Güzellik rutinleri

Kizlarrrrrr basit rutinime yeni ürün ekledim :)
Eki Görüntüle 3127811

Cildim niacinamide e alıştı bence ona akşamları devam ederim

Bu da sabah inşallah
Hayırlı olsun
Korkmuyormusun gündüz c serumu kullanmaya😬 yararli diyorlar da gündüz herşeye rağmen cesaret etmem,aşırı iyi korumak lazım güvenemiyorum kendime 🤣

Hayırlı olsun
Korkmuyormusun gündüz c serumu kullanmaya😬 yararli diyorlar da gündüz herşeye rağmen cesaret etmem,aşırı iyi korumak lazım güvenemiyorum kendime 🤣
C vitaminini aksine gündüzleri öneriyorlar: Bir de su dermatolog amerikan kadin da sadece gündüzleri kullandigini, bu sayede günes kreminin etkisini artirdigini söylüyor.

Geceleri retinol veya etkili asitleri kullanmak icin daha uygun. Ben ise gece ve gündüz kullaniyorum c vitaminini. Cok dayanikli olmadigi icin bir kac ay icinde hemen bitsin istiyorum :) Ama simdi cok iyi bir retinol aldim (neutrogena'ninki), o yüzden geceleri c vitaminini biraktim.

C vitaminini aksine gündüzleri öneriyorlar: Bir de su dermatolog amerikan kadin da sadece gündüzleri kullandigini, bu sayede günes kreminin etkisini artirdigini söylüyor.

Geceleri retinol veya etkili asitleri kullanmak icin daha uygun. Ben ise gece ve gündüz kullaniyorum c vitaminini. Cok dayanikli olmadigi icin bir kac ay icinde hemen bitsin istiyorum :) Ama simdi cok iyi bir retinol aldim (neutrogena'ninki), o yüzden geceleri c vitaminini biraktim.

Evet baya baya öyle öneriyorlar
Ama gel de bana anlat iste ☺
Gece izleyeyim attığın videoyu belkim kendimi ikna ederim zamanla dur bakalım 🤣🤣

Hayırlı olsun
evet c vitaminin formu güneşte bozulabilir ...dikkatli tedbirli olmak lazım

Kızlar bugün motorun üstündeyken ufak bir taş suratıma geldi sıcaktı da çarptı gitti işte ağrısı sızısı da 2 dk ya sürdü ya sürmedi,demin yuzumu temizlerken fark ettim ki iz bırakmış hafiften...eşim izi geçer diyor ama bilemedim🤷🏻‍♀️
Nazarlarım da cıkmış oldu hahhaha 🤣🤣

Hayırlı olsun
Bi cilt uzmanına sordum gunes koruyucu ile cok güzel çalışır dedi

Bi de eylül geldi artık diye :)

Ama istersen niasimide sabah c akşama alayım:) önerilere açığım

Buzdolabinda mi saklayım urünüm gelince

Kızlar bugün motorun üstündeyken ufak bir taş suratıma geldi sıcaktı da çarptı gitti işte ağrısı sızısı da 2 dk ya sürdü ya sürmedi,demin yuzumu temizlerken fark ettim ki iz bırakmış hafiften...eşim izi geçer diyor ama bilemedim🤷🏻‍♀️
Nazarlarım da cıkmış oldu hahhaha 🤣🤣
Ayy çok geçmiş olsun, resmen verilmiş sadakan varmış... Geçer merak etme... o kısımada cica onarıcı krem sürersen hemen toparlar

IMG_20220910_074112.webp IMG_20220910_070339.webp IMG_20220910_070321.webp IMG_20220910_070251.webp . Resmen ahsenin yerinde olmak istiyorum 🤭

Son düzenleme:
Sorma ...uyum haftasının ilk günü gözlerim dola dola gezdim okulun bahçesinde nasıl böyle sevinç ve özlem bastı anlatamam 🤗
Güle güle kullansın
zihin açıklığı ile kullansın hepsini 😘😘
aminn:KK68: ay okulun bahçesinde seksek çizilmişti ahsenle seksek oynamış olabilirim:KK23:

Back
X