Güzellik rutinleri

Ay çok tatlısınız derdim dağlarcaa bukleler yavaş yavaş dalgalanıyor şanlı bayrak gibi ama henüz ahenkle dans etmeye geçmedi olacak inşallah . hoşgeldiniz bu arada
Hoşbuldum o kadar yatırımın karşılığını kıvrım kıvrım olarak vermeliler.

Günaydın sizde geçmiş sayfaları okumuşsunuz. Burada ki herkes bilgili maşallah güzel fikirler gelecektir.

Pek sessizleşti burası alışkın değiliz,bakım detaylarından uzakta kalmaya:)
Şimdi ben Eylül ayının gelmesiyle güneş lekelerim için arbutini de dahil ettim rutinime bu hafta fiddy yöntemi de yaptım.rutinimde çift fazlı temizlik niacinamide,arbutin,nemlendirici,göz altı serumu,the purest yeşil peeling ve fiddy aşaması var bu rutin yeterli mi yoksa ekstra birşey katabilirmiyim,ekleme yaparsa cildimi yorarmıyım diye düşünüyorum

Iyi aksamlar kizlar

The purest in Niacinamide %5 + Zinc serumuna basladim gecen hafta. Galiba 3. Gun filan burnumun orda yagli noktalar ciktiydi baya. Onlari bile skmayin diyorlar normalde de arada bir cikar burnumda. En yagli bolgem oldugundan herhal.
Neyse sadece aksamlari kullaniyorum. Iyi geliyor demek icin cok erken.
Su beyaz komedonlar da hemen gitse.
Yeni birseyler almak istemiyorum. Elimdekiler 6ay gider herhal

selam herkese.güzellik işlerine hiç zamanım yok bu aralar.1 haftadır rutinimi de yarım yamalak yapıyorum valla.haftaya düzelirim umarım.
Iyi aksamlar
Arada oluyor oyle yogunlukdan. Gecen haftalar ayni durumdaydim. Ya yarim yamalak yapiyordum aksam,yada es geciyordum

Iyi aksamlar
Arada oluyor oyle yogunlukdan. Gecen haftalar ayni durumdaydim. Ya yarim yamalak yapiyordum aksam,yada es geciyordum
evet kışlık hazırlık yaptım.okul eksikleri okula alışamama vs derken bayağı yoruldum 2 haftadır.düzene gireyim devam edeceğim.faydasını bayağı gördüm cildimde çünkü.gene de çift aşamalı temizlik göz ve yüz nemlendiricisi ve niacinamide i kullanıyorum.gerisini ı ıhhh

Ayni valla.
Yüz temizle,snail esans,1 cesit serum. Nemlendirici de unutmazsam
Suanda oyle bak . Nemlendirici kaldi,kalkmaya useniyorum.
Su komedonlar icin evdekiler ile yeni rutin olusturmam lazim . Insallah sabah bakae,rutin belirlerim

Ayni valla.
Yüz temizle,snail esans,1 cesit serum. Nemlendirici de unutmazsam
Suanda oyle bak . Nemlendirici kaldi,kalkmaya useniyorum.
Su komedonlar icin evdekiler ile yeni rutin olusturmam lazim . Insallah sabah bakae,rutin belirlerim
fiddy i düzenli yapsan gider o komedonlar.bir de enzim peelingle.ikisini aynı gün yapma ama.nisa hocam öyle dedi.

The Ordinary'den
* niacinamide 10% + zinc 1%
* granactive retinoid 2% emulsion
* hyaluronic acid 2% + b5

Almayı düşünüyorum. Bu 3'ünü birlikte kullanmamda bir sorun var mı? Şikayetlerim akne, yağlanma, renk eşitsizliği ve ince çizgiler. Retinol'ü haftada 1-2 kez kullanıp duruma göre artıracağım, diğerleri her gün. Yalnız niacinamide %10 fazla, %2-5 oranında olmalı diyenler var, iritasyon yapabiliyormuş. Ne yapayım sizce?

başlangıç için niacinimade oranı çok fazla yüzde 4-5 ile başlanır retinolde 0.5 ile başlanır asite alışık cilt 1 ile başlar yüzünüzü bozarsınız bence bunları almayın oranları düşükleri alın derim

Teşekkür ederim. Retinol için biraz araştırdım, granactive retinoid'in sadece %10'u aktif maddeymiş, geri kalanı solvent imiş, %0.2'si retinoic acid'e dönüşüyormuş, yani %0.2'ye denk geliyor. Yeni başlayanlar ve yağlı ciltler için uygun yazıyor. Granactive retinoid'in iritasyon oranı da daha düşükmüş diğerlerine göre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…