Güzellik rutinleri

Isıs bana iyi geldi kızarıklıklarıma. O zaman çok hafif bir iki sivilcem vardı ona da yaradı ama şu ara iyi gelir mi emin olamadım.Şuan fenalardayım. Senin yaşında olsam net öyle yaparım ya elindeki ürünleri de bitirirsen ya da genosis mezosis falan Kore markası hem Kore hem profosyenel kullanıp iki isteğini de tatmin edersin :))

Olabilir canım bağırsak ikinci beynimiz her şeyi etkiliyor. Bı eliminasyona git bakalım sen bilinçli bı gorlsun çözümü bulacaksındir traneksamik de bı markanın meşhurdu ya unuttum

Şuan 38 de 30 falan duruyorsa 40 da onları kullanırsam düşünemiyorum

Olabilir canım bağırsak ikinci beynimiz her şeyi etkiliyor. Bı eliminasyona git bakalım sen bilinçli bı gorlsun çözümü bulacaksındir traneksamik de bı markanın meşhurdu ya unuttum
Medipeel mi? Skin1004 Madagascar Centella Tone Brightening Capsule Ampoule - Günlük Aydınlatıcı Kapsül Ampulde var meşhur ama onu sen biliyorsun zaten.The inkey liste var. Ben Türkiyede yok ama good molecules discoloration correcting serumu kullanıyorum traneksamik asit ve niacinamid var güzel ürün nem bombası bir de. Görl aynen bağırsak sağlığı mühim. Çok hassas oldu bir de. Kistik akneler doldu ve baş vermiyor asla.

Şuan 38 de 30 falan duruyorsa 40 da onları kullanırsam düşünemiyorum
Şuan 26 27 gösteriyorsun bence çok güzelsin maşallah. Onları kullansan 12 yaşına geri dönüş. Hatta kızlardan daha küçük görünüyormuşsun :))Bence 25 ile 30 arasında başlanabilir profosyenel markalara.

O kapsülü ve cvit i aldım daha açmadım Ekim başı başlayayım diyorum.bana Türkiye den temin edeceğim moleküller lazım girl görümcem bu gidişle gelemicek aralıkta

O kapsülü ve cvit i aldım daha açmadım Ekim başı başlayayım diyorum.bana Türkiye den temin edeceğim moleküller lazım girl görümcem bu gidişle gelemicek aralıkta
Güzel marka fiyatı da ucuz. Kapsülü aldıysan işte süper aydınlatmada leke açmada iyi olur. Göz kremimde de var tranexamic asit mary mayinki.Görümceşovlar bugünler için vardır aşko.:))

Bence sorunlu çok değilse ciddi ürünler+30 da olfniir tabi öncesinde çok teenage ürünler kullanılmamali.

Ben bu kış glikolik asiti ve bha yi dahil edicem sanırım.peptit biterse şunu düşündüm daha bütçe dostu gibi beğeneni de gördüm hesaplarda

Güzel marka fiyatı da ucuz. Kapsülü aldıysan işte süper aydınlatmada leke açmada iyi olur. Göz kremimde de var tranexamic asit mary mayinki.Görümceşovlar bugünler için vardır aşko.:))
Bak ne var favorilerimde gene ortağız

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-19-23-31-42-52_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 63
Merhaba bende ilk sayfadan itibaren okudum. Notlar aldım. Ekran görüntüleri için cilt bakım klasörü oluşturdum. 10 yıldan fazladır rutinimde güneş koruyucu hep vardı. Burada tavsiye edilen pek ürünü de kullanıyorum. Düzenli olarak cilt bakımına giderim. Botoks hatta dolgu tecrübem var. Prp Grp somon dna örümcek ağı vs gibi cildim için gerekli gördüğüm extra takviyeleri de zaman zaman yaptırıyorum.
Okuduğum süre içerisinde buradaki herkesi tanıyor gibi oldum. Özellikle Nisa Hanım’a sabrı anlayışı ve eşsiz bilgileri için teşekkür etmek isterim. Sayenizde eksiklerimi giderdim yanlışlarımı düzelttim.
S Skinkeyrlover in deyimiyle skincanki olmaya hazır hissediyorum kendimi

Buradaki herkese güzel paylaşımları için teşekkür ediyorum. Sevgiler

Üstat siz tam bir cankiymişsiniz ya ben dışarda cilt temizliği bile yaptırmadım :) Evde bakım tam gaz devamşov ama o kadar hele dolgu botoks hiç yok. Yani bruksizm hastalığım olduğu için dil hekimine 3 kere çeneme yaptırdım botoks o kadar kırışıklık için yapmadım. Deneyimlerinizi den bahsedin lütfen ilerisi için yararlanır inşallah 24 yaşındayım şuan. Nisa tam bir efsanedir kesinlikle haklısınız.

Siz henüz çok gençsiniz ve 24 yaş için çok bilinçlisiniz. İlerleyen yaşlarda hiç ihtiyacınız olmayacağını düşünüyorum. Ben 40 yaş üstünden bildiriyorum ve sizin yaşlarınızda ancak düzensiz güneş koruyucu ve nemlendirici şeklindeydim.
Haksızlık etmek istemem Buradaki herkes gerçekten tam bir efsane herkesin kullanıcı adını hatırlayamadım ama başladığım zaman 83. Sayfadaydı konu en baştan hepsini okudum.
@atart’ın bukle sorununa bile hakimim
Çoğunlukla gece yatmadan önce okuyabildiğim için bitirmem uzun sürdü. Bundan sonra fikir alışverişinde bulunuruz

Bukle sorunu haha:))) Düzelicek saçları inşallah zaman gerek tabii. Atart zaten baş canki tabii ki. Cilt bakımı ruh ikizim. İhtiyacım olur mu bilmiyorum ama hep derler ya yüz oturması onu yaşadım galiba eskiden tombiş yuvarlak surattım şuan kolajenim azalıyor yüzüm çöküyor gibi. Daha kadınsı gibi. Tabii son zamanlarda sağlık sorunlarım var uykum ve yeme düzenim kötü ondan da olabilir. :) Güneş kremi en önemlisi kesinlikle süpersiniz maşallah.

Bence yüzde kolajen kaybı 30 yaştan sonra başlıyor. Tamamen sağlık sorunları ve uykusuzluktan size öyle geldiğini düşünüyorum. Geçmiş olsun en kısa zamanda sağlıklı günlerinize dönmenizi diliyorum. Benimde yaklaşık 1 yıldır uykusuzluk sorunum var göz altlarımda ince çizgilere sebep olduğunu farkettim. Beslenme bozukluğu sağlık sorunu ve uykusuzluk cilt kalitesini ciddi şekilde etkiliyor.

Çok teşekkür ederim sağ olun inşallah:)) Uykusuzluk çok kötü gerçekten ya o feel you. Düzelteceğiz. Uyku düzenimiz çok düzenli. Çok verimli ve çok düzenli uyuyoruz. Olumlama yapalım :)))

Günaydın hanımlar. Kısaca kendimden bahsetmek istiyorum. 37 yaşında ev hanımıyım. Cilt tipim hassas, kuru ama bazen alnım ve burnum yağlanabiliyor (kuruya dönük karma mı oluyor :) ). 2 ay önce yanaklarımdaki kırmızılıklar için cildiyeye gittim, roza başlangıcı dedi krem verdi. Bir müddet kullandım kırmızılık geçmeyince 2 hafta önce başka bir dra gittim, o da aynısını söyledi ve azeleik asit kullanmamı söyledi. Şu an onu kullanıyorum. Kullandıklarımın fotosunu da atarım ve fikirlerinizi almak isterim.

Ay çok tatlısınız derdim dağlarcaa bukleler yavaş yavaş dalgalanıyor şanlı bayrak gibi ama henüz ahenkle dans etmeye geçmedi olacak inşallah . hoşgeldiniz bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…