- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Kızlar haber üstüne haber. Nisacım güzel ve hayırlı haber olsun inşallah. Ben pazartesiye kadar nasıl bekleyeceğimKızlar bende ptesi doktora kan tahlili vermeye gidicem büyük ihtimal, belki hamile olabilirim. Bu ay gözümüzü karartık bebiş oldu oldu bu ay yoksa yok dedik... zaten bizim için 2.kez düşünmek imkansıza yakındı. Gecikme var normalde dün olmalıydımama birkaçgün gecikme normal o yüzden ptesi gününe kadar zaman verdim bakalım değişik hissediyorum
ayy canım yaa sağ ol .Bu mesajı kaçırmadığım için cidden çok mutlu oldum.harikasın harika inşallah yüksek lisans haberini okumakta nasip olsun
aslında tam da o kısımda çalışıyorum . yüksek lisans , doktoraBu mesajı kaçırmadığım için cidden çok mutlu oldum.harikasın harika inşallah yüksek lisans haberini okumakta nasip olsun
Merhaba açıktan okuduktan sonra mı dgs ye girdinizmerhaba kızlar
dgs sınavına girmiştim .
2 kişi alınacaktı.
çalıştığım üniversitesin biyosistem mühendisliği programına yerleştim.
burada da paylaşmak istedim.
2 gün önce açıklandı.
örgün öretim okumuştum . evlenmeden önce.Merhaba açıktan okuduktan sonra mı dgs ye girdiniz
peptit sürdükten sonra birşey sürme derim birkaç gün, alerji falan yapar mı ürünle anlaşır mı bilmiyoruz önce cilt peptite birşeyy diyecek mi bakalım aynen bugün başlayabilirsinEki Görüntüle 3127285
Geldi gözümün nuruarbutin de denemedim demem bi ben eksik kaldım arbutinde
N nscckts akşam başlayayım dimi peptite yavaştan,kuru yüze sürüp ustune effectha
Umarım geçinirler
Evet ya o konu kuruduayy canım yaa sağ ol .
mutlu oldum ben de sen yazınca bak şimdi.
lgs annelerine yazan eden yok bu ara . kontrol ediyorum da
Oooo süperaslında tam da o kısımda çalışıyorum . yüksek lisans , doktora
Mimik çizgilerine çare yok bence botoks hariç...ben kendimi bildim bileli göz kenarlarında var mimikliyim her güldüğümde belli olur ve zamanla derinleşiyor önemli olan yüzün sabitken çizgilerin belli olmaması yani o seviyeyi korumak
Yüzünde herhangi bir ifade yokken bile belli mi?
Çok güzel bunu korumak önemli işte
Yok hayır belli hiç değil sadece çok güldüğümde belli oluyor
hindistan cevizini yinede sürmesin arkadaşımız kendisinin cilt yapısı gereği kapalı komedon yağ bezesi oluşumuna neden olabilir canım,arkadaşın göz yapısı gereği çizgisi var aslında... kırışıklıktan değil
Teşekkür ederimÇok güzel bunu korumak önemli işte
Hayirli haberlerle insKızlar bende ptesi doktora kan tahlili vermeye gidicem büyük ihtimal, belki hamile olabilirim. Bu ay gözümüzü karartık bebiş oldu oldu bu ay yoksa yok dedik... zaten bizim için 2.kez düşünmek imkansıza yakındı. Gecikme var normalde dün olmalıydımama birkaçgün gecikme normal o yüzden ptesi gününe kadar zaman verdim bakalım değişik hissediyorum
Tşk ederimgöz çevresi için hindistan cevizi yağı . azıcık sürüyorum . yazın kullanmıyorum. sıcak rahatsız ediyor. ama kışın ihtiyaç hissettiğimden kullanıyorum.
memnumun göz çevrem de yaşımla uyumlu bence.
Benim yanaklarımdan kaynaklanıyor sanirim yahindistan cevizini yinede sürmesin arkadaşımız kendisinin cilt yapısı gereği kapalı komedon yağ bezesi oluşumuna neden olabilir canım,arkadaşın göz yapısı gereği çizgisi var aslında... kırışıklıktan değil
Çok sevindim inşallah geliyordur bebişKızlar bende ptesi doktora kan tahlili vermeye gidicem büyük ihtimal, belki hamile olabilirim. Bu ay gözümüzü karartık bebiş oldu oldu bu ay yoksa yok dedik... zaten bizim için 2.kez düşünmek imkansıza yakındı. Gecikme var normalde dün olmalıydımama birkaçgün gecikme normal o yüzden ptesi gününe kadar zaman verdim bakalım değişik hissediyorum
Ben kullanıyorum çok güzel bence masaj yapıyorum saç diplerime ve uyarım oluyor böylece dökülmelerim azaldı.Sacini sampuanlarken masaj yapan su aleti kullanan var mi aranizda? Tavsiye eder misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?