Güzellik rutinleri

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-19-17-30-31-891_trendyol.com.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 31
  • Screenshot_2022-09-19-17-30-08-610_trendyol.com.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 33
  • Screenshot_2022-09-19-17-23-34-584_trendyol.com.webp
    21,9 KB · Görüntüleme: 35
Valla kanim çok kaynıyor nisanın önerdiği güzel kullanıyorum ama geçici nemlilik veriyor bu daha mı etkili olur diye düşünmekteyim açıkçası alasim var
Yedeklemek istiyorsan olabilir tabii o da süper bir ürün yani tekrar ondan da alabilirsin. Sürekli yeni ürün deneme batağına düşme ben düştüm sen yapma :)

Yedeklemek istiyorsan olabilir tabii o da süper bir ürün yani tekrar ondan da alabilirsin. Sürekli yeni ürün deneme batağına düşme ben düştüm sen yapma :)
Tmdir cnm bu elimdeki bitince denemek için bu dedigini alabilirim da zaten yeni ürün size sormadan almam tatlım Artik devir değişti şeboda tabiki değişti S Skinkeyrlover

Tmdir cnm bu elimdeki bitince denemek için bu dedigini alabilirim da zaten yeni ürün size sormadan almam tatlım Artik devir değişti şeboda tabiki değişti S Skinkeyrlover
Benim cildim şuan çok çok kötü ya bana sorma bence bir yerde yanlış var demek ki :)

Senin cildin karma yağlı mi hangi ürünler kullaniyorsun merak ettim tatlım S Skinkeyrlover
Karma yazın daha yağlıya dönük oluyor kışın da kuruya dönük. Ürünler nedeniyle değil de genel olarak hastayım bağırsak sorunları falan cilde etki ediyor stresliyim ondan bence.Uyku düzenim ve yeme düzenim de bozuldu falan. Kistik yapıda çünkü ve baş vermiyor asla.Ama alnım hariç inanılmaz kuru hele yanaklarım kuruluktan can çekişiyor. Saçım ve karşımdaki egzamam da coştu. Ürünleri uzun süredir kullanıyorum yeni ürün katmadım bayadır. Alışkınım yani. Bir anda oldu on gün önce falan düzelmiyor da. Doktora gideceğim.Şu ara sakin bir rutine geçicem gidene kadar skinceticals hydrating b5 kullanıyordum zaten ona devam edeceğim temizleyicim cream Co açıktı çok nazik ona devam edeceğim azaleik asit olarak ısıs pharma açık bitmek üzere mia klinika vardı aslında onu kullanacaktım ama belki tekrar ısıs alırım riske girmem. Nemlendirici olarak da akşam bariyerimi onarsın diye korres greel yogurt kullanıyorum. Ona devam. Kimyasal filtreli güneş kremim var iyi aslında ama olmadı fiziksel filtre sevdiğim darphin intrali tekrar alırım. Paulas bha var ona ara vermiştim cildim hassas diye biraz iyi gibi olursa gene kullanırım. Öyle karışık kafa açtım gene yeto:)))))

Benim cildim şuan çok çok kötü ya bana sorma bence bir yerde yanlış var demek ki :)
havaların bir sıcak bir soğuk olmasından o.düzelir.benim de alnımda pütürcükler çıktı nasılsa geçer.sebbo gibi aaakullandığım üründen oldu demiyorum.öyle olsa ilk kullanmaya başladığım ay içinde olurdu.

Bnmde şuan var sivilcelerim ama takmıyorum kafaya

Yaa teşekkür ederim moral için. Ben uzun süredir bakım yapıyorum yakında 5 yıl olacak. Yeni ürün de pek katmadım zaten. Sağlık sorunlarım var da ondan bence içten geliyor.

Mevsimsel olabilir mi yeni bir şeyler denedin mı? Benim de yeni şeyler alasım var ama durduruyorum kendimi cos de Baha markası limonianda hepsi burada da bayağı indirimde yine skin1004 markası falan ama Yok benim de Bi kere dudak üstüme sıcak ağda yapıştırdı bırisi ondan mı yoksa güneşten mı bu yaşıma kadar yoktu sağ tarafta lekelenme var napicam bilmiyorum .deyncat çağla nin vegan markalarla remos falan bı rutini vardı onu mu yapsam yoksa arbutin cvit güneş kremi devam etsem

Osis Pharma benim de e aklımda ya azekeik asit i ilk o markadan duydum çünkü. Arbutin gibi lekeye yönelik bı içerik ve banko her şeyle rutine dahil oluyor diye aklımda kalmış. Ama ben parayı rahst kullanacağım bı döneme gelirsem kesinlikle melisamerenkoy den biologie reserche protokolu oluşturmak istiyorum. Bı de aklım sürekli Kore ürünlerinde

Yani mevsim geçişleri sıkıntılı oluyor tabii ben de pek olmazdı saç dökülmesi olarak evet ama cilt olarak bir sıkıntım olmazdı yani. Midemde bağırsaklarımda sıkıntı var o da direkt cilde yansıyor zaten ondandır. Beslenmem ve uyku düzenim de bozuldu. Şu ara hayatımdaki herkes başak dedim ya doğum günleri falan oldu o da etkiledi heralde. Güzel markalar bakılabilir tabii. Eğer yedekte çok ürünün yoksa. Sıcak ağda sıkıntılı girl ya kötü olmuş. Arbutin, traneksemik asit niacinemid çok mantıklı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…