- 20 Temmuz 2014
- 5.259
- 14.715
- 498
Bfiti sevdim hoca da çok iyi inşallah devam eder böyle. Evde burpee i de çok severek yapıyordum o da bayağı etkili bence yaparsın senHarikasın bir bulsam kendime uygun yer hemen kayıt olurum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bfiti sevdim hoca da çok iyi inşallah devam eder böyle. Evde burpee i de çok severek yapıyordum o da bayağı etkili bence yaparsın senHarikasın bir bulsam kendime uygun yer hemen kayıt olurum
Evet spora bağlı olabilir sizin 5 gün yoğun biraz. Sporun sonuna doğru insan neresini nasıl tuttuğunu bilmiyor.Spora yoruyorum elimle falan bastıriyorsam o esnada olabilir diye ama tabi ihmal etmemek de lazım spordan sonra oldu çünkü
Süper. Ben bı ay güzel diyet yaptım sonra okul açıldı.3 küçük çocukla kendime çok yapamıyorum ama elimden geldiğince işte kaçamaklar dışında zararlı şeyleri yememeye çalışıyorum.okul bayağı büyük sınıflarım genelde 4.katta in çık in çık öğlene doğru kahvaltı bı de geldiğimde akşam yemeği ile 2 öğün oluyor. Bı de çok sıkı yaparsam halden çok düşerim diye almayim aynı kalsam da ölçümden gitsin postur düzelsin YeterTakibe aldım hemen katılacağım. Benim haftada 3 gün reformer dan sonra cross fit yapıyorum. Spor fitness şeklinde hayatımda hep vardı. Doktora bitirme sürecimde dayanılmaz sırt ağrısı ile doktora gittim ve skolyoz başlangıcı denildi. Böylece reformer platese başlamış oldum aslında çokta iyi oldu. Fizyoterapist eşliğinde çalışıyorum ve 3 günden fazla yapamıyorum. Protein ağırlıklı bir beslenme düzeni de oluşturdu tam anlamıyla gelsin kaslar gitsin yağlar şeklinde çalışıyoruz.
Bfit candır kapattılarBfiti sevdim hoca da çok iyi inşallah devam eder böyle. Evde burpee i de çok severek yapıyordum o da bayağı etkili bence yaparsın sen
Tüh katılım yok diye mi burda 4 şube açık biri 7 dk mesafede işte evime o çok iyi oldu. İleride şehir değişme ihtimaliniz var mıBfit candır kapattılar![]()
Çok iyi aslında kiloyu koruyarak sporla incelmek daha güzel. İstikrarlı olunca bir süre sonra kilo da gidiyor. Benim kan şekerim çok düşüyor o yüzden 3 öğün besleniyorum ama ekmek yok. Öğle yemeğimi yanımda götürüyorum. Yemek dediğimde çoğunlukla haşlanmış yeşil mercimek yoğurt salata gibi şeyler. Zaman zaman kaçamaklar oluyor tabi. Simit peynirler kahvaltı yapmayı severdim şimdi yarım simit 2 haşlanmış yumurta yiyerek karb protein dengesini sağlamaya çalışıyorum.Süper. Ben bı ay güzel diyet yaptım sonra okul açıldı.3 küçük çocukla kendime çok yapamıyorum ama elimden geldiğince işte kaçamaklar dışında zararlı şeyleri yememeye çalışıyorum.okul bayağı büyük sınıflarım genelde 4.katta in çık in çık öğlene doğru kahvaltı bı de geldiğimde akşam yemeği ile 2 öğün oluyor. Bı de çok sıkı yaparsam halden çok düşerim diye almayim aynı kalsam da ölçümden gitsin postur düzelsin Yeter![]()
Ceraveninkisi yag degil aslinda, o da köpürüyor ayni su bazli temizleme jeli gibi. Aradiginiz ürünün bu oldugundan pek emin degilim, ben de yag oldugunu sandim alirken ama degilmis. Yine de isimi görüyor günes kremini cikarirken.Ceravenin temizleme yağı nasıl yüz için, yani hassas ve rozalı cilde uygun mu sizce?
Yanlız bn 35 yaşındayim o gruba girmiyorum sadece geç başladım Cilt bakimiyla hiç birsey bilmiyorum sifirdan ve geç öğreniyorum Yapi olarak tek olayım bu zamanla oturacak inşallah A AmetisttBurada bir insanın ne kadar çok sabır gösterebildiğini sizde gördüm ve samimiyetle söylüyorum sabrınıza hayran kaldım. 20-25 yaş grubunda genellikle bu var sanırım. Geçen günlerde paylaştığınızı görmüştüm. Belki araştırarak öğrenmek daha iyi gelir diye geçmişe bakmasını söyledim.
Yaaa ben de bu gruptayım aşk olsun:)))Şaka bir yana çok uyaran olunca dikkatimiz çabuk dağılabiliyor galiba.Burada bir insanın ne kadar çok sabır gösterebildiğini sizde gördüm ve samimiyetle söylüyorum sabrınıza hayran kaldım. 20-25 yaş grubunda genellikle bu var sanırım. Geçen günlerde paylaştığınızı görmüştüm. Belki araştırarak öğrenmek daha iyi gelir diye geçmişe bakmasını söyledim.
Ben "L'Oreal Paris Lip Make-up, Infallible Lipstick" almistim, renk: 506 red, bayagi kalici bir ruj, memnunum. Benim de ten rengim ayni sizin tarif ettiginiz gibi. Ben kirmizi ruj seviyorum, herkes cesaret etmez, ama sizde de o potansiyeli gördüm.Kizlar bu arada bembeyaz değilim ama açık tenliyim. Önerebileceğiniz şöyle güzel kaliteli ruj fikirlerine açığım.
Yeni hayatımda (sigarasız) daha bakımlıyım.
Atart kardeşim 5 kilomuz gitti
![]()
Yazarken sizde aklıma geldinizYaaa ben de bu gruptayım aşk olsun:)))Şaka bir yana çok uyaran olunca dikkatimiz çabuk dağılabiliyor galiba.
Ben sizi 25 yaşında zannediyordum kusura bakmayın yanlış hatırladım. Zamanla ürünleri tanıdıkça ve kullandıkça oturur elbette
Sebbocuğum başak burcu tahmin etmiştim ben de nokta atışı yaptım etrafımda çok var oradan biliyorum. Aşırı titizlenme, zor karar verme. Terazilere derler kararsız ama başaklar gerçekten öyle en iyi verimi almak için çok ayrıntılı düşünürler. Kardeşim ve en yakın arkadaşım başağa terazi ikisi de. Bana da skinkeyr çok sordukları için biliyorum yani alışkınım :))Yazarken sizde aklıma geldinizBence dikkatin dağılmadan önce toplanması gerekiyor ya sebbo da o eksik. Siz bu konulara dikkatinizi veriyorsunuz. Aslında büyük bir fark var. Sebbo da birazda lazım olunca bakarım düşüncesi hakim sanırım.
Emekli oluncaTüh katılım yok diye mi burda 4 şube açık biri 7 dk mesafede işte evime o çok iyi oldu. İleride şehir değişme ihtimaliniz var mı
Bu benim demirbaş ☺Kizlar bu arada bembeyaz değilim ama açık tenliyim. Önerebileceğiniz şöyle güzel kaliteli ruj fikirlerine açığım.
Yeni hayatımda (sigarasız) daha bakımlıyım.
Atart kardeşim 5 kilomuz gitti
![]()
Kesinlikle varBen "L'Oreal Paris Lip Make-up, Infallible Lipstick" almistim, renk: 506 red, bayagi kalici bir ruj, memnunum. Benim de ten rengim ayni sizin tarif ettiginiz gibi. Ben kirmizi ruj seviyorum, herkes cesaret etmez, ama sizde de o potansiyeli gördüm.
Kilo icin cok tebrikler, baslangic kilonuza göre cok fazla kilo vermissiniz, darisi basima :)
Başak burcu titizliği ve kararsızlığı da bir etken tabiSebbocuğum başak burcu tahmin etmiştim ben de nokta atışı yaptım etrafımda çok var oradan biliyorum. Aşırı titizlenme, zor karar verme. Terazilere derler kararsız ama başaklar gerçekten öyle en iyi verimi almak için çok ayrıntılı düşünürler. Kardeşim ve en yakın arkadaşım başağa terazi ikisi de. Bana da skinkeyr çok sordukları için biliyorum yani alışkınım :))
Ayıpsın bir canki suya sorulmaz bu soru :))S Skinkeyrlover kaine bebeğini gördün mü yeni gelen markayı kullanan öve öve bitiremiyo gerçi onlara bedava hediye geliyor da içerik çok güzele benziyor. Hepsi ne kaa güzel ya içim gidiyor resmen ağzımın suyu akıyor![]()