Güzellik rutinleri

Kızlar bende ptesi doktora kan tahlili vermeye gidicem büyük ihtimal, belki hamile olabilirim. Bu ay gözümüzü karartık bebiş oldu oldu bu ay yoksa yok dedik... zaten bizim için 2.kez düşünmek imkansıza yakındı. Gecikme var normalde dün olmalıydım 🤭 ama birkaçgün gecikme normal o yüzden ptesi gününe kadar zaman verdim bakalım değişik hissediyorum 😁
Kızlar haber üstüne haber. Nisacım güzel ve hayırlı haber olsun inşallah. Ben pazartesiye kadar nasıl bekleyeceğim😅😅 neden her bebeğe bu kadar sevinip heyecanlanıyorum hala bilmiyorum 🙈🙈

Bu mesajı kaçırmadığım için cidden çok mutlu oldum. 🙃🙃 harikasın harika🥰🥰 inşallah yüksek lisans haberini okumakta nasip olsun 😍😍😍
ayy canım yaa sağ ol .
mutlu oldum ben de sen yazınca bak şimdi. :KK200: :KK200:
lgs annelerine yazan eden yok bu ara . kontrol ediyorum da:hamarat:

Eki Görüntüle 3127285
Geldi gözümün nuru 🤩 arbutin de denemedim demem 🤭 bi ben eksik kaldım arbutinde 😃
N nscckts akşam başlayayım dimi peptite yavaştan,kuru yüze sürüp ustune effectha
Umarım geçinirler 😆
peptit sürdükten sonra birşey sürme derim birkaç gün, alerji falan yapar mı ürünle anlaşır mı bilmiyoruz önce cilt peptite birşeyy diyecek mi bakalım aynen bugün başlayabilirsin

Hello kızlar

Ben rimel sürerken biraz bulastiriyorum sanırım beceriksizim hahahh o yüzden böyle pamuğa döküp kullanmalik bir ürün lazımdi sunu aldım

52 tiydi sanırım

20220909_162534.webp

Mimik çizgilerine çare yok bence botoks hariç...ben kendimi bildim bileli göz kenarlarında var mimikliyim her güldüğümde belli olur ve zamanla derinleşiyor önemli olan yüzün sabitken çizgilerin belli olmaması yani o seviyeyi korumak
Yüzünde herhangi bir ifade yokken bile belli mi?
🙏

Yok hayır belli hiç değil sadece çok güldüğümde belli oluyor

Çok güzel bunu korumak önemli işte
Teşekkür ederim 🙏 Göz cevresinden çok yanak bölgemde oluyor aslında benim yanaklarım büyük olduğu icin sanırım kışın retinol kullanırız ins iyi gelir. Burayı okuyorum boş zamanlarimda faydalı paylasimlariniz icin çok sağolun 😍

Kızlar bende ptesi doktora kan tahlili vermeye gidicem büyük ihtimal, belki hamile olabilirim. Bu ay gözümüzü karartık bebiş oldu oldu bu ay yoksa yok dedik... zaten bizim için 2.kez düşünmek imkansıza yakındı. Gecikme var normalde dün olmalıydım 🤭 ama birkaçgün gecikme normal o yüzden ptesi gününe kadar zaman verdim bakalım değişik hissediyorum 😁
Hayirli haberlerle ins😍

hindistan cevizini yinede sürmesin arkadaşımız kendisinin cilt yapısı gereği kapalı komedon yağ bezesi oluşumuna neden olabilir canım,arkadaşın göz yapısı gereği çizgisi var aslında... kırışıklıktan değil
Benim yanaklarımdan kaynaklanıyor sanirim ya😁 Onu diyorum o bolgeye ekstra bir şey sürsem ozellikle tek tarafta çok. Şimdi biodermanin su nemlendiricisini kullanıyorum. Ama la Roche baya daha iyi nem veriyordu bunun biraz kokusuda var rahatsız ediyor.

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 50
Çok sevindim inşallah geliyordur bebiş 🤣❤️❤️

Back
X