Güzellik rutinleri

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-06-18-24-27-981_com.whatsapp.webp
    Screenshot_2022-09-06-18-24-27-981_com.whatsapp.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 47
Cildin çok mu kurudu acaba? Ben de hiç böyle sorun olmadı.
Kurusa kermelesme soyulma olmaz mı hani benim ki başka üründen dolayı oldu da buraya resim atmıştım ya osekilde olmadıki birde sadece iki gündur böyle bir sorun oluyor serumdan yarım saat sonra onarıcı Krem sürdüm yatıştırsin diye artık 😁

Kurusa kermelesme soyulma olmaz mı hani benim ki başka üründen dolayı oldu da buraya resim atmıştım ya osekilde olmadıki birde sadece iki gündur böyle bir sorun oluyor serumdan yarım saat sonra onarıcı Krem sürdüm yatıştırsin diye artık 😁
Nisa daha iyi anlar. O yardımcı olsun . Ben yanlış bilgi vermeyeyim

Yüzümü çift Aşamali temizledikten sonra dudak kenarlarim yanmaya başlıyor neden sizce orada sivilce olduğu için mi acaba kızlar N nscckts S Skinkeyrlover H Heytttt be
çift aşamalı temizlikle ilgisi yok öyle olsa başka yerde de olurdu ,serumu dudak kenarına ve göz çevrene sürme normalde de oralara sürülmez o onarıcı kremide dudak çevrene bir süre sürme derim cica kremin olsaydı şimdi onu sürerdin :KK43: dudağına nemlendirici vs sürüyor musun

çift aşamalı temizlikle ilgisi yok öyle olsa başka yerde de olurdu ,serumu dudak kenarına ve göz çevrene sürme normalde de oralara sürülmez o onarıcı kremide dudak çevrene bir süre sürme derim cica kremin olsaydı şimdi onu sürerdin :KK43: dudağına nemlendirici vs sürüyor musun
dudak balmi kullanıyorum kurudukca birde bu Nivea kullaniyorum arada serumu çeneme yanak bolgeme anlima boynuma sürüyorum cnm

dudak balmi kullanıyorum kurudukca birde bu Nivea kullaniyorum arada serumu çeneme yanak bolgeme anlima boynuma sürüyorum cnm
nivea ne kullanıyorsun hiç anlamadım
N nscckts cnm sen bana dermoskin önerdin ya ama yorumlarda 30 Yaş üstüne uygun değil yazıyor sen katılıyormusun buna
kaç yaş kullanmalıymış13mü:D kafana göre takıl sebocum sen sordun ben önerdim içine sinmiyorsa alma

nivea ne kullanıyorsun hiç anlamadım

kaç yaş kullanmalıymış13mü:D kafana göre takıl sebocum sen sordun ben önerdim içine sinmiyorsa alma
Sen onerdiysen alacağız nisacim almadıklarımin pismanini yaşadım seni tanıdığım günden beri🤣🤣

cildine uygun olmayan ürünleri kullanmakta neden ısrarcısın birtürlü şu düzeni oturtamadık seninle
Dudağıma kullanıyorum zaten eridi bitti çöpe attım oayri konu şuan yok zaten dudağıma arada sürerim elime geldikçe birde vazelin ,balım sürerim arada dudagimla pek ilgilenmiyorum desem yeridir oyuzden pek bakım yaptığım söylenemez

ben tüm gün gezdim eve yenice döndüm.yüzümü temizlemem lazım çift aşamalı .gitiğim evdeki akraba da varmış meğerse bizim aldığımız tüm ürünler.en son ben duymuşum the purestlerı cosmedleri celenesleri mika ları :KK53: :KK45:

Ceycey selam Canım

Sen biz goz Makyajı temizlyeici yazmıştın o neydi acaba

Elimde celenes şu bazlı ve cosmed yağ bazlı var akşamları çift aşamalı temizleme yapıyorum ama böyle göz için daha pratik pamuğa dokmelik bi şey lazım

Kullanan başka kızlar varsa da önerilere acigim

Ceycey selam Canım

Sen biz goz Makyajı temizlyeici yazmıştın o neydi acaba

Elimde celenes şu bazlı ve cosmed yağ bazlı var akşamları çift aşamalı temizleme yapıyorum ama böyle göz için daha pratik pamuğa dokmelik bi şey lazım

Kullanan başka kızlar varsa da önerilere acigim
Garnier var ben de göz için olan ürünü.

Back
X