- 31 Mayıs 2019
- 7.259
- 17.455
- 198
Şuan tek almayı düşündüğüm şey göz makyajı temizleyici çünkü makyaj yapamıyorum cosmed gözümü çok yakıyor onuda alirmiyim bilmiyorum duruma göre bakcam sadece konuşuyoruz cnm her konuştuğumuzu almıyorum tşk ederim önerin içinS sebbo merhaba amacım asla işine karışmak değil. Fakat sürekli yeni ürünler alarak ve deneyerek cildini yoruyorsun.
Benim yüzümde roza var. @nscckts bir kaç ürün önerdi. Bozmadan çift aşamalı temizlikle aynı şeyleri yapıyorum. Hemen oturmuyor. Fakat su an 4 5 tane kırmızı minik leke dışında cildim son 10 yılın en iyi halinde çok şükür.
Bence bir rutin oturttuktan sonra diğerlerine geçiş yap. Dediğim gibi amacım akıl vermek değil. Cildimden uzun süre sıkıntı çektim onun için söylüyorum
Teşekkürler nisam çıkacak param varmış. Cana gelmesin de aynen.H Heytttt be canım geçmiş olsun olacak olmalı derler cana gelmesinde
Açık tenkitsen nude tonlarında alma. Ben aldım hiç yakışmadı. Bordo şeftali tonları ya da koyu pembe metalik karışımlı olanlar güzel. Görerek almak lazım ruju. Her markanın başka rengi başka modeli güzel.mat bitişli olanlar günlük hayatta rahat kullanılıyorlar. Loreal de vardı.Kizlar bu arada bembeyaz değilim ama açık tenliyim. Önerebileceğiniz şöyle güzel kaliteli ruj fikirlerine açığım.
Yeni hayatımda (sigarasız) daha bakımlıyım.
Atart kardeşim 5 kilomuz gitti
Bana bariyer güçlendirici ne tavsiye edersin Nisa? Cildim çok hassaslaştı bu ara.çok iyi düşünmüşsünüz şimdi havalar rüzgarlı ya ondan da atak dönemi olabilir... cica kremde iyi gelir içinde iyi gelecek hepsi var en azından
Tabi birde enzim peeling düşünüyorum uygun fiyata bulursam A AylakkadinŞuan tek almayı düşündüğüm şey göz makyajı temizleyici çünkü makyaj yapamıyorum cosmed gözümü çok yakıyor onuda alirmiyim bilmiyorum duruma göre bakcam sadece konuşuyoruz cnm her konuştuğumuzu almıyorum tşk ederim önerin içinA Aylakkadin
Merhaba, bütün mesajları okudum aslında ama rozalı olduğunuzu bilmiyordum. Gerçi çok uzun sürdü okumam unutmuş ta olabilirim ☺ siz nasıl belirtiler yaşıyorsunuz ve neler kullanıyorsunuz?S sebbo merhaba amacım asla işine karışmak değil. Fakat sürekli yeni ürünler alarak ve deneyerek cildini yoruyorsun.
Benim yüzümde roza var. @nscckts bir kaç ürün önerdi. Bozmadan çift aşamalı temizlikle aynı şeyleri yapıyorum. Hemen oturmuyor. Fakat su an 4 5 tane kırmızı minik leke dışında cildim son 10 yılın en iyi halinde çok şükür.
Bence bir rutin oturttuktan sonra diğerlerine geçiş yap. Dediğim gibi amacım akıl vermek değil. Cildimden uzun süre sıkıntı çektim onun için söylüyorum
Bune cnm nemlendirici miBaktim 25% indirim var ve cosmed yerine baska birsey ariyorum..hemen kaptim hediye ceki ile
Eki Görüntüle 3135214
Bune cnm nemlendirici mi
aslında artık pek ihtiyacım yok çocuk servisle gidiyor.eşimin kendi aracı da var.ama market eczane kargo sağlık ocağı vs ye lazım oluyor araç.satsam bir türlü satmasam 2 türlü.yaptıracağım mecbur.motor olduğu için 25 30 diyor usta.kaskosu da 3 4 gün önce bitti.zaten kaskoyla da yapılmazdı sanırım.kaza geçirmedi ki araç.
500 tl olmuş fiyatı.ben cosmede ve yves rocher e devamTake The Day Off™ Makyaj ve Yüz Temizleme Balmı | Clinique
TAKE THE DAY OFF TEMİZLEME BALMI;<BR>Tüm cilt tipleri için.<BR>Hafif dokulu makyaj temizleyici balm, inatçı göz ve yüz makyajını, güneş koruyucuları bile hızlıca çıkarmanıza yardımcı olur. Uygulandıktan sonra katı balm formundan ipeksi yağ haline geçer. Derinlemesine temizlik sağlamanıza...m.clinique.com.tr
sen alma almaaa.evdekileri düzenli bir kullan hele.niacinamide hergün kullanılır .gözlerini temizlerken fazla bastırmadan yap.makyaj pamuğu kullan ellerin yerine.bir ürünü 2 ay kullanmalısın ki etkisini göresin.sen hemen sonuç bekliyorsun.bir de tavsiye edilen ürünlere bile güvenmiyorsun sebbo.Bune cnm nemlendirici mi
Ya burda indirimli hali buydu.500 tl olmuş fiyatı.ben cosmede ve yves rocher e devam
tl ye çevirince herşeyin fiyatı fahiş oluyor biz de.clinique eskiden rahatça alırdım set set .artık alamıyorum.Ya burda indirimli hali buydu.
Indirimsiz 710 til ediyor
Hediye ceki olmasa hayatda almazdim..kore urunleri olsa magzada onlara bakardim
Cilt yapın anlattığına göre biraz benim ki gibi arızalı. Mutlaka uzmana gözük derim. (Randevu olsa zamanım olmuyor, zamanım olsa randevuTabi birde enzim peeling düşünüyorum uygun fiyata bulursam A Aylakkadin
Ben güneş kremi nemlendirici. Çift temizleme ve serum kullanıyorum.Merhaba, bütün mesajları okudum aslında ama rozalı olduğunuzu bilmiyordum. Gerçi çok uzun sürdü okumam unutmuş ta olabilirim ☺ siz nasıl belirtiler yaşıyorsunuz ve neler kullanıyorsunuz?
Kardeşim süper çok sevindim benim sigara tamamen alışkanlıkmis artık eminim çünkü bugün 8 e kadar içmedim o kadar yoğundum aklıma da gelmedi. Kilo konusunda topigine de yazamadım kayıp bı haftma rağmen yani bı hafta urfa'daydim 5 er cm incelmisim bel karın popo bacakKizlar bu arada bembeyaz değilim ama açık tenliyim. Önerebileceğiniz şöyle güzel kaliteli ruj fikirlerine açığım.
Yeni hayatımda (sigarasız) daha bakımlıyım.
Atart kardeşim 5 kilomuz gitti
Harikasın bir bulsam kendime uygun yer hemen kayıt olurumKardeşim süper çok sevindim benim sigara tamamen alışkanlıkmis artık eminim çünkü bugün 8 e kadar içmedim o kadar yoğundum aklıma da gelmedi. Kilo konusunda topigine de yazamadım kayıp bı haftma rağmen yani bı hafta urfa'daydim 5 er cm incelmisim bel karın popo bacakbı tek basen 89 da aynı kalmış 3 kg gitmiş bunun 2 bucuga yakini yağ 500 Gr iç yağ şükür bı ay daha kayıt yaptırdım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?