• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

Sen onerdiysen alacağız nisacim almadıklarımin pismanini yaşadım seni tanıdığım günden beri🤣🤣
Biz de hiç yan etki olmuyor ama sen de oluyor. Sebebi başka başka ürünleri de araya katman. Ben mesela enzim peeling kullanıyorum evdeki peelingleri kullanmıyorum. Celenesle yüzümü yıkıyorum. Loreal garnier temizliyicilerim de var ondan önce aldığım. Onları da kullanmıyorum. Basit az öz ürünlerle rutinimi oluşturdum. Tonla serumum kremim vardı onları da el kremi yaptım ya da boynuma sürüyorum sadece. Para verdim diye her bulduğumu yüzüme sürmüyorum.

Biz de hiç yan etki olmuyor ama sen de oluyor. Sebebi başka başka ürünleri de araya katman. Ben mesela enzim peeling kullanıyorum evdeki peelingleri kullanmıyorum. Celenesle yüzümü yıkıyorum. Loreal garnier temizliyicilerim de var ondan önce aldığım. Onları da kullanmıyorum. Basit az öz ürünlerle rutinimi oluşturdum. Tonla serumum kremim vardı onları da el kremi yaptım ya da boynuma sürüyorum sadece. Para verdim diye her bulduğumu yüzüme sürmüyorum.
Hayır cnm kesinlikle bu dediğini yapmiyorum artık rutinim yağ bazlı temizleyici su bazlı temizleyici nemlendirici krem güneş kremim nicamide serumum ve onarıcı kremim onun dışında yüzüme hiç bişi kullanmıyorum fondoten bile sürmuyorum dudaklarım çok çatlarsa ya vazelin yada lip balm sürüyorum okadar

Hayır cnm kesinlikle bu dediğini yapmiyorum artık rutinim yağ bazlı temizleyici su bazlı temizleyici nemlendirici krem güneş kremim nicamide serumum ve onarıcı kremim onun dışında yüzüme hiç bişi kullanmıyorum fondoten bile sürmuyorum dudaklarım çok çatlarsa ya vazelin yada lip balm sürüyorum okadar
o lip balmlar önce nemlendiriyor 1 saate de kurutuyor.ben kullanmam ama çocuk kullanıyor.aynı senin gibi oluyor dudakları ve dudak kenarları.hiç kullanma.kullanacaksan hafif mat bitişli bir ruj al.parlatıcılar bile kurutuyor.ilk etkisi 1 saate bitiyor çünkü.

o lip balmlar önce nemlendiriyor 1 saate de kurutuyor.ben kullanmam ama çocuk kullanıyor.aynı senin gibi oluyor dudakları ve dudak kenarları.hiç kullanma.kullanacaksan hafif mat bitişli bir ruj al.parlatıcılar bile kurutuyor.ilk etkisi 1 saate bitiyor çünkü.
Tmdir cnm dinleyeceğim seni 🤗

hele hava rüzgarlıysa o lip balmlı dudaklar ve kenarları daha da kuruyor.özel günlerde kullan.günlük kullanma parlatıcı veya lip bam
Tm cnm birde buraya yazdığım gibi alırsam c vitamini alırım kesin birde göz kremi alabilirim belki okadar yaz kış yeter bunlar bana😁

Naneli oluyor ya çocuğu mentollü onlar gerçekten uzun vadede kurutuyor.

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-07-11-39-38-254_trendyol.com.webp
    Screenshot_2022-09-07-11-39-38-254_trendyol.com.webp
    16,1 KB · Görüntüleme: 36
kesinlikle katılıyorum
dudak nemlendiricisinde benim tek kullandığım blistex o gerçekten nemlendiriyor
Yüze kuru fırçalama hakkında ne düşünüyorsunuz ?
aslaaaaaa ama asla yapılmamalı.zaten enzim peeling yapılıyor ölü deriden kurtulmak için

Bu serum dimi kullanınca yorumunu yaparmisin cnm güzelse bnde alırım ona göre 🤗
serumlar cilt altını kremler cilt üstünü besler ben daha çok jel form kullanır ve öneririm ki hem alt hem üst tek ürünle çalışsın diye revuda çok iyi ama sen üstüne ekstra krem kullanmak isteyebilirsin

Back
X