- 10 Nisan 2014
- 43.668
- 116.154
- 798
herkesi delirttin valla.hele şu ürünleri kimseye bir şey sormadan 1 ay kullan.bak ben önerilenleri aldım.devamlı soruyor muyum artık?onları kullanıp faydalarını görmeyi bekliyorum.yeni bir ürüne geçersem sorarım.zaten kullandıklarımı neden her gün sorayım?Ya üzmeyin bni tm devam edeceğim işte yüzum sivilce tarlası olsada c vitamini lekelere iyi geldiği için kullanmak istiyorum su sivilceler geçsin onada bakcam
Önce Allah a sonra barulab Nivea manyoya emanet ediyorum kendimiBiraz kullanayım ona göre yorumlarım. İyi çıkarsa süper olur zaten flaş olmayan hali bile pahalı değil olduğu şeye göre 220 mi neydi. Ben zaten profosyenel dansçıyım falan diyormuşum böyle bir şizofreni delirme hali :) Evet ya inşallah iyi koruyordur yani boşa hamallık yapmışız eziyet olmuş bu zamana kadar :)
Lekelere tek başına değil aynı rutinde e vitamini arbutin kullanıp sabahları, akşam da bazı günler asit çoğu akşam da Niasin kullanırsan baskılar. Hatta azekeik asit de traneksamik asit de leke baskılayan asitler ama onlara daha çok var senin. Bı sure gözlemle bakalım haftada 1 yerine gün aşırı kullan çok damlsatiyorsan azalt gözlemle biYa üzmeyin bni tm devam edeceğim işte yüzum sivilce tarlası olsada c vitamini lekelere iyi geldiği için kullanmak istiyorum su sivilceler geçsin onada bakcam
Yarın arbutinide ekleyeceğim listeye onuda hafta bir yaparım bir sure diye düşünüyorum alıştıkça 3e çıkarırim öyle düşünüyorum nasıl senceLekelere tek başına değil aynı rutinde e vitamini arbutin kullanıp sabahları, akşam da bazı günler asit çoğu akşam da Niasin kullanırsan baskılar. Hatta azekeik asit de traneksamik asit de leke baskılayan asitler ama onlara daha çok var senin. Bı sure gözlemle bakalım haftada 1 yerine gün aşırı kullan çok damlsatiyorsan azalt gözlemle bi
Evt üç damladan fazla kullanmıyorum bakalim neler olacak göreceğim hayırlısıLekelere tek başına değil aynı rutinde e vitamini arbutin kullanıp sabahları, akşam da bazı günler asit çoğu akşam da Niasin kullanırsan baskılar. Hatta azekeik asit de traneksamik asit de leke baskılayan asitler ama onlara daha çok var senin. Bı sure gözlemle bakalım haftada 1 yerine gün aşırı kullan çok damlsatiyorsan azalt gözlemle bi
Bn sadece durum bu günlerini azaltiyim diye yazdım yarında arbutin ekleyeceğim bu rutinde nasil kullanacağım diye sorarım örneğin hergun yazmam zatenherkesi delirttin valla.hele şu ürünleri kimseye bir şey sormadan 1 ay kullan.bak ben önerilenleri aldım.devamlı soruyor muyum artık?onları kullanıp faydalarını görmeyi bekliyorum.yeni bir ürüne geçersem sorarım.zaten kullandıklarımı neden her gün sorayım?
İnşallah sonuç mutlu eder seni aynaya baktığındaEvt üç damladan fazla kullanmıyorum bakalim neler olacak göreceğim hayırlısı
Amin cnm inşallah tek dileğim çok tşk ederimİnşallah sonuç mutlu eder seni aynaya baktığında
salisilikle niacinimade en iyi dostlarÖnce Allah a sonra barulab Nivea manyoya emanet ediyorum kendimigüneşin kavurucu şerrinden onlara sığınırım artık çok korkmanıza gerek yok.
N nscckts teşekkür ederim canımcim bu ay aha olarak glikolik asit ve İlk kez bha denicem de ben şeyi karıştırdim.niasin asitlerle aynı rutinde kullanıyor muyduk ya S Skinkeyrlover sen de bilirsin şimdi arbutin centella her şeye oluyor. Peptitlerle aha lar farklı ph da çalıştığı için olmuyor. Peptitlerle ginseng retinol güzel anlayışiyor. Glikolik ile centella ginseng kullanabilirim. Cvit aha larla Niasin ve retinol ile kullanılmıyor.ama Niasin asitli günlerde örnek bha glikolik vs kullanılır mı
Salisilik ok de glikolik peki? Çünkü salisilik sadece fiddy için kullanmayı düşünüyorumsalisilikle niacinimade en iyi dostlar
Ya aslında kullanıyor çoğu insan ben de eskiden aksine bir şey duymamıştım hiç Hatice Hocanın meşhur tablosunda ünlem var verimsiz diye o kullanmayın diyor. Hem salisişiğe hem gliklliğe de.Salisilik ok de glikolik peki? Çünkü salisilik sadece fiddy için kullanmayı düşünüyorum
Well groomed mother dimiYa aslında kullanıyor çoğu insan ben de eskiden aksine bir şey duymamıştım hiç Hatice Hocanın meşhur tablosunda ünlem var verimsiz diye o kullanmayın diyor. Hem salisişiğe hem gliklliğe de.
Evet içiriği iyi duruyor. Leke baskılama şov. Liliana Hanım aynen ben de seviyorum. Bugün creamcoyu da paylaştı tek başına yeter diye ben emin olamıyordum yetmiyor gibi geliyordu.Bu da güzel bişeye benziyor cvit ile retinal ile aynı rutinde olurmuş bu kadın da acayip bilgili
retinoid olarak ne tavsiye edersin peki?Bu da güzel bişeye benziyor cvit ile retinal ile aynı rutinde olurmuş bu kadın da acayip bilgili
Deneyimim yok hiç ben alırsam direk en babası gibi duran bywishtrend alırım o olmazsa medik8 ya da svr a onun da beğeneni çok, çok güzel marka zatenretinoid olarak ne tavsiye edersin peki?
Bana yetiyor gibiydi ana sonuna geldim. Cosmed ya da fiyatı çok uç olmazsa iunik calendula pil denemek istiyorumEvet içiriği iyi duruyor. Leke baskılama şov. Liliana Hanım aynen ben de seviyorum. Bugün creamcoyu da paylaştı tek başına yeter diye ben emin olamıyordum yetmiyor gibi geliyordu.
cosmedin tüm ürünleriyle cildim barıştı.celenes jel temizleyici bitsin cosmedin jeline geçeceğim.enzim peeling i harika yağ bazlı temizleyicisi de.başka ürünleri de deneyeceğim bu markada.Bana yetiyor gibiydi ana sonuna geldim. Cosmed ya da fiyatı çok uç olmazsa iunik calendula pil denemek istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?