• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

Bende bugün tüm kozmetikleri gezdim öylesine bunlari gördüm kullanan varmı bu mağaza ilk defa gördüğüm için çekmek istedim 😃 etkileri nasıl merak ettim bn bir allık aldım çıktım sadece😃

Eklentiler

• IMG_20220926_174456.webp
    IMG_20220926_174456.webp
    38,2 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220926_174455.webp
    IMG_20220926_174455.webp
    41,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220926_174449.webp
    IMG_20220926_174449.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 53
  • IMG_20220926_174415.webp
    IMG_20220926_174415.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 52
  • IMG_20220926_174414.webp
    IMG_20220926_174414.webp
    37,7 KB · Görüntüleme: 50
Ayyy tamam canım anladım.Cok teşekkür ederim.Bu arada yeni bir urünler kullanırsanız bura yazın..Bende başlayım almaya .ilk sivilce için alıcam..İnşa Allah gecer
aklınızda bulunsun yeşil çay salisilik ve niacinimade sivilce düşmanıdır içerikte ilk sıralarda bunlar varsa sivilcelere iyi gelir

aklınızda bulunsun yeşil çay salisilik ve niacinimade sivilce düşmanıdır içerikte ilk sıralarda bunlar varsa sivilcelere iyi gelir
Tamam bunuda skrin etdim.Valla başlıcam bende..yalnış etmişim ben her şeyi🤦🏻‍♀️Her şey tamam bende..yazdım ben..yazmasam anlamam..bir tek nemlendirici hep kullanıyordum..gece nemlendiricimde var bende..onların yerine şimdi tonikler serumlar bakıcam.Onlarıda Hall edim..sonra tamamdır bende☺️Teşekkürler sizede ve kimler yazdı bana.Ama unutmayın...yeni ürünler olunca resimle paylaşin☺️

Eklentiler

• herbaderm-superserum-betasolution-30-ml-salisilikasit-akneli-ve-yagli-cilt-serumu-z.webp
    herbaderm-superserum-betasolution-30-ml-salisilikasit-akneli-ve-yagli-cilt-serumu-z.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 46
  • Screenshot_2022-09-26-20-58-53-583_com.android.chrome.webp
    Screenshot_2022-09-26-20-58-53-583_com.android.chrome.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 39
Aynen şuan elimde tonik olarak village 11 var zaten lekeye yönelik kullaniyorum arbutini. She vec in peptiti mıydı Emin değilim onu da beğeniyorlardi. Bir de glikolik asit testerini beğendim onu da ileride alabilirim
Arbutini her akşam kullanıyor musunuz?

kızlar bu serium kullananlar varmı aranızda?
hyaluronikli kreminiz var zaten önerdiklerimde de var neden bu kadar çok hyaluronik istiyorsunuz ?nemlendirme ihtiyacınız için cica kremlere bakabilirsiniz onarıcı ürünler başlıklı resimde liste vardı birkaç sayfa önce

kızlar bu serium kullananlar varmı aranızda?

Benim.maas yatınca alincak listem 1. sırada ya allah :)

Kullanayim yazarım inşallah

hyaluronikli kreminiz var zaten önerdiklerimde de var neden bu kadar çok hyaluronik istiyorsunuz ?nemlendirme ihtiyacınız için cica kremlere bakabilirsiniz onarıcı ürünler başlıklı resimde liste vardı birkaç sayfa önce
Onu iade edicem..gelmeden iadesini yaptım..onun yerine dün vidyolara baktım serumlar sipariş edicem

Güzellik için kullandığınız şeyler gerçekten beni hayretler içinde bırakıyor ve hayranlık duyuyorum böyle özenli kadınlara.
Yüzümde pek kozmetik kullanmadım. Otuz küsür yaşıma kadar fondöten dahi sürmedim. Bir tek göz kalemi ve rimel o da ara sıra. Bir de rujum var yeşil renkte, hani sürünce pembe olan ve akşama kadar çıkmayan. Sadece onu sürmek bile yüzümü aydınlık yapıyor.
Bazen çok imreniyorum böyle şeylere, bazen de hiç denememiş olduğum için seviniyorum. Cildim çok temiz, yaşıma göre çok dinç. Keşke sigara kullanmıyor olsam, o zaman çok daha genç dururdu. Fakat yazılanları okumaktan da kendimi alıkoyamıyorum. Hayretler içinde, gıpta ederek her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ben sanırım bunlarla uğraşsam günümün büyük çoğunluğu kaybolur.

Güzellik için kullandığınız şeyler gerçekten beni hayretler içinde bırakıyor ve hayranlık duyuyorum böyle özenli kadınlara.
Yüzümde pek kozmetik kullanmadım. Otuz küsür yaşıma kadar fondöten dahi sürmedim. Bir tek göz kalemi ve rimel o da ara sıra. Bir de rujum var yeşil renkte, hani sürünce pembe olan ve akşama kadar çıkmayan. Sadece onu sürmek bile yüzümü aydınlık yapıyor.
Bazen çok imreniyorum böyle şeylere, bazen de hiç denememiş olduğum için seviniyorum. Cildim çok temiz, yaşıma göre çok dinç. Keşke sigara kullanmıyor olsam, o zaman çok daha genç dururdu. Fakat yazılanları okumaktan da kendimi alıkoyamıyorum. Hayretler içinde, gıpta ederek her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ben sanırım bunlarla uğraşsam günümün büyük çoğunluğu kaybolur

Ben sanırım bunlarla uğraşsam günümün büyük çoğunluğu kaybolur

sabah 2 dk
aksam 2 dk

suruyor benım bakım

sabah
su bazlı temızleyıcı 1 dk
c vıtamını 30 sn
gunes kremı 30 sn

aksam
yag bazlı temızleyıcı 45 sn
su bazlı temızleyıcı 30 sn
nıacınamıde 45 sn

hatta bazı degerlerı abartmısım o kadar surmuyordur :)

Bazen çok imreniyorum böyle şeylere, bazen de hiç denememiş olduğum için seviniyorum. Cildim çok temiz, yaşıma göre çok dinç. Keşke sigara kullanmıyor olsam, o zaman çok daha genç dururdu. Fakat yazılanları okumaktan da kendimi alıkoyamıyorum. Hayretler içinde, gıpta ederek her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ben sanırım bunlarla uğraşsam günümün büyük çoğunluğu kaybolur
Abart 😄😄😄
en fazla 20 dk sonra ya güneş kremini yad nemlwndiricini sürüyorsun rutinine bağlı
Hadi serum nemlnedirici gunes kremi arası 20 ser dk beklesen 40 dk o da en fazla...

Abart 😄😄😄
en fazla 20 dk sonra ya güneş kremini yad nemlwndiricini sürüyorsun rutinine bağlı
Hadi serum nemlnedirici gunes kremi arası 20 ser dk beklesen 40 dk o da en fazla...
Güneş kremi kozmetik değil ki, ben beyaz tenliyim ve Mersin sıcağı için elbette şart. Dışarı çıkarsam sürmek zorunda kalıyorum.
Beni korkutan o adını telaffuz etmeyi bile beceremediğim makyaj ve bakım ürünleri. Kuaförde gördüm böyle simli parlak şeyler var yok kapatıcı yok aydınlatıcı falan. Eskiden bi fondöten bi de pudra vardı. Elli tane şey var benim bi tane fırçam var onu da üç kere falan allık sürerken kullandım. Göz farını fırça ile sürüyor insanlar ben tutamıyorum bile fırçayı. Resmen sanat yapıyorlar. Acaba makyaj yapmak için eğitim mi alsam, kurslar varmış duydum da o kadar teferruatı kafam alır mı onu bilmiyorum.

Back
X