14 mm taş bilmiyorum tatlım bakalım nediyecek doktor iki doktor da amelîyat dedi cuma da araştırma hastanesine gidicemçok geçmiş olsun sebbo.iyileş dön aramıza.kolay bir ameliyat korkma.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
14 mm taş bilmiyorum tatlım bakalım nediyecek doktor iki doktor da amelîyat dedi cuma da araştırma hastanesine gidicemçok geçmiş olsun sebbo.iyileş dön aramıza.kolay bir ameliyat korkma.
Bizimle paylaşırsanız seviniriz hoşgeldiniz aramızaİyi gecelerkonu süpermiş!! Benimde ciltbakımı rutinlerim var. Hoş bir çok serumum bitti ama akıllar, fikirler mumtazam ilk alışverişte bunlardan faydalanacağım
25 mi puha haaaa.sadece ruhum 25 kafa kağıdımsa 44 gösteriyor an itibarıyla.giyim tarzım da 25 ve altıdır ama.Yani zorunlu değil tabii ama antiage olarak süper olur tabii sen zaten 25 yaşındasın çok ihtiyacın yok da :) Onları bırakmana gerek yok sabah sürersin mesela ya da retinolü başta azar azar başlayacağın için kalan günler de kullanırsın. Kuruma ve hassasiyet olabilir o yüzden aksine çok iyi gelir destekler.
eşim oldu ertesi gün taburcu oldu.korkma dr una güven.14 mm taş bilmiyorum tatlım bakalım nediyecek doktor iki doktor da amelîyat dedi cuma da araştırma hastanesine gidicem
Evet evet hepsini aynı rutinde de kullanabilirsin .ben olsam temizlendikten sonra hyalarumik asit sürerim üstüne peptit en son retinol. Ya da tost tekniği temizledikten sonra hyalarunik asit üstüne nemlendirici sonra retinol ve yine nemlendirici. Ertesi gün Niasin gündüz rutinde.peptit almıştım the purest in.retinol de alıp birlikte mi kullanılacak?bunlar kullanılırken niacinamide ve hyoloronik acid bırakılacak mı?
Giyime meraklısın biliyorum. Ben de giyim merakı hiç yok ya skinkeyr cankiyim sadece. Kıyafet almaya karar verip kıyafet bakarken kendimi gene skinkeyr almış olarak buluyorum. Senden ders alsam keşke :)25 mi puha haaaa.sadece ruhum 25 kafa kağıdımsa 44 gösteriyor an itibarıyla.giyim tarzım da 25 ve altıdır ama.
sonbahara başlayayım demiştim açmamıştım serumları.sadece hyaloronik acid ve niacinamide i üst üste kullanıyordum.zam gelmeden retinol de alayım.caffeinli bir serum da var onu da açmadım daha.teşekkür ederim bu arada.olacağı varmış.25 30 ne derse usta ödeyeceğim mecbur.Evet evet hepsini aynı rutinde de kullanabilirsin .ben olsam temizlendikten sonra hyalarumik asit sürerim üstüne peptit en son retinol. Ya da tost tekniği temizledikten sonra hyalarunik asit üstüne nemlendirici sonra retinol ve yine nemlendirici. Ertesi gün Niasin gündüz rutinde.
Bu arada yeni okudum geçmiş olsun cana gelmesin de , zarar bı şekilde telafi edilir meblağ çokmuş ama hallolur umarım
alma ders .cilt daha önemli.ben ayakkabı çanta hastasıyım.sığmıyor dolaplarıma öyle diyeyim.geçen hafta bile aldım sneaker.her gün başka giysem bir ay giyerim öyle diyim sana.kimseye tavsiye etmiyorummGiyime meraklısın biliyorum. Ben de giyim merakı hiç yok ya skinkeyr cankiyim sadece. Kıyafet almaya karar verip kıyafet bakarken kendimi gene skinkeyr almış olarak buluyorum. Senden ders alsam keşke :)
O da olur tabii neden olmasın ben farklı rutin gibi düşündüm. Ben aynı anda çok ürün sevmiyorum ama benim cildim o kadar da kurumuyor tabii değişir kişiye göre.Evet evet hepsini aynı rutinde de kullanabilirsin .ben olsam temizlendikten sonra hyalarumik asit sürerim üstüne peptit en son retinol. Ya da tost tekniği temizledikten sonra hyalarunik asit üstüne nemlendirici sonra retinol ve yine nemlendirici. Ertesi gün Niasin gündüz rutinde.
Bu arada yeni okudum geçmiş olsun cana gelmesin de , zarar bı şekilde telafi edilir meblağ çokmuş ama hallolur umarım
saçların nasıl peki merak ettim.rengi ne renk düz mü dalgalı mı boyalı mı?O da olur tabii neden olmasın ben farklı rutin gibi düşündüm. Ben aynı anda çok ürün sevmiyorum ama benim cildim o kadar da kurumuyor tabii değişir kişiye göre.
Ya ayakkabı tam skandal benim de nicelik olarak çok olmasa da nitelik olarak güzel ayakkabılarım var ama vedalaşacağım bebeksularla galiba sağlık sorunlarım nedeniyle çoğunu giymemem gerek ve giymem gerekenlerin tipi kötü ya bir de moneyşovlar ama neyse iyi gelsin de acı çekmekten iyidir deyip giycem galiba palyaço ayakkabılarını. Metin olmalıyım :))alma ders .cilt daha önemli.ben ayakkabı çanta hastasıyım.sığmıyor dolaplarıma öyle diyeyim.geçen hafta bile aldım sneaker.her gün başka giysem bir ay giyerim öyle diyim sana.kimseye tavsiye etmiyorumm![]()
Nasıl yani? Ben hep aklımda yanı retinal başlarsam mutlaka aynı rutinde ya peptit ya seramitli bişey kesin koyarım diyordum.ya da herhangi bişey uygun olan. Bu aralar benimde düzenim yok kafama göre bisiler yapıyorum cvite başlanadim asitli bı şeyim yok enzim dışında.O da olur tabii neden olmasın ben farklı rutin gibi düşündüm. Ben aynı anda çok ürün sevmiyorum ama benim cildim o kadar da kurumuyor tabii değişir kişiye göre.
hiç giymeden eskiyorlar ama.camper topuklum vardı.3 senedir hiç giymemiştim zaten 2 kere anca giydim kaldırdım.yazın bir düğüne giyeyim dedim.altı parçalandı kır düğününde.meğerse giy giyme ömürleri varmış.2 tane daa var evde aynı markadan.giysem onlarda parçalanacak ayağımda.vitrine koyayım barii.Ya ayakkabı tam skandal benim de nicelik olarak çok olmasa da nitelik olarak güzel ayakkabılarım var ama vedalaşacağım bebeksularla galiba sağlık sorunlarım nedeniyle çoğunu giymemem gerek ve giymem gerekenlerin tipi kötü ya bir de moneyşovlar ama neyse iyi gelsin de acı çekmekten iyidir deyip giycem galiba palyaço ayakkabılarını. Metin olmalıyım :))
Babamın saçları dümdüz annemin aşırı kıvırcık böyle afro gibi benim ve kardeşimin dalgalı ama kardeşimin bana göre biraz daha dalgalı benim daha az ama düz de değil. Ben çocukken sarışındım geyiği gibi olacak ama daha kumral açık renkti saçlarım git gide koyulaştı gibi ama kahverengi diyebilirim boyasız ama uçlarda doğru açılıyor biraz hafif küllü yansımalar var gibi. Saçım miktarı az değil ama aşırı ince telli. Bir de caho olduğum için low prosperity saça bastım proteini, keratini kızının Harry Potter hayranı olduğunu yazmıştın ben de tam bir Hermione Granger gibi görünüyorum şuan. Azalttıyorum yavaş yavaş proteinsiz ürünlere yöneldim bir tık düzeldi ama hala fena halde :)) Bir de çok dökülme karşıtı sprey falan kullandım bebek saçlarım bir tuhaf oldu minik minik tuhaf duruyor öyle. Saçlarım pek iyi değil. Kan değerlerimin de çok iyi olmaması da etkili tabii.saçların nasıl peki merak ettim.rengi ne renk düz mü dalgalı mı boyalı mı?
benimki de az değil ama çok ince telli.kabarık saç sevmem zaten.banyo sonrası seruma keratin sütüne boğarım saçımı kabarmasın diye.şekilde vermem tarar kendi kendine kuruturum.dışarı çıkarken ya atkuyruğu ya da yarım topuz yaparım.öyle fön maşa çeşitli model vs uğraşmam.Babamın saçları dümdüz annemin aşırı kıvırcık böyle afro gibi benim ve kardeşimin dalgalı ama kardeşimin bana göre biraz daha dalgalı benim daha az ama düz de değil. Ben çocukken sarışındım geyiği gibi olacak ama daha kumral açık renkti saçlarım git gide koyulaştı gibi ama kahverengi diyebilirim boyasız ama uçlarda doğru açılıyor biraz hafif küllü yansımalar var gibi. Saçım miktarı az değil ama aşırı ince telli. Bir de caho olduğum için low prosperity saça bastım proteini, keratini kızının Harry Potter hayranı olduğunu yazmıştın ben de tam bir Hermione Granger gibi görünüyorum şuan. Azalttıyorum yavaş yavaş proteinsiz ürünlere yöneldim bir tık düzeldi ama hala fena halde :)) Bir de çok dökülme karşıtı sprey falan kullandım bebek saçlarım bir tuhaf oldu minik minik tuhaf duruyor öyle. Saçlarım pek iyi değil. Kan değerlerimin de çok iyi olmaması da etkili tabii.
Gene yanlış anlattım galiba :) Dedin ya önce hyaluronic asit serumu sürersin sonra peptit sürersin sonra retinol diye ben sadece peptit ve retinol ya da seramit ve retinol gibi yapıyorum aynı anda iki serum tercih etmiyorum işte bunu iki gün üç gün yapıyorsam kalan akşamlar ve sabahlar hyaluronic asidi ve niacinemidi kullanırım demek istedim yoksa tek başına retinolü basıp geçmiyorum cengaver gibi :)) Hangi cye başlayacaksın? Krem formda istiyordun değil mi? Cosmed bana yapmadı komedon ama yapanlar var tabii olabilir.Nasıl yani? Ben hep aklımda yanı retinal başlarsam mutlaka aynı rutinde ya peptit ya seramitli bişey kesin koyarım diyordum.ya da herhangi bişey uygun olan. Bu aralar benimde düzenim yok kafama göre bisiler yapıyorum cvite başlanadim asitli bı şeyim yok enzim dışında.
Bı tek glikolikli temizleyeci var haftada 3 gün kullandığım. Çenemin orada küçük küçük beyaz komedon gibi şeyler oluştu. Cosmed temizleme yağı mi acaba dedim yaptı.
retinol markası istiyorummmm.ne alayım?Gene yanlış anlattım galiba :) Dedin ya önce hyaluronic asit serumu sürersin sonra peptit sürersin sonra retinol diye ben sadece peptit ve retinol ya da seramit ve retinol gibi yapıyorum aynı anda iki serum tercih etmiyorum işte bunu iki gün üç gün yapıyorsam kalan akşamlar ve sabahlar hyaluronic asidi ve niacinemidi kullanırım demek istedim yoksa tek başına retinolü basıp geçmiyorum cengaver gibi :)) Hangi cye başlayacaksın? Krem formda istiyordun değil mi? Cosmed bana yapmadı komedon ama yapanlar var tabii olabilir.
Ya ben de uğraşamam terazi diyince süslü püslü bir şeyler geliyor akla ama ben daha çok fonksiyonelim ile yarıyor mu yarıyor kafası. Hatta kardeşim diyor dyson al abla diye biliyor uğraşmam ona kalır diye :) Ama düşünmeden almam kendime güvenmeden aldıysam kafamda oturtmuşumdur :) Kurutma makinesi de güzel gibi elektriklenme karşıtı başlığı da iyi duruyor zaten boyun fıtığım da olduğu için saçımı kurutma lazım ama normal kurutma makineleri de zarar veriyor dyson daha az zarar verir gibi kararsız kaldım bilemedim. Ya benim elektrik şov çok fena :)) Ben de clean girl topuzu yapıyorum genelde kurtarıcı oluyor.benimki de az değil ama çok ince telli.kabarık saç sevmem zaten.banyo sonrası seruma keratin sütüne boğarım saçımı kabarmasın diye.şekilde vermem tarar kendi kendine kuruturum.dışarı çıkarken ya atkuyruğu ya da yarım topuz yaparım.öyle fön maşa çeşitli model vs uğraşmam.
temizlik topuzu favorimdir.ama pek beceremiyorum.bazılarında efsane duruyor hem genç hem fresh gösteriyor kadınları.yapılı saçtan güzel valla bana göre.Ya ben de uğraşamam terazi diyince süslü püslü bir şeyler geliyor akla ama ben daha çok fonksiyonelim ile yarıyor mu yarıyor kafası. Hatta kardeşim diyor dyson al abla diye biliyor uğraşmam ona kalır diye :) Ama düşünmeden almam kendime güvenmeden aldıysam kafamda oturtmuşumdur :) Kurutma makinesi de güzel gibi elektriklenme karşıtı başlığı da iyi duruyor zaten boyun fıtığım da olduğu için saçımı kurutma lazım ama normal kurutma makineleri de zarar veriyor dyson daha az zarar verir gibi kararsız kaldım bilemedim. Ya benim elektrik şov çok fena :)) Ben de clean girl topuzu yapıyorum genelde kurtarıcı oluyor.