göz çevresi için hindistan cevizi yağı . azıcık sürüyorum . yazın kullanmıyorum. sıcak rahatsız ediyor. ama kışın ihtiyaç hissettiğimden kullanıyorum.Teşekkür ederimBen onu kabullendim aslında kaz ayağı bölgesinde oluşan İnce çizgileri demiştim. Anladım bazı insta paylasimlarinda gördüğümüz gibi silip geçen bi durum yok ilerlemesi yavaşlar
Tşk ederim cnm pişik mevzusunu geçti yaraya doğru ilerliyorMerhaba sebbo,
koltuk altına deo , rollon vs kullanmamanı tavsiye ederim.
pişik durumu varsa pudralayabilirsin.
ya da bebe yağı vs varsa kullanabilirsin.
geçmiş olsun canım.
Tebrikler cnm başarılar dilerimmerhaba kızlar
dgs sınavına girmiştim .
2 kişi alınacaktı.
çalıştığım üniversitesin biyosistem mühendisliği programına yerleştim.
burada da paylaşmak istedim.
2 gün önce açıklandı.
Mimik çizgilerine çare yok bence botoks hariç...ben kendimi bildim bileli göz kenarlarında var mimikliyim her güldüğümde belli olur ve zamanla derinleşiyor önemli olan yüzün sabitken çizgilerin belli olmaması yani o seviyeyi korumakBu bakimlarla mimik kırışıklıkliklarinda yol kateden oldu mu acaba
süüperrr bir haber bu,tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun işte buna bir kahve içilirmerhaba kızlar
dgs sınavına girmiştim .
2 kişi alınacaktı.
2 gün önce açıklandı.
hindistan cevizini yinede sürmesin arkadaşımız kendisinin cilt yapısı gereği kapalı komedon yağ bezesi oluşumuna neden olabilir canım,arkadaşın göz yapısı gereği çizgisi var aslında... kırışıklıktan değilgöz çevresi için hindistan cevizi yağı . azıcık sürüyorum . yazın kullanmıyorum. sıcak rahatsız ediyor. ama kışın ihtiyaç hissettiğimden kullanıyorum.
memnumun göz çevrem de yaşımla uyumlu bence.
hımm. anladım canım. her cilt farklı tabi .hindistan cevizini yinede sürmesin arkadaşımız kendisinin cilt yapısı gereği kapalı komedon yağ bezesi oluşumuna neden olabilir canım,arkadaşın göz yapısı gereği çizgisi var aslında... kırışıklıktan değil
içelim bi kahve.süüperrr bir haber bu,tebrik ederim hayırlı uğurlu olsun işte buna bir kahve içilir
sağ ol canım .Tebrikler cnm başarılar dilerim
hadi beeTşk ederim cnm pişik mevzusunu geçti yaraya doğru ilerliyor
Bak senin için filtre kahve yaptım gerçekten güzel haber için, teknik olarak köpürtülmeyen kahve köpürdü ve kalbe benzer şekil çıktıiçelim bi kahve.
tam da hazırlamıştım kendime. yazını gördüm.
Aile hekimine gitsen evde durup acı çekmeden daha iyi...madem cildiyeden randevu alamıyorsun. Enfeksiyon kapar al başa bela,Tşk ederim cnm pişik mevzusunu geçti yaraya doğru ilerliyor
Gönlüne göre olur inşallah ❤Kızlar bende ptesi doktora kan tahlili vermeye gidicem büyük ihtimal, belki hamile olabilirim. Bu ay gözümüzü karartık bebiş oldu oldu bu ay yoksa yok dedik... zaten bizim için 2.kez düşünmek imkansıza yakındı. Gecikme var normalde dün olmalıydımama birkaçgün gecikme normal o yüzden ptesi gününe kadar zaman verdim bakalım değişik hissediyorum
afiyet olsun cınımmmmBak senin için filtre kahve yaptım gerçekten güzel haber için, teknik olarak köpürtülmeyen kahve köpürdü ve kalbe benzer şekil çıktıEki Görüntüle 3127219 Eki Görüntüle 3127220
hakkında hayırlısı olsun nisa cım .Kızlar bende ptesi doktora kan tahlili vermeye gidicem büyük ihtimal, belki hamile olabilirim. Bu ay gözümüzü karartık bebiş oldu oldu bu ay yoksa yok dedik... zaten bizim için 2.kez düşünmek imkansıza yakındı. Gecikme var normalde dün olmalıydımama birkaçgün gecikme normal o yüzden ptesi gününe kadar zaman verdim bakalım değişik hissediyorum
hayırlısı,çok teşekkür ederimGönlüne göre olur inşallah ❤
tamamdır yazarım mutlaka ,aminhakkında hayırlısı olsun nisa cım .
haber et bize
Bu mesajı kaçırmadığım için cidden çok mutlu oldum.merhaba kızlar
dgs sınavına girmiştim .
2 kişi alınacaktı.
2 gün önce açıklandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?