olmadıki birde sadece iki gündur böyle bir sorun oluyor serumdan yarım saat sonra onarıcı Krem sürdüm yatıştırsin diye artık![]()
çift aşamalı temizlikle ilgisi yok öyle olsa başka yerde de olurdu ,serumu dudak kenarına ve göz çevrene sürme normalde de oralara sürülmez o onarıcı kremide dudak çevrene bir süre sürme derim cica kremin olsaydı şimdi onu sürerdinYüzümü çift Aşamali temizledikten sonra dudak kenarlarim yanmaya başlıyor neden sizce orada sivilce olduğu için mi acaba kızlar N nscckts S Skinkeyrlover H Heytttt be
dudak balmi kullanıyorum kurudukca birde bu Nivea kullaniyorum arada serumu çeneme yanak bolgeme anlima boynuma sürüyorum cnmçift aşamalı temizlikle ilgisi yok öyle olsa başka yerde de olurdu ,serumu dudak kenarına ve göz çevrene sürme normalde de oralara sürülmez o onarıcı kremide dudak çevrene bir süre sürme derim cica kremin olsaydı şimdi onu sürerdindudağına nemlendirici vs sürüyor musun
Girl ben bunu kullanmadım bile
nivea ne kullanıyorsun hiç anlamadımdudak balmi kullanıyorum kurudukca birde bu Nivea kullaniyorum arada serumu çeneme yanak bolgeme anlima boynuma sürüyorum cnm
kaç yaş kullanmalıymış13mü
Buda iyiydiGirl ben bunu kullanmadım bileİçeirği fiyatına göre fena durmuyor ve markanın başka ürünlerini kullandım tavsiye demiyelim ona zaten zor beğeniyorsun
![]()
Sen onerdiysen alacağız nisacim almadıklarımin pismanini yaşadım seni tanıdığım günden berinivea ne kullanıyorsun hiç anlamadım
kaç yaş kullanmalıymış13mükafana göre takıl sebocum sen sordun ben önerdim içine sinmiyorsa alma
Nivea hem renk veriyor hem nemlendirici cnmnivea ne kullanıyorsun hiç anlamadım
kaç yaş kullanmalıymış13mükafana göre takıl sebocum sen sordun ben önerdim içine sinmiyorsa alma
Nisa bu marka güzel alabilirsin dedi oyuzden deneyeceğim cnmGirl ben bunu kullanmadım bileİçeirği fiyatına göre fena durmuyor ve markanın başka ürünlerini kullandım tavsiye demiyelim ona zaten zor beğeniyorsun
![]()
cildine uygun olmayan ürünleri kullanmakta neden ısrarcısın birtürlü şu düzeni oturtamadık seninleNivea hem renk veriyor hem nemlendirici cnm
Dudağıma kullanıyorum zaten eridi bitti çöpe attım oayri konu şuan yok zaten dudağıma arada sürerim elime geldikçe birde vazelin ,balım sürerim arada dudagimla pek ilgilenmiyorum desem yeridir oyuzden pek bakım yaptığım söylenemezcildine uygun olmayan ürünleri kullanmakta neden ısrarcısın birtürlü şu düzeni oturtamadık seninle
Tek tek alıyorum ürünleri yeni başlamısim cilt bakımına zamanla oturturuz cnm yeter ki sağlık olsuncildine uygun olmayan ürünleri kullanmakta neden ısrarcısın birtürlü şu düzeni oturtamadık seninle
ben tüm gün gezdim eve yenice döndüm.yüzümü temizlemem lazım çift aşamalı .gitiğim evdeki akraba da varmış meğerse bizim aldığımız tüm ürünler.en son ben duymuşum the purestlerı cosmedleri celenesleri mika ları![]()
![]()
Garnier var ben de göz için olan ürünü.Ceycey selam Canım
Sen biz goz Makyajı temizlyeici yazmıştın o neydi acaba
Elimde celenes şu bazlı ve cosmed yağ bazlı var akşamları çift aşamalı temizleme yapıyorum ama böyle göz için daha pratik pamuğa dokmelik bi şey lazım
Kullanan başka kızlar varsa da önerilere acigim