Güzellik rutinleri

Şuan tek almayı düşündüğüm şey göz makyajı temizleyici çünkü makyaj yapamıyorum cosmed gözümü çok yakıyor onuda alirmiyim bilmiyorum duruma göre bakcam sadece konuşuyoruz cnm her konuştuğumuzu almıyorum tşk ederim önerin için A Aylakkadin

Açık tenkitsen nude tonlarında alma. Ben aldım hiç yakışmadı. Bordo şeftali tonları ya da koyu pembe metalik karışımlı olanlar güzel. Görerek almak lazım ruju. Her markanın başka rengi başka modeli güzel.mat bitişli olanlar günlük hayatta rahat kullanılıyorlar. Loreal de vardı.

Tabi birde enzim peeling düşünüyorum uygun fiyata bulursam A Aylakkadin

Merhaba, bütün mesajları okudum aslında ama rozalı olduğunuzu bilmiyordum. Gerçi çok uzun sürdü okumam unutmuş ta olabilirim ☺ siz nasıl belirtiler yaşıyorsunuz ve neler kullanıyorsunuz?

H Heytttt be gecmis olsun.
Araba mi var derdin var bence. Fakat arabasizda olmuyor cocuk olunca
aslında artık pek ihtiyacım yok çocuk servisle gidiyor.eşimin kendi aracı da var.ama market eczane kargo sağlık ocağı vs ye lazım oluyor araç.satsam bir türlü satmasam 2 türlü.yaptıracağım mecbur.motor olduğu için 25 30 diyor usta.kaskosu da 3 4 gün önce bitti.zaten kaskoyla da yapılmazdı sanırım.kaza geçirmedi ki araç.

500 tl olmuş fiyatı.ben cosmede ve yves rocher e devam

Bune cnm nemlendirici mi
sen alma almaaa.evdekileri düzenli bir kullan hele.niacinamide hergün kullanılır .gözlerini temizlerken fazla bastırmadan yap.makyaj pamuğu kullan ellerin yerine.bir ürünü 2 ay kullanmalısın ki etkisini göresin.sen hemen sonuç bekliyorsun.bir de tavsiye edilen ürünlere bile güvenmiyorsun sebbo.

Ya burda indirimli hali buydu.
Indirimsiz 710 til ediyor
Hediye ceki olmasa hayatda almazdim..kore urunleri olsa magzada onlara bakardim
tl ye çevirince herşeyin fiyatı fahiş oluyor biz de.clinique eskiden rahatça alırdım set set .artık alamıyorum.

Son düzenleme:
Tabi birde enzim peeling düşünüyorum uygun fiyata bulursam A Aylakkadin
Cilt yapın anlattığına göre biraz benim ki gibi arızalı. Mutlaka uzmana gözük derim. (Randevu olsa zamanım olmuyor, zamanım olsa randevu bende bir uzmana gidemiyorum şu aralar onun için)
Dipnot: ilk uygun anımda prp düşünüyorum

Merhaba, bütün mesajları okudum aslında ama rozalı olduğunuzu bilmiyordum. Gerçi çok uzun sürdü okumam unutmuş ta olabilirim ☺ siz nasıl belirtiler yaşıyorsunuz ve neler kullanıyorsunuz?
Ben güneş kremi nemlendirici. Çift temizleme ve serum kullanıyorum.

Cildimde tüylerle ilgili de bir sorunum var. (Tüylü değilim. Alındığında kabarıyorum . Falan filan)

Kardeşim süper çok sevindim benim sigara tamamen alışkanlıkmis artık eminim çünkü bugün 8 e kadar içmedim o kadar yoğundum aklıma da gelmedi. Kilo konusunda topigine de yazamadım kayıp bı haftma rağmen yani bı hafta urfa'daydim 5 er cm incelmisim bel karın popo bacak bı tek basen 89 da aynı kalmış 3 kg gitmiş bunun 2 bucuga yakini yağ 500 Gr iç yağ şükür bı ay daha kayıt yaptırdım.

Harikasın bir bulsam kendime uygun yer hemen kayıt olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…