Şu an bende Cosmed kullanıyorum üstelik gözümde lens olmasına rağmen gözümü yakmıyor. Sebbo yine yanlış bir uygulama mı yapıyor diye düşündüm ama yazmamıştımCosmed göz yakmıyor sebbo. Sen iyi durulamıyorsundur yıkarken.cosmedle yüzünü temizle ayrıca gözünü değil. Göz için ürünler var zaten.
Yok yakıyor gözümü ondan eminim çok iyi duruluyorum ama makyaj yapınca gözümü de çıkarmak isteyince çok yakıyor yorumlarına bakarsan gerçekten göz yakıyor diyenler çok su bazlı temizleyici yakmıyor ama cosmed yakıyor cnmCosmed göz yakmıyor sebbo. Sen iyi durulamıyorsundur yıkarken.cosmedle yüzünü temizle ayrıca gözünü değil. Göz için ürünler var zaten.
Bnde bu markadan Alacam yanında hediyeler de geliyor nasılsa79 TL verdim göz makyajı temizleyicisine yanında yağ bazlı orjinal boy temizleyiciyi artı bir de deneme boy ürünü bedava verdi.
The ordinary nin sayfasında 9.5 $ vergilerle 19.5 $ oluyor. 450 tl gibi bir fiyata geliyor.Tesekkürler yorum icin, az önce iki ürünü de aldim "amazon.de" den. Türkiyede amazon yerine sanirim hepsiburada var
Edit: Az önce farkettim ki the ordinary buffet almisim matrixyl yerine, maalesef matrixyl satilmiyor amazon'da su an. Neyse iptal ettim buffet'i simdi. :)
Yok bebeğim yüzümü aşırı suyla yıkıyorum yinede yakıyor gözümü ona çok eminim makyaj yapınca göze odaklaniyorum sadece zaten korkudan yapamıyorum göz makyajı oayri konuŞu an bende Cosmed kullanıyorum üstelik gözümde lens olmasına rağmen gözümü yakmıyor. Sebbo yine yanlış bir uygulama mı yapıyor diye düşündüm ama yazmamıştım
O kadar çok odaklanma nazikce ovuştur. Zaten su bazlı temizleyici ile de yıkıyorsun çıkar mutlaka. Zaten göz makyajı kapatıcı far maskara değil mi nazik davranınca da çıkar diye düşünüyorum.Yok bebeğim yüzümü aşırı suyla yıkıyorum yinede yakıyor gözümü ona çok eminim makyaj yapınca göze odaklaniyorum sadece zaten korkudan yapamıyorum göz makyajı oayri konu
Gozume far eyelenir rimel kullaniyorum A AmetisttO kadar çok odaklanma nazikce ovuştur. Zaten su bazlı temizleyici ile de yıkıyorsun çıkar mutlaka. Zaten göz makyajı kapatıcı far maskara değil mi nazik davranınca da çıkar diye düşünüyorum.
Gözlerin hassas demek ki. Daha hassas temizleyen bir üründe deneyebilirsin tabi.
Daha hassas göz temizleyici ariyorum cnm ama Yves Rocherinkini indiriminde denerimO kadar çok odaklanma nazikce ovuştur. Zaten su bazlı temizleyici ile de yıkıyorsun çıkar mutlaka. Zaten göz makyajı kapatıcı far maskara değil mi nazik davranınca da çıkar diye düşünüyorum.
Gözlerin hassas demek ki. Daha hassas temizleyen bir üründe deneyebilirsin tabi.
Bu gruptaki ürünleri iyice araştır yorumlarını oku. Başka ürüne ayıracağın bütçe sürekli yağ bazlı temizleyiciye gitmesin. Geçen gün N nscckts balsam şeklinde bir temizleyici önermişti. Balsam’lar daha hassas oluyor diye biliyorum.Daha hassas göz temizleyici ariyorum cnm ama Yves Rocherinkini indiriminde denerim
Cildin temiz parlak göz altların aydınlık bir de kaşlar düzgünse göz makyajına özel günler dışında çok ihtiyaç kalmıyor bana göre. Cildini yatıştıracak hamamelis, cadı fındığı içeren bir tonik, antioksidan içeren bir nemlendirici gece kremi edinirsen Diğer ürünlerinle kombinleyince daha duru bir cilde kavuşursun.
Cildin temiz parlak göz altların aydınlık bir de kaşlar düzgünse göz makyajına özel günler dışında çok ihtiyaç kalmıyor bana göre. Cildini yatıştıracak hamamelis, cadı fındığı içeren bir tonik, antioksidan içeren bir nemlendirici gece kremi edinirsen Diğer ürünlerinle kombinleyince daha duru bir cilde kavuşursun.
Bariyerin toparlanınca haftada bir fidy yaparsın al sana skincarecanki
Kendi adıma iş hayatımda toplantı ya da etkinlikler harici makyaj yapmayı sevmiyorum. Çok kaliteli ürünler kullanmazsan öğleden sonra gözlere yorgun bir ifade yüklenebiliyor.
Tm geçmiş msjlara bakarim bn yapacağım zaman tşk ederim cnm A AmetisttKendi adıma iş hayatımda toplantı ya da etkinlikler harici makyaj yapmayı sevmiyorum. Çok kaliteli ürünler kullanmazsan öğleden sonra gözlere yorgun bir ifade yüklenebiliyor.
Fidy metodunu N nscckts ve H Heytttt be birkaç kez burada yazdı. Geçen hafta ki gönderilerde bile vardı. Oradan bir oku yanlış bir yönlendirme yapmak istemem. İnstagram da @eczabakim da paylaşmıştı.
Ben BANILA clean it zero kullaniyorum, heimish all clean balm ile icerigi ayni ama bu daha ucuzu (100 ml si 20 euro). Yine izledigim güzellik gurularindan biri bahsediyordu. Heimish'i üretenler Banila'da calisan kisilermis ve Banila'nin icerigini kopyalamis ve yeni bir ürün gibi piyasaya sürmüsler. Yani icerikleri tamamen ayni. Gözü yakmiyor zaten krem gibi bir sey, suya dayanikli kalici göz makyajimi, fondoten/kalici ruj/günes kremi vs kolayca cikariyor. Bundan önce cok daha ucuz olan (3.8 euro) L'Oreal Paris make-up remover'i kullaniyordum. Bundan da cok memnun kaldim suya dayanikli makyaji cok iyi cikariyordu, hala bazen kullaniyorum. Ama bu tüm yüze uygulamak icin cok uygun degil sadece göz makyaji icin. Banilla yokken, günes kremini cikarmak icin ise tüm yüze CeraVe Moisturizing Cleansing Oil + cerave'nin su bazli temizleyicisini kullaniyordum. Ama bu ceravenin yagli temizleme jeli suya dayanikli makyaji kolay kolay cikartmaz sadece günes kremi kullandiysam bu jel ile yapiyorum cift asamali temizligimi.Yok bebeğim yüzümü aşırı suyla yıkıyorum yinede yakıyor gözümü ona çok eminim makyaj yapınca göze odaklaniyorum sadece zaten korkudan yapamıyorum göz makyajı oayri konu
Dus jeli nasıl beğendin miBnde bu markadan Alacam yanında hediyeler de geliyor nasılsa
Ceravenin temizleme yağı nasıl yüz için, yani hassas ve rozalı cilde uygun mu sizce?Ben BANILA clean it zero kullaniyorum, heimish all clean balm ile icerigi ayni ama bu daha ucuzu (100 ml si 20 euro). Yine izledigim güzellik gurularindan biri bahsediyordu. Heimish'i üretenler Banila'da calisan kisilermis ve Banila'nin icerigini kopyalamis ve yeni bir ürün gibi piyasaya sürmüsler. Yani icerikleri tamamen ayni. Gözü yakmiyor zaten krem gibi bir sey, suya dayanikli kalici göz makyajimi, fondoten/kalici ruj/günes kremi vs kolayca cikariyor. Bundan önce cok daha ucuz olan (3.8 euro) L'Oreal Paris make-up remover'i kullaniyordum. Bundan da cok memnun kaldim suya dayanikli makyaji cok iyi cikariyordu, hala bazen kullaniyorum. Ama bu tüm yüze uygulamak icin cok uygun degil sadece göz makyaji icin. Banilla yokken, günes kremini cikarmak icin ise tüm yüze CeraVe Moisturizing Cleansing Oil + cerave'nin su bazli temizleyicisini kullaniyordum. Ama bu ceravenin yagli temizleme jeli suya dayanikli makyaji kolay kolay cikartmaz sadece günes kremi kullandiysam bu jel ile yapiyorum cift asamali temizligimi.
Ben life döküp sürüyorum vücuduma beğendim cnm bir zararını görmedim alabilirsinDus jeli nasıl beğendin mi
çok iyi düşünmüşsünüz şimdi havalar rüzgarlı ya ondan da atak dönemi olabilir... cica kremde iyi gelir içinde iyi gelecek hepsi var en azından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?