• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

Spora yoruyorum elimle falan bastıriyorsam o esnada olabilir diye ama tabi ihmal etmemek de lazım spordan sonra oldu çünkü
Evet spora bağlı olabilir sizin 5 gün yoğun biraz. Sporun sonuna doğru insan neresini nasıl tuttuğunu bilmiyor.

Takibe aldım hemen katılacağım. Benim haftada 3 gün reformer dan sonra cross fit yapıyorum. Spor fitness şeklinde hayatımda hep vardı. Doktora bitirme sürecimde dayanılmaz sırt ağrısı ile doktora gittim ve skolyoz başlangıcı denildi. Böylece reformer platese başlamış oldum aslında çokta iyi oldu. Fizyoterapist eşliğinde çalışıyorum ve 3 günden fazla yapamıyorum. Protein ağırlıklı bir beslenme düzeni de oluşturdu tam anlamıyla gelsin kaslar gitsin yağlar şeklinde çalışıyoruz.
Süper. Ben bı ay güzel diyet yaptım sonra okul açıldı.3 küçük çocukla kendime çok yapamıyorum ama elimden geldiğince işte kaçamaklar dışında zararlı şeyleri yememeye çalışıyorum.okul bayağı büyük sınıflarım genelde 4.katta in çık in çık öğlene doğru kahvaltı bı de geldiğimde akşam yemeği ile 2 öğün oluyor. Bı de çok sıkı yaparsam halden çok düşerim diye almayim aynı kalsam da ölçümden gitsin postur düzelsin Yeter 🥰

Süper. Ben bı ay güzel diyet yaptım sonra okul açıldı.3 küçük çocukla kendime çok yapamıyorum ama elimden geldiğince işte kaçamaklar dışında zararlı şeyleri yememeye çalışıyorum.okul bayağı büyük sınıflarım genelde 4.katta in çık in çık öğlene doğru kahvaltı bı de geldiğimde akşam yemeği ile 2 öğün oluyor. Bı de çok sıkı yaparsam halden çok düşerim diye almayim aynı kalsam da ölçümden gitsin postur düzelsin Yeter 🥰
Çok iyi aslında kiloyu koruyarak sporla incelmek daha güzel. İstikrarlı olunca bir süre sonra kilo da gidiyor. Benim kan şekerim çok düşüyor o yüzden 3 öğün besleniyorum ama ekmek yok. Öğle yemeğimi yanımda götürüyorum. Yemek dediğimde çoğunlukla haşlanmış yeşil mercimek yoğurt salata gibi şeyler. Zaman zaman kaçamaklar oluyor tabi. Simit peynirler kahvaltı yapmayı severdim şimdi yarım simit 2 haşlanmış yumurta yiyerek karb protein dengesini sağlamaya çalışıyorum.

Ceravenin temizleme yağı nasıl yüz için, yani hassas ve rozalı cilde uygun mu sizce?
Ceraveninkisi yag degil aslinda, o da köpürüyor ayni su bazli temizleme jeli gibi. Aradiginiz ürünün bu oldugundan pek emin degilim, ben de yag oldugunu sandim alirken ama degilmis. Yine de isimi görüyor günes kremini cikarirken.

Alakasiz ama roza ile ilgili bir sey ögrendim az önce. Bir amerikan dermatolog su videoda rozali ciltler ile alakali La Roche Posay Cicaplast krem degil agir bir balm oldugu icin gece sicak basacagindan ve rozalilarin bundan rahatsiz olabileceginden bahsetmis. Ama, ayni videoda, Centella ve Cica kremlerin yüzü irritasyondan koruyup cilt bariyerini güclendirecegini söylüyor. Yani krem formundaki centella ve cica kremler size uygun. Zaten dermatologunuz bahsetmistir ama ben yine de paylasayim dedim hazir videosunu izlemisken :)

Ben centella almaya karar verdim, ayni videodaki dermatolog, centellanin kolajen olusumunu desteklediginden de bahsediyor, zaten burada da centella'nin namini duymustum. "Baciel hydra barrier cica cream" %72 centella iceriyormus, bir de ucuz, sanirim bunu alacagim. "Cosrx Balancium comfort ceramide cream" var, bu da %50 centella iceriyor, cok begenilmis ama pahali. "Baciel hydra barrier cica foam cleanser"i da cerave temizleyicilerim bitince alacagim. Numunesini göndermisler baska bir ürünün yaninda. Yikadiktan sonra yüzümü cok farkli hissetim, bayagi begendim bu markayi. Ama cerave temizleme jelleri de cok iyi.

Burada bir insanın ne kadar çok sabır gösterebildiğini sizde gördüm ve samimiyetle söylüyorum sabrınıza hayran kaldım. 20-25 yaş grubunda genellikle bu var sanırım. Geçen günlerde paylaştığınızı görmüştüm. Belki araştırarak öğrenmek daha iyi gelir diye geçmişe bakmasını söyledim.
Yanlız bn 35 yaşındayim o gruba girmiyorum sadece geç başladım Cilt bakimiyla hiç birsey bilmiyorum sifirdan ve geç öğreniyorum Yapi olarak tek olayım bu zamanla oturacak inşallah A Ametistt

Burada bir insanın ne kadar çok sabır gösterebildiğini sizde gördüm ve samimiyetle söylüyorum sabrınıza hayran kaldım. 20-25 yaş grubunda genellikle bu var sanırım. Geçen günlerde paylaştığınızı görmüştüm. Belki araştırarak öğrenmek daha iyi gelir diye geçmişe bakmasını söyledim.
Yaaa ben de bu gruptayım aşk olsun:)))Şaka bir yana çok uyaran olunca dikkatimiz çabuk dağılabiliyor galiba.

Kizlar bu arada bembeyaz değilim ama açık tenliyim. Önerebileceğiniz şöyle güzel kaliteli ruj fikirlerine açığım.
Yeni hayatımda (sigarasız) daha bakımlıyım.

Atart Atart kardeşim 5 kilomuz gitti 😍
Ben "L'Oreal Paris Lip Make-up, Infallible Lipstick" almistim, renk: 506 red, bayagi kalici bir ruj, memnunum. Benim de ten rengim ayni sizin tarif ettiginiz gibi. Ben kirmizi ruj seviyorum, herkes cesaret etmez, ama sizde de o potansiyeli gördüm.

Kilo icin cok tebrikler, baslangic kilonuza göre cok fazla kilo vermissiniz, darisi basima :)

Yaaa ben de bu gruptayım aşk olsun:)))Şaka bir yana çok uyaran olunca dikkatimiz çabuk dağılabiliyor galiba.
Yazarken sizde aklıma geldiniz ☺️ Bence dikkatin dağılmadan önce toplanması gerekiyor ya sebbo da o eksik. Siz bu konulara dikkatinizi veriyorsunuz. Aslında büyük bir fark var. Sebbo da birazda lazım olunca bakarım düşüncesi hakim sanırım.

Merhabalar, bu ara çift aşamalı temizliğin aslında cilt bariyerimizi yorduğu ve akneyi tetiklediğine dair birkaç şey okudum. Sizce de öyle mi? Ben çok uzun zamandır cosmed yağ kullanıyorum su bazlı temizleyicim değişiyor da. Bilemedim.

Bir de onarıcı krem olarak Mia klinika barier repair cream kullanıyorum ama çok memnun değilim gibi. La roche posay'in cicaplast balsam formunda olanından da var ama ona elim gitmiyor ya ondan da. Önerebileceğiniz centella içerikli serum olur nemlendirici olur var mıdır?

Yüzüm bir ara güneş dolayısıyla aşırı kabardı, döküntü gibi şeyler çıkardım. Doktorum gül sulu alkollü bir tonik ve dermoskin'in köpük temizleyici sini önerdi. Yüzüm çok çabuk toparladı şu an serum peeling uygulamıyorum. Başlamadan önce şöyle bir toparlamak istiyorum ama ne yapsam bilemedim.

Yanlız bn 35 yaşındayim o gruba girmiyorum sadece geç başladım Cilt bakimiyla hiç birsey bilmiyorum sifirdan ve geç öğreniyorum Yapi olarak tek olayım bu zamanla oturacak inşallah A Ametistt
Ben sizi 25 yaşında zannediyordum kusura bakmayın yanlış hatırladım. Zamanla ürünleri tanıdıkça ve kullandıkça oturur elbette

Yazarken sizde aklıma geldiniz ☺️ Bence dikkatin dağılmadan önce toplanması gerekiyor ya sebbo da o eksik. Siz bu konulara dikkatinizi veriyorsunuz. Aslında büyük bir fark var. Sebbo da birazda lazım olunca bakarım düşüncesi hakim sanırım.
Sebbocuğum başak burcu tahmin etmiştim ben de nokta atışı yaptım etrafımda çok var oradan biliyorum. Aşırı titizlenme, zor karar verme. Terazilere derler kararsız ama başaklar gerçekten öyle en iyi verimi almak için çok ayrıntılı düşünürler. Kardeşim ve en yakın arkadaşım başağa terazi ikisi de. Bana da skinkeyr çok sordukları için biliyorum yani alışkınım :))

Kizlar bu arada bembeyaz değilim ama açık tenliyim. Önerebileceğiniz şöyle güzel kaliteli ruj fikirlerine açığım.
Yeni hayatımda (sigarasız) daha bakımlıyım.

Atart Atart kardeşim 5 kilomuz gitti 😍
Bu benim demirbaş ☺
Görsele bakma çünkü zerre alakasi yok öyle bir ton değil hem soğuk hem sıcak kahve alt tonlu morumsu bir gül kurusu gibi anlatabilirim galiba değişik bi ruj
Renk yoğunluğunu ayarlayabilrsin cok kolay bi sekilde
Yapısı da cok iyi ...kolay çıkmıyor ,tabi saatlerce de kalmiyor ama en azından ilk yediğin içtiğin şeyde gitmiyor diyeyim
Bence birebir bir tonuna bak

Sebbocuğum başak burcu tahmin etmiştim ben de nokta atışı yaptım etrafımda çok var oradan biliyorum. Aşırı titizlenme, zor karar verme. Terazilere derler kararsız ama başaklar gerçekten öyle en iyi verimi almak için çok ayrıntılı düşünürler. Kardeşim ve en yakın arkadaşım başağa terazi ikisi de. Bana da skinkeyr çok sordukları için biliyorum yani alışkınım :))
Başak burcu titizliği ve kararsızlığı da bir etken tabi 🙂

S Skinkeyrlover kaine bebeğini gördün mü yeni gelen markayı kullanan öve öve bitiremiyo gerçi onlara bedava hediye geliyor da içerik çok güzele benziyor. Hepsi ne kaa güzel ya içim gidiyor resmen ağzımın suyu akıyor 🤤🤤
Ayıpsın bir canki suya sorulmaz bu soru :))

Eklentiler

• 16641378900676544309235883352710.webp
    16641378900676544309235883352710.webp
    14 KB · Görüntüleme: 38
Back
X