- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Umarım istediğin gibi olur. Bende morarma, ödem çok olmamıştı. Kolay iyileşmiştim ama ben hiç memnun kalmadım. Doktorum oldukça başarılıydı ama ben şu an kendisinden nefret edecek duruma geldim açıkçası. İlk ameliyatımdan sonra "ödemdir" diyerek beni bir sene boyunca eğri burunla bıraktı. Bir sene dolduğunda ödem olmadığını kabul etti, revizyon yaptı. Revizyonun üstünden 9,5 ay geçti ama burnum yine eğri. Çok güzel olduğunu iddia ediyor fakat kendisi dışındaki herkes burnumun eğri olduğunu söylüyor. Bir kişi bile burnun güzel demedi, düşün. Bunu kendisine söylediğimde sinirleniyor, dinlemiyor beni. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Nasıl düzelttireceğimi de bilmiyorum çünkü kendisi beni revizyona mecbur bıraktı ve revizyon fiyatları çok yüksek.Var bu arada yaptıracam okulda bı arkadaş ve müdür yardımcısının eşi de yaptırmış özelde. Ben şehir Hastanesi'nde kızımın geniz ameliyatını yapan doktordan randevu aldım çok yoğun 2024 e verdi ama orada çalışan enişte ve görümcemden rica edip daha erkene almasını isticem Şubat tatiline denk gelirse süper olur.yoksa burda yaptıranlarin doktorları da meşhur onların kapısını çalacağım.
55 yaşlarında olan bı kadın da burda bı profesore göz kapaklarını aldırmış çok ifadesi değişmiş ama o işlemi sevmedim keskin ifade vermiş gibi geldi maskulen
Yaaa biliyorum konu da açmıştınUmarım istediğin gibi olur. Bende morarma, ödem çok olmamıştı. Kolay iyileşmiştim ama ben hiç memnun kalmadım. Doktorum oldukça başarılıydı ama ben şu an kendisinden nefret edecek duruma geldim açıkçası. İlk ameliyatımdan sonra "ödemdir" diyerek beni bir sene boyunca eğri burunla bıraktı. Bir sene dolduğunda ödem olmadığını kabul etti, revizyon yaptı. Revizyonun üstünden 9,5 ay geçti ama burnum yine eğri. Çok güzel olduğunu iddia ediyor fakat kendisi dışındaki herkes burnumun eğri olduğunu söylüyor. Bir kişi bile burnun güzel demedi, düşün. Bunu kendisine söylediğimde sinirleniyor, dinlemiyor beni. O kadar üzgünüm ki anlatamam. Nasıl düzelttireceğimi de bilmiyorum çünkü kendisi beni revizyona mecbur bıraktı ve revizyon fiyatları çok yüksek.
Anlayacağın, 2 yıl önce burnum düzgün olsun diye bir yola çıktım ama 2 yıldır hâlâ eğri bir burunla ortada kaldım. Umarım seninki istediğin gibi olur.
Benim asıl sinirlendiğim, burnumu ilk yaptığında kıkırdakların neye nasıl tepki verdiğini gördü, ikincide ona göre neden önlem almadı? Yine aynı açıdan, aynı taraftan eğrilik var çünkü. Ameliyat öncesi sağdan daha kötü duran burnum, ilk ameliyattan sonra da sağdan kusurlu iyileşti. 2. ameliyattan sonra da sağdan aynı. Soldan eh işte...Yaaa biliyorum konu da açmıştın( estetik de şans ya proflukla alakalı değil bı yerde bilgi hepsinde aynı da onu beceri ve el yeteneğiyle yapmak mesele. O şehir Hastanesi'ndeki doktorun burnu da çok güzel ve kızımı götürdügumde belki 8 tane sargılı geldi kontrole ve bayağı bayağı iki kere kırılmış burnunu gorumcemin oğlununkini de çok güzel yaptı. Tedirginligim var ama mutsuzlugum daha çok çünkü düğün arefesinde kırmıştım gittikçe daha belirginleştigini hissediyorum.bakalim hayırlısı artık.sakincasi yoksa güncel halini yüzünü göstermeden atar mısın? Sana psikolojik olarak öyle geliyor olabilir mi
Zaten çok güzelsin maşallah daha da taş olacaksın yani :)Yaaa biliyorum konu da açmıştın( estetik de şans ya proflukla alakalı değil bı yerde bilgi hepsinde aynı da onu beceri ve el yeteneğiyle yapmak mesele. O şehir Hastanesi'ndeki doktorun burnu da çok güzel ve kızımı götürdügumde belki 8 tane sargılı geldi kontrole ve bayağı bayağı iki kere kırılmış burnunu gorumcemin oğlununkini de çok güzel yaptı. Tedirginligim var ama mutsuzlugum daha çok çünkü düğün arefesinde kırmıştım gittikçe daha belirginleştigini hissediyorum.bakalim hayırlısı artık.sakincasi yoksa güncel halini yüzünü göstermeden atar mısın? Sana psikolojik olarak öyle geliyor olabilir mi
O senin duru güzelliğin canımZaten çok güzelsin maşallah daha da taş olacaksın yani :)
Görmeden yorum yapman hahaha :) Gönül gözü. Çok fena falan değil valla abartışov hem kırılmış yani ondandır. Kıvırcıkların da düzelince üff süper olur spora da devam zaten süper süper.O senin duru güzelliğin canımama burnum çok fena bu konuda tevazu gösteremicemm
Kalp gözü ve tume varım metodu diyelimGörmeden yorum yapman hahaha :) Gönül gözü. Çok fena falan değil valla abartışov hem kırılmış yani ondandır. Kıvırcıkların da düzelince üff süper olur spora da devam zaten süper süper.
Öncesi sonrası mıBi de ben botox yaptırdım:) aşırı aşırı memnun kaldım eskiden neymisim öyle diyorum hahahah
Isteyene Özelden gözleri yıldızlı foto atılır hahahah
Öncesi sonrası mıisterim neden olmasın?
İstiyorum before and after olarak amaaBi de ben botox yaptırdım:) aşırı aşırı memnun kaldım eskiden neymisim öyle diyorum hahahah
Isteyene Özelden gözleri yıldızlı foto atılır hahahah
ya resmen seni özledimSelam beybiler, dostlar. Uzun zamandır girmiyordum; Covid oldum ağır atlattım maalesef. Sonra yıllık izin vs derken, şifremi hatırlayamadım, hatırlamak da istemedim işlerim aşırı yoğundu. Birkaç kez sayfaya baktım, okudum. @sebbo 'nun tüm sorularını, ürünlerle olan mücadelesini falan hep gördüm, konuya hakimimYalnız bir şeye cevap yazmazsam çatlarım:
Yani şu mesaj beni benden aldı... Niacinamide de leke tedavisi yapar, cilt tonunu eşitler, cilt rengini açar... Zaten saymakla bitiremediler aylarca, hepsini bir çırpıda okudum. :)) Cvit almakta ısrar etmemelisin, cildini yormamalısın. Önce düzenli niacinamide kullanıp cilt bariyerini güçlendirmelisin. Ben de ilk başladığımda 7-8 sivilcem birden çıkıyordu ama zaten niacinamide sivilceleri de hemen geçiriyor, iz de bırakmıyor. Bir de çok ürün alıp rutinini kalabalıklaştırma derim. Bunları yazmazsam cidden çatlardım.
Neyse... Bu arada Watsons'ta 400 TL'ye 200 TL veriyor, gelmişken onu da duyurayım. Öpüldünüz.
çok güzel bir kadınsın sen ve kötü burun görmemişsin botoksla bile müdahale edilirse burun ucuna yine çözülür sorunun ameliyata bile gerek kalmayabilir aslında...O senin duru güzelliğin canımama burnum çok fena bu konuda tevazu gösteremicemm
Nice beraber dans edeceğiniz seneleriniz olsun çok mutlu olunbizim şarkımız bu düğünde ilk dans şarkımızda buydu hersene bu şarkıyla illa dans ederiz ritüel gibi 8 yıl oldu şaka gibi ne çabuk geçti anlamadım bir baktım doğurmuşum çocuk okula falan başlamış
Yok ya onlar tam taş ben daha tatlışım ama öyle değilim yani :) Bakımlar boşa gidiyor galiba şu ara çok sivilcelendim.Kalp gözü ve tume varım metodu diyelimsaçları boyasız, kendisi makyajsız kıyafeti payetsiz gösterişsiz sportif olduğuna göre ve bunca bakımı boşuna yapmadığına göre gayet duru bı güzellik vardır diye tahmin ediyorum Beren saat gibi Tuba Büyüküstün gibi gibi
Eşin çok şanslı ya maşallah buradan bile enerjin geçiyor :)bizim şarkımız bu düğünde ilk dans şarkımızda buydu hersene bu şarkıyla illa dans ederiz ritüel gibi 8 yıl oldu şaka gibi ne çabuk geçti anlamadım bir baktım doğurmuşum çocuk okula falan başlamış
çok teşekkür ederimNice beraber dans edeceğiniz seneleriniz olsun çok mutlu olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?