Güzellik rutinleri

Ya üzmeyin bni tm devam edeceğim işte yüzum sivilce tarlası olsada c vitamini lekelere iyi geldiği için kullanmak istiyorum su sivilceler geçsin onada bakcam
herkesi delirttin valla.hele şu ürünleri kimseye bir şey sormadan 1 ay kullan.bak ben önerilenleri aldım.devamlı soruyor muyum artık?onları kullanıp faydalarını görmeyi bekliyorum.yeni bir ürüne geçersem sorarım.zaten kullandıklarımı neden her gün sorayım?

Önce Allah a sonra barulab Nivea manyoya emanet ediyorum kendimi güneşin kavurucu şerrinden onlara sığınırım artık çok korkmanıza gerek yok.

N nscckts teşekkür ederim canımcim bu ay aha olarak glikolik asit ve İlk kez bha denicem de ben şeyi karıştırdim.niasin asitlerle aynı rutinde kullanıyor muyduk ya S Skinkeyrlover sen de bilirsin şimdi arbutin centella her şeye oluyor. Peptitlerle aha lar farklı ph da çalıştığı için olmuyor. Peptitlerle ginseng retinol güzel anlayışiyor. Glikolik ile centella ginseng kullanabilirim. Cvit aha larla Niasin ve retinol ile kullanılmıyor.ama Niasin asitli günlerde örnek bha glikolik vs kullanılır mı

Ya üzmeyin bni tm devam edeceğim işte yüzum sivilce tarlası olsada c vitamini lekelere iyi geldiği için kullanmak istiyorum su sivilceler geçsin onada bakcam
Lekelere tek başına değil aynı rutinde e vitamini arbutin kullanıp sabahları, akşam da bazı günler asit çoğu akşam da Niasin kullanırsan baskılar. Hatta azekeik asit de traneksamik asit de leke baskılayan asitler ama onlara daha çok var senin. Bı sure gözlemle bakalım haftada 1 yerine gün aşırı kullan çok damlsatiyorsan azalt gözlemle bi

Yarın arbutinide ekleyeceğim listeye onuda hafta bir yaparım bir sure diye düşünüyorum alıştıkça 3e çıkarırim öyle düşünüyorum nasıl sence

Evt üç damladan fazla kullanmıyorum bakalim neler olacak göreceğim hayırlısı

Bn sadece durum bu günlerini azaltiyim diye yazdım yarında arbutin ekleyeceğim bu rutinde nasil kullanacağım diye sorarım örneğin hergun yazmam zaten

salisilikle niacinimade en iyi dostlar

Salisilik ok de glikolik peki? Çünkü salisilik sadece fiddy için kullanmayı düşünüyorum
Ya aslında kullanıyor çoğu insan ben de eskiden aksine bir şey duymamıştım hiç Hatice Hocanın meşhur tablosunda ünlem var verimsiz diye o kullanmayın diyor. Hem salisişiğe hem gliklliğe de.

Ya aslında kullanıyor çoğu insan ben de eskiden aksine bir şey duymamıştım hiç Hatice Hocanın meşhur tablosunda ünlem var verimsiz diye o kullanmayın diyor. Hem salisişiğe hem gliklliğe de.
Well groomed mother dimi onun o tabloları ve hap bilgileri efsane glikolik yaptığım günler sadece centella serum ve olmazsa bariyer onarıcı bı cıcali şey kullaniim

Bu da güzel bişeye benziyor cvit ile retinal ile aynı rutinde olurmuş bu kadın da acayip bilgili

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-14-00-01-24-13_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 46
Wuhuuu bı de bu akım çıkmış

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-14-00-09-20-31_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    63,6 KB · Görüntüleme: 44
  • Screenshot_2022-09-14-00-09-15-19_1c337646f29875672b5a61192b9010f9.webp
    68,6 KB · Görüntüleme: 45
Bu da güzel bişeye benziyor cvit ile retinal ile aynı rutinde olurmuş bu kadın da acayip bilgili
Evet içiriği iyi duruyor. Leke baskılama şov. Liliana Hanım aynen ben de seviyorum. Bugün creamcoyu da paylaştı tek başına yeter diye ben emin olamıyordum yetmiyor gibi geliyordu.

Evet içiriği iyi duruyor. Leke baskılama şov. Liliana Hanım aynen ben de seviyorum. Bugün creamcoyu da paylaştı tek başına yeter diye ben emin olamıyordum yetmiyor gibi geliyordu.
Bana yetiyor gibiydi ana sonuna geldim. Cosmed ya da fiyatı çok uç olmazsa iunik calendula pil denemek istiyorum

Bana yetiyor gibiydi ana sonuna geldim. Cosmed ya da fiyatı çok uç olmazsa iunik calendula pil denemek istiyorum
cosmedin tüm ürünleriyle cildim barıştı.celenes jel temizleyici bitsin cosmedin jeline geçeceğim.enzim peeling i harika yağ bazlı temizleyicisi de.başka ürünleri de deneyeceğim bu markada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…