- 3 Mayıs 2022
- 2.309
- 10.337
- 123
Bende de var maalesef. Saç rimeli almıştım, henüz çok fazla beyazım olmadığı için onunla kapatıyorum. Benim beyazlarım şakaklarda toplanmış, kötü görünüyor. Tek tek aralarda olsa yine umursamazdım.Hanımlar… benim saçlarımda beyaz teller var. Bunları bütün saçı boyamadan kapatma şansım var mı?
Makyaj süngerlerini fırçalarıni nasil temizliyorsunuz kizlar bugün onları temizlemekle uğraştım birde birşey farkettim doa arbutin yapısı su gibi olduğu için parmak uçlarıma döküp yüzüme sürüne kadar kuruyor direk yüze damlatmak en mantıklısı kızlaryesa @Green girls @Atart
Bu ürünün kapatıcılığı güzel.hiçbiri işe yaramıyor ben denedim.almayın paranıza yazık.ya beyaz gezilecek ya da her ay boyanacak çıkan beyazlar.başka yolu yok.onlar özel bir günde günü kurtarmak için sadece.asla da doğal durmuyorlar.
Sen memnunsan kullan. Ben beğenmedim saçımın rengiyle farklı oldu ürünler. Ayrıca rimel gibi hergün yıkamak lazım. Dip boya yaptırırım daha iyi 1.5 ayda bir . Arada da alayım evde rötuş boya yapıyorum en önde çıkanlara. Yoksa 1.5 ayda bir boyatmak yetmez.Bu ürünün kapatıcılığı güzel.
Dip boya bile 300 diyor buradaki kuaförler. Ne yalan söyleyeyim, düzenli gidilmez yani. Bir de benim önlerde bebek saçlarım çıktı Urban spreyden sonra. Fakat kötü olan şu ki bebek saçlar beyaz çıktıBen hep bu rimelle kapatıyorum onları.
Ben öndeki bebek saçlara sürüyorum, bir de şakaklara biraz. Evet, akşam yıkamak gerekiyor oraları mutlaka. Benim saç rengimi iyice bozdular, yoksa ben de evde oraları boyardım. 2 ayda bir dip boyaya gidiyorum ama saç rengimi bulamadıkları için saçma, turuncumsu bir renk çıkıyor ortaya.Sen memnunsan kullan. Ben beğenmedim saçımın rengiyle farklı oldu ürünler. Ayrıca rimel gibi hergün yıkamak lazım. Dip boya yaptırırım daha iyi 1.5 ayda bir . Arada da alayım evde rötuş boya yapıyorum en önde çıkanlara. Yoksa 1.5 ayda bir boyatmak yetmez.
Tşk ederim cnm bilgi içinYahu sen neden kullanmayı beceremiyorsun ki anlamadım. Serumun damlatmalığını da anlamamıştın. Serum kapağı görevini yapan şey aslında serumun damlatma aparatı. Serumu çalkalayıp o damlatmalığın plastik kısmını bastırıp damlatma camına serumun gelmesini sağlıyorsun. Sonra da 1-2 damla eline damlat. Sonra avucunda ısıt, yüzüne tamponla ya da yüzüne damlat, elinle yay. Kusura bakma böyle acayip bir şekilde anlattığım için ama ne desem bilemedim.
Benim ana saçım kumral . Boya kasesine 7.1 ile birazcık 6.1 katıyorum . 6.1 çok az olacak. Sonra önce saç ayırım çizgisine sürüyorum ince fırça yardımıyla sonrada çepeçevre kulak hizamdan diğer kulağa sadece en öne sürüyorum . Çerçeve yapıyorum yani . Ama 1 santimi geçmiyorum eninde. Başka hiçbir yeri boyamıyorum araları falan. 25 dakika bekleyip yıkıyorum. Bu rötuş 20 güne kadar işimi görüyor.Ben öndeki bebek saçlara sürüyorum, bir de şakaklara biraz. Evet, akşam yıkamak gerekiyor oraları mutlaka. Benim saç rengimi iyice bozdular, yoksa ben de evde oraları boyardım. 2 ayda bir dip boyaya gidiyorum ama saç rengimi bulamadıkları için saçma, turuncumsu bir renk çıkıyor ortaya.
Sen evde rötuş boyayı hangi marka ile yapıyorsun? Boyayı az miktarda nasıl hazırlayacağımı bilmediğim için saç maskarasına yöneldim. Bu işleri biraz öğrensem ben de yaparım.
Ben de gecen sene göz kenarima botox yaptirmistim, biraz da meraktan (güney korede yaklasik 10 dolardi göz cevresi ve kas arasi yani bedava gibi bir sey). Göz cevrem artik ne yapsam kirismadigi icin o kadar rahatlamistim ki gece göz kremi sürmeyi falan birakmistim (maalesef). Ama 6 ay sonra tamamen gecti botoksun etkisi. Göz kenari kirisikligim ufakti, belki de bu sayede kirisiklik pek kalmadi orada, ama her an tekrar olusabilir gibi de. Umarim botox sizde daha uzun süre kalir. Bu süre boyunca oradaki eskiden kirisiklik olan bölgelere iyi bakim yaparsaniz (c vitamini, retinol, peptid) belki 6 ay sonra tekrar belirmezler. Botoks türkiyede cok pahali (mesela sadece kas arasi 1000 tl dediler bana) o yüzden ikinciye yaptirmadim ben. Bir de görüstügüm "botokscu kadin" asiri gicikti. Ben göz kenari istemedim bu sefer cünkü göz kaslarini uyusturmak göz alti morlugumu artirir diye korkuyorum, ve son bir senede morlugun bu derece artmasinin bir sebebi botox olabilir diye de cok ufak da olsa bir süphem var. Kas arasi istedim sadece, o da orada kirisiklik olusmasini engellemek icin, cünkü siklikla kas catan biriyim ve en itici buldugum kirisiklik kas arasinda olani. Kadin ille de kaslarini da botoksla kaldiralim diye tutturdu. Bu arada benim kaslarim 20 yasindayken de öyleydi yani yasla bir ilgisi yok. Yani bu kadin hic aklimda olmayan eksiklikler buldu yüzümde. Iltifati da üzerimdeki kiyafeti iyi tasimama etti, yüzüme degil. Bu arada not edeyim kendisi ne benden genc ne de daha güzel görünüyor. Insanlarin kendine güvenini kirmaya calisarak ekstra islem yaptirmaya ikna etmeye calisan insanlara asla para kazandirmam. Cok sinirlenmistim bu botokscu hanima.Bi de ben botox yaptırdım:) aşırı aşırı memnun kaldım eskiden neymisim öyle diyorum hahahah
Isteyene Özelden gözleri yıldızlı foto atılır hahahah
Bazılarının işleri güçleri moral bozmak ve para kazanmak. Ben plastik cerraha gidip arada fikir alıyorum. Alnımda hiç çizgi yok, kaşlarımı kaldırınca da çizgi olmuyor. Hem genetik hem de yıllardır alnıma yukarı doğru masaj yapmamla ilgili. Mesela doktor diyor ki alnın çok güzel, hiç gerek yok. Işık dolgusu için fikir aldım, önceleri evet iyi olur diyordu, şimdi gerek kalmamış diyor. Serumlar işe yarıyor demek ki.Yani bu kadin hic aklimda olmayan eksiklikler buldu yüzümde. Iltifati da üzerimdeki kiyafeti iyi tasimama etti, yüzüme degil. Bu arada not edeyim kendisi ne benden genc ne de daha güzel görünüyor. Insanlarin kendine güvenini kirmaya calisarak ekstra islem yaptirmaya ikna etmeye calisan insanlara asla para kazandirmam. Cok sinirlenmistim bu botokscu hanima.
Süpersin, kesinlikle deneyeceğim. Peki hangi marka güzel?Benim ana saçım kumral . Boya kasesine 7.1 ile birazcık 6.1 katıyorum . 6.1 çok az olacak. Sonra önce saç ayırım çizgisine sürüyorum ince fırça yardımıyla sonrada çepeçevre kulak hizamdan diğer kulağa sadece en öne sürüyorum . Çerçeve yapıyorum yani . Ama 1 santimi geçmiyorum eninde. Başka hiçbir yeri boyamıyorum araları falan. 25 dakika bekleyip yıkıyorum. Bu rötuş 20 güne kadar işimi görüyor.
Ben de gecen sene göz kenarima botox yaptirmistim, biraz da meraktan (güney korede yaklasik 10 dolardi göz cevresi ve kas arasi yani bedava gibi bir sey). Göz cevrem artik ne yapsam kirismadigi icin o kadar rahatlamistim ki gece göz kremi sürmeyi falan birakmistim (maalesef). Ama 6 ay sonra tamamen gecti botoksun etkisi. Göz kenari kirisikligim ufakti, belki de bu sayede kirisiklik pek kalmadi orada, ama her an tekrar olusabilir gibi de. Umarim botox sizde daha uzun süre kalir. Bu süre boyunca oradaki eskiden kirisiklik olan bölgelere iyi bakim yaparsaniz (c vitamini, retinol, peptid) belki 6 ay sonra tekrar belirmezler. Botoks türkiyede cok pahali (mesela sadece kas arasi 1000 tl dediler bana) o yüzden ikinciye yaptirmadim ben. Bir de görüstügüm "botokscu kadin" asiri gicikti. Ben göz kenari istemedim bu sefer cünkü göz kaslarini uyusturmak göz alti morlugumu artirir diye korkuyorum, ve son bir senede morlugun bu derece artmasinin bir sebebi botox olabilir diye de cok ufak da olsa bir süphem var. Kas arasi istedim sadece, o da orada kirisiklik olusmasini engellemek icin, cünkü siklikla kas catan biriyim ve en itici buldugum kirisiklik kas arasinda olani. Kadin ille de kaslarini da botoksla kaldiralim diye tutturdu. Bu arada benim kaslarim 20 yasindayken de öyleydi yani yasla bir ilgisi yok. Yani bu kadin hic aklimda olmayan eksiklikler buldu yüzümde. Iltifati da üzerimdeki kiyafeti iyi tasimama etti, yüzüme degil. Bu arada not edeyim kendisi ne benden genc ne de daha güzel görünüyor. Insanlarin kendine güvenini kirmaya calisarak ekstra islem yaptirmaya ikna etmeye calisan insanlara asla para kazandirmam. Cok sinirlenmistim bu botokscu hanima.
Neyse cok konustum. Sizin botoks uzmani iyi biriymis anlasilan. Güle güle kullanin :)
Ben boyalı saça röfle sevmiyorum koyu düşüyor. Onun için çok aradayım ya beyazlara katlanacagım yada aüm saçı platin yapacağım. Çok aradayım ceyceyimSen memnunsan kullan. Ben beğenmedim saçımın rengiyle farklı oldu ürünler. Ayrıca rimel gibi hergün yıkamak lazım. Dip boya yaptırırım daha iyi 1.5 ayda bir . Arada da alayım evde rötuş boya yapıyorum en önde çıkanlara. Yoksa 1.5 ayda bir boyatmak yetmez.
Arkadaşım yaptırdı, ilk ay çok memnundu ama inan 1 ay sonra hızla eskiye döndü. 4 ay sonra bunu doktora söylediğinde doktor çok şaşırmış. Arkadaşım yaz başında yaptırdığı için sıcaktan olduğunu düşünüyor, doktor ise evet sıcak etkiler ama çok fazla mimik yapmak da etkiler demiş. Tanıdığımız başkaları da aynı doktora yaptırıyor ama onların sonucu gayet güzel. Yani malzeme kalitesi ile de ilgili değil.coooook tesekkurler ama 6 ay botox ıcın asırı asırı normal bır sure. belkı tekrarladıkca 8 9 aya cıkar ama ılk etapda max 6 kalır bence :)
Arkadaşım yaptırdı, ilk ay çok memnundu ama inan 1 ay sonra hızla eskiye döndü. 4 ay sonra bunu doktora söylediğinde doktor çok şaşırmış. Arkadaşım yaz başında yaptırdığı için sıcaktan olduğunu düşünüyor, doktor ise evet sıcak etkiler ama çok fazla mimik yapmak da etkiler demiş. Tanıdığımız başkaları da aynı doktora yaptırıyor ama onların sonucu gayet güzel. Yani malzeme kalitesi ile de ilgili değil.
1 ay için de o para verilmez yani. Bende de öyle olmayacağı ne malum diye düşünüyorum şimdi. Sizinki harika olmuş cidden.
Ben kullanmıştım bende yapmamıştı ama o zaman cildim hiç sivilceye ve komedona meyilli değildi. Şuan bayağı kafayı yedi cildim kullansam ne olur bilemedim. Yapan duydum ama evet. Kuzenim kullanıyor şuan o aşırı yağlı ciltli, kisitk akne sorunu olan ve pcos onda yapmamış aşırı memnun ki ona su içse komedon olur yani. Ama kişisel gene de tabii olabilir.Kızlar bu cosmed yağ bazlı temizleyicinin komedon yaptığı söyleniyor doğru mu katılıyormusunuz kullanan arkadaşlardan yorum bekliyorum
Peki bu maskarayı sürünce birkaç gün gidiyor mu? Ben 2-3 günde bir yıkıyorum saçımıBu ürünün kapatıcılığı güzel.
Dip boya bile 300 diyor buradaki kuaförler. Ne yalan söyleyeyim, düzenli gidilmez yani. Bir de benim önlerde bebek saçlarım çıktı Urban spreyden sonra. Fakat kötü olan şu ki bebek saçlar beyaz çıktıBen hep bu rimelle kapatıyorum onları.
Bn kullanıyorum Bayadır cosmed de anlimda bisiler varda onlar komedan mi bilemedim atarım sanaBen kullanmıştım bende yapmamıştı ama o zaman cildim hiç sivilceye ve komedona meyilli değildi. Şuan bayağı kafayı yedi cildim kullansam ne olur bilemedim. Yapan duydum ama evet. Kuzenim kullanıyor şuan o aşırı yağlı ciltli, kisitk akne sorunu olan ve pcos onda yapmamış aşırı memnun ki ona su içse komedon olur yani. Ama kişisel gene de tabii olabilir.
Fotoda tam belli olmuyor ama beyaz pütür pütür bir şeyler mi elini gezdirdiğinde pütür pütür eline geliyor ise öyledir. Yani yapmış olabilir tabii bende yapmadı diye yapmaz diyemem onlar için glikolik asit iyi bir tercih olabilir. Biraz pahalı ama nasific yağ bazlı temizleyici benim kullandığım en iyisi ona bakabilirsin. Ama cosmed de iyiydi bence.Bn kullanıyorum Bayadır cosmed de anlimda bisiler varda onlar komedan mi bilemedim atarım sana
Tüm saç platin beyaz tene güzel oluyor esmer ya da buğdaysak röfle daha mantıklı. Kışlık yaptığımdan bu saate dek siteye giremedim. Ama çoğunu bitirdim valla . 2 derin dondurucu tepeleme dolduracağım. Kışa rahat ederim.Ben boyalı saça röfle sevmiyorum koyu düşüyor. Onun için çok aradayım ya beyazlara katlanacagım yada aüm saçı platin yapacağım. Çok aradayım ceyceyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?