Hayırli uğurlu olsun cnm bnde kisa zaman sonra yeni sürprizlerle geleceğimKizlarrrrrr basit rutinime yeni ürün ekledim :)
Eki Görüntüle 3127811
Cildim niacinamide e alıştı bence ona akşamları devam ederim
Bu da sabah inşallah
Açıktan çocuk gelişimi okuyorumörgün öretim okumuştum . evlenmeden önce.
ama açıktan okuyup dgs ile yerleşenler de var .
siz ne okudunuz.
Bu urun ne zamandir fav'larimdaBen kullanıyorum çok güzel bence masaj yapıyorum saç diplerime ve uyarım oluyor böylece dökülmelerim azaldı.
Nisanin yüreğine indirmeden gel lütfenHayırli uğurlu olsun cnm bnde kisa zaman sonra yeni sürprizlerle geleceğim
Hayırlı olsunKizlarrrrrr basit rutinime yeni ürün ekledim :)
Eki Görüntüle 3127811
Cildim niacinamide e alıştı bence ona akşamları devam ederim
Bu da sabah inşallah
C vitaminini aksine gündüzleri öneriyorlar:Hayırlı olsun
Korkmuyormusun gündüz c serumu kullanmayayararli diyorlar da gündüz herşeye rağmen cesaret etmem,aşırı iyi korumak lazım güvenemiyorum kendime
Evet baya baya öyle öneriyorlarC vitaminini aksine gündüzleri öneriyorlar:Bir de su dermatolog amerikan kadin da sadece gündüzleri kullandigini, bu sayede günes kreminin etkisini artirdigini söylüyor.
Geceleri retinol veya etkili asitleri kullanmak icin daha uygun. Ben ise gece ve gündüz kullaniyorum c vitaminini. Cok dayanikli olmadigi icin bir kac ay icinde hemen bitsin istiyorum :) Ama simdi cok iyi bir retinol aldim (neutrogena'ninki), o yüzden geceleri c vitaminini biraktim.
evet c vitaminin formu güneşte bozulabilir ...dikkatli tedbirli olmak lazımHayırlı olsun
Korkmuyormusun gündüz c serumu kullanmayayararli diyorlar da gündüz herşeye rağmen cesaret etmem,aşırı iyi korumak lazım güvenemiyorum kendime
Bi cilt uzmanına sordum gunes koruyucu ile cok güzel çalışır dediHayırlı olsun
C vitaminini aksine gündüzleri öneriyorlar:Bir de su dermatolog amerikan kadin da sadece gündüzleri kullandigini, bu sayede günes kreminin etkisini artirdigini söylüyor.
Geceleri retinol veya etkili asitleri kullanmak icin daha uygun. Ben ise gece ve gündüz kullaniyorum c vitaminini. Cok dayanikli olmadigi icin bir kac ay icinde hemen bitsin istiyorum :) Ama simdi cok iyi bir retinol aldim (neutrogena'ninki), o yüzden geceleri c vitaminini biraktim.
Ayy çok geçmiş olsun, resmen verilmiş sadakan varmış... Geçer merak etme... o kısımada cica onarıcı krem sürersen hemen toparlarKızlar bugün motorun üstündeyken ufak bir taş suratıma geldi sıcaktı da çarptı gitti işte ağrısı sızısı da 2 dk ya sürdü ya sürmedi,demin yuzumu temizlerken fark ettim ki iz bırakmış hafiften...eşim izi geçer diyor ama bilemedim
Nazarlarım da cıkmış oldu hahhaha
Yok yok indirmicem merak etme önceden onerdiklerinden yola çıkarak birşeyler yapacağımNisanin yüreğine indirmeden gel lütfen
Ay yok ben bilir kişi değilim sadece kendi düşüncemi yazdım,sen nasıl istiyorsan öyle yapBi cilt uzmanına sordum gunes koruyucu ile cok güzel çalışır dedi
Bi de eylül geldi artık diye :)
Ama istersen niasimide sabah c akşama alayım:) önerilere açığım
Sorma ...uyum haftasının ilk günü gözlerim dola dola gezdim okulun bahçesinde nasıl böyle sevinç ve özlem bastı anlatamamEki Görüntüle 3127890 Eki Görüntüle 3127891 Eki Görüntüle 3127892 Eki Görüntüle 3127893 . Resmen ahsenin yerinde olmak istiyorum
aminnSorma ...uyum haftasının ilk günü gözlerim dola dola gezdim okulun bahçesinde nasıl böyle sevinç ve özlem bastı anlatamam
Güle güle kullansın
zihin açıklığı ile kullansın hepsini
En mantıklısı bu zaten bn şuan bile niacinamideyi sadece akşam kullaniyorum c Vitamini de sabah kullanmak en güzeli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?