Merhaba bakıyorsunuz canım neden bakamayasınız.Güzel rutininiz var gayet. Gözçevresi en hassas ve en ince deri en önce orası kırışabiliyor genelde. Göz çevreniz için peptitli ürünler tercih edebilirsiniz uygun fiyatlı olarak dermoskin güzel bir tercih ben de kullandım. Peptit çeşitlerinden biri olan argireline içeren ürünler tercih edebilirsiniz buna uygun fiyatlı örnek olarak benim de şuan kullandığım mia klinikanın göz çevresi serumu olabilir. Dermabienin göz çevresi kremini de kullandım o da argireline içeriyor. Kırışıklıklarınıza çok iyi gelecektir. Cosrxin de bu içerikli kremi var henüz kullanamadım ama wish listimde.Ama ara vermek öneriliyor argireline yoksa ödem yapabiliyormuş ben de bir süre kullanıp başka peptitler içeren üürn kullanıp geri dönüyorum. A vitamini türevleri tercih edebilirsiniz güzel korurum ve güzel nemlendiririm derseniz. Uygun fiyatlı olarak restinil ester içeriyor retinol ve ratinal kadar etkili olmasa da başlangıç bakımından iyi olabilir aynı zamanda hyaluronic asit de var. Retinal içeren boj serum var ben şu ara ona bakıyorum ama tam karta vermedim alıp almamak konusunda Gözaltı maskesi tercih edebilirsiniz belki arada iyi nemlendirir. Gözçevresini güneşten iyi korumak da çok fark eder bu arada. Güneş kremi kullanıyormuşsunuz zaten de gene de belki bazı insanlar göz çevresine kadar çıkarmıyorlar falan. Cildiniz normalde şanslı azınlıktansınız aslında yiyip yiyip kilo almayanlar, kafasını yastığa koyduğu an uyuyanlar ve hiç bir şeyi kafaya takana rahat insanlar gibi şanslı azınlık. :)) Cilt için valla derya deniz little little into the middle :)) Peptit olur, retinol olur, c vitamini olur, arbutin olur, niacinamide olur, ginseng olur, hyaluronic asit olur, traneksamik asit olur, pirinç ekstresi olur, glikolik asit olur, mandelik asit olur, kil maskesi olur, sülfür olur, yeşil çay olur, cica olur, seramit olur, nmf olur, üre olur, squalene olur olur da olur yani.