Tşk cnm yarından itibaren dogru rutinle devam etcemoh yüreğime su serpildi bu iyi ... serumuda tahriş olmuş yere getirmeden yüzüne sür birdahakine ihmal etme![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tşk cnm yarından itibaren dogru rutinle devam etcemoh yüreğime su serpildi bu iyi ... serumuda tahriş olmuş yere getirmeden yüzüne sür birdahakine ihmal etme![]()
Bi ara gözlerimi kaybedecektim öyle deyim yanı içine kaçtı yüzerken silindi öyle oldu bence tatile gidip aynı dönen oluyo mu acaba ya ben nerede hata yapıyorum zaten korkarak gittimkrem hep yenilendiyse nasıl bronzlaşıldıaz yani yetersiz sürülmüş demek ki
![]()
direkt tatil beldesinde yaşayıp aynı kalanda var , tabiiki var ... iyi korunmak lazım tatil yerinde 2 saatde bir yenileyeceksinizBi ara gözlerimi kaybedecektim öyle deyim yanı içine kaçtı yüzerken silindi öyle oldu bence tatile gidip aynı dönen oluyo mu acaba ya ben nerede hata yapıyorum zaten korkarak gittim![]()
Kızlar buna cvp veren olmamış bakarmisinizKızlar bugün can sıkıntısından gezerken denk geldim bunlar nasıl kullanan varmı merak ettim
mesajı görmedimm neyi sordun görsel var mıKızlar buna cvp veren olmamış bakarmisiniz![]()
merhabaKızlar bugün can sıkıntısından gezerken denk geldim bunlar nasıl kullanan varmı merak ettim karma yağlı ciltlere uyuyormu sadece merak bu arada demoskin göz kremi eczanelerde yüz 50 TL çok artmış internet sipariş verdiricembunu sormuştum cnm nisa
marudermler en iyisi kesinlikle öneririm herbaderm serumlar çok yavaş çalışan içeriğinde çalışması beklenen oranı en az olan benzer fiyata daha iyisini alabileceğin bir marka herbadermden sadece yağ bazlı temizleyici balm alınır gerisi verimli değil .loreal revitaller sana uygun değil onlar yüzü retinole alışık olan asitlere alışık olan alerjiye hassasiyete sahip olmayanlara uygunKızlar bugün can sıkıntısından gezerken denk geldim bunlar nasıl kullanan varmı merak ettim karma yağlı ciltlere uyuyormu sadece merak bu arada demoskin göz kremi eczanelerde yüz 50 TL çok artmış internet sipariş verdiricembunu sormuştum cnm nisa
göz kremini internetden sipariş edeceksen satıcı ya ecza deposu olsun ya orjinal satıcı olsun dikkat et çakma ürün olmasınKızlar bugün can sıkıntısından gezerken denk geldim bunlar nasıl kullanan varmı merak ettim karma yağlı ciltlere uyuyormu sadece merak bu arada demoskin göz kremi eczanelerde yüz 50 TL çok artmış internet sipariş verdiricembunu sormuştum cnm nisa
Ben beğeniyorum açıkçası. Bir de ben daha yüksek yüzdelere daha kaliteli ürünlere de alışığım fiyat performans olarak beğeniyorum ama beğenmeyenler de var yani daha doğrusu yetersiz bulanlar.Bence fiyatına göre iyi. Yağlı ciltler için plan temizleyicisini beğendim ben. Kocaman bereketli. Ama sevmeyen de okudum. Ginseng serumu da iyi bence ama bir ı am from değil ama fiyat farkı da çok yani. Aha toniği de güzel. Repair serumu da güzel.marudermler en iyisi kesinlikle öneririm herbaderm serumlar çok yavaş çalışan içeriğinde çalışması beklenen oranı en az olan benzer fiyata daha iyisini alabileceğin bir marka herbadermden sadece yağ bazlı temizleyici balm alınır gerisi verimli değil .loreal revitaller sana uygun değil onlar yüzü retinole alışık olan asitlere alışık olan alerjiye hassasiyete sahip olmayanlara uygun
gelenesin o ürününe de şuan ihtiyacın yok
yani birşey alacaksan marudermden gönül rahatlığıyla alabilirsin sana S Skinkeyrlover de önermişti ısrarla mağazadan ne alayımdiye sorduğunda bunu alabilirsin demişti
Tşk ederim cnm elimdeki purest bitsin bakarım marudermin c witamini varsa alırım o ayrı konumarudermler en iyisi kesinlikle öneririm herbaderm serumlar çok yavaş çalışan içeriğinde çalışması beklenen oranı en az olan benzer fiyata daha iyisini alabileceğin bir marka herbadermden sadece yağ bazlı temizleyici balm alınır gerisi verimli değil .loreal revitaller sana uygun değil onlar yüzü retinole alışık olan asitlere alışık olan alerjiye hassasiyete sahip olmayanlara uygun
gelenesin o ürününe de şuan ihtiyacın yok
yani birşey alacaksan marudermden gönül rahatlığıyla alabilirsin sana S Skinkeyrlover de önermişti ısrarla mağazadan ne alayımdiye sorduğunda bunu alabilirsin demişti
Bunu alabilirmiyimgöz kremini internetden sipariş edeceksen satıcı ya ecza deposu olsun ya orjinal satıcı olsun dikkat et çakma ürün olmasın
Var. Ben kullanmadım ama. Sodium Ascorbyl Phosphate formunda c vitamini içeriyor. Türev formda. Yağlı ciltlere, sivilceli ciltlere uygun. Suda çözünen formda.Tşk ederim cnm elimdeki purest bitsin bakarım marudermin c witamini varsa alırım o ayrı konu![]()
giseng de doa ile bu marka ulaşılabilir ve güzel ... her üründe beğenmeyen olabilir cildine uymayan olabilir ama bizler zaten içeriği kaliteli uygun fiyatlı ürünler kovaladığımız için memnun kalma ihtimalimiz yüksek, en azından içeriğinin güzel ve fiyatına değer olduğunu biliyoruz ,benzer fiyatlar olan simple ve herbaderm mesela maruderm ve jevu ile yan yana koy simple ve herbadermi dağlar kadar fark var değil mi...ı from artık benim için hayal maalesef yaBen beğeniyorum açıkçası. Bir de ben daha yüksek yüzdelere daha kaliteli ürünlere de alışığım fiyat performans olarak beğeniyorum ama beğenmeyenler de var yani daha doğrusu yetersiz bulanlar.Bence fiyatına göre iyi. Yağlı ciltler için plan temizleyicisini beğendim ben. Kocaman bereketli. Ama sevmeyen de okudum. Ginseng serumu da iyi bence ama bir ı am from değil ama fiyat farkı da çok yani. Aha toniği de güzel. Repair serumu da güzel.
evetBunu alabilirmiyim
purestde de var c vitamini o da fena değil svr c de iyiVar. Ben kullanmadım ama. Sodium Ascorbyl Phosphate formunda c vitamini içeriyor. Türev formda. Yağlı ciltlere, sivilceli ciltlere uygun. Suda çözünen formda.
Tmdir merudermn cevet
purestde de var c vitamini o da fena değil svr c de iyi
Marudermin eveshopta var çokca da indirimi oluyor onun c vitamini denerim orda memnun kalmazsam svrc de denerimevet
Skinmaster ginseng de çok güzel mesela. Doa yı genel olarak beğeniyorum ben de.Güzel ürünleri var. Retinalini çok merak ediyorum. Grace Day retinol aldım flaştan bakalım 175e indi güzelse efso olurgiseng de doa ile bu marka ulaşılabilir ve güzel ... her üründe beğenmeyen olabilir cildine uymayan olabilir ama bizler zaten içeriği kaliteli uygun fiyatlı ürünler kovaladığımız için memnun kalma ihtimalimiz yüksek, en azından içeriğinin güzel ve fiyatına değer olduğunu biliyoruz ,benzer fiyatlar olan simple ve herbaderm mesela maruderm ve jevu ile yan yana koy simple ve herbadermi dağlar kadar fark var değil mi...ı from artık benim için hayal maalesef yaonu artık alamam...
![]()
Svr c yi aşırı merak ediyorum yaaaaevet
Şuan fiyatına baktım da aşırı pahalı ucuzlayinca alırızSvr c yi aşırı merak ediyorum yaaaa![]()