• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

sadece çıkan sivilcenizin üstüne lokal olarak bunu uygulayın hızlı söndürecektir

sabahları yüzünüzü yıkadıktan sonra ve gece temizledikten sonra sadece göz çevresine şunu sürün https://www.trendyol.com/dermoskin/...kgLjGw-SGvyISwCrmBEs5tj9epRoC-BUQAvD_BwEbence şu kremi seveceksiniz içinde niacinimade ve gerçekten çok faydalı içerikler var güneş kremi altına da bu iyi gider yağlandırmaz güneş kremi daha yağlı olduğu için daha dengeli olur gece de kullanabilirsiniz cilt temizlendikten sonra...
https://www.trendyol.com/effectha/cream-yagli-karma-ciltler-p-120640243 şimdilik bu ürünler yeterli krem jel formunda serum görevini görür önerdiğim tonikte sadece sivilce üstüne sürülecek göz kremide ihtiyacınıza yönelik sabırla kullanacaksınız 2 haftada 1 kere akşam enzim peeling yaparsanız daha canlı olur cildiniz o da şu https://www.watsons.com.tr/the-purest-solutions-meyve-asitli-toz-temizleyici-55-gr/p/BP_1313424

hangi yağ bazlı temizleyici ve yıkama jelini kullanıyorsunuz
Bu dediğiniz Efffectha..yorumlar yağlı ciltler için yazıyor nedense..bende kuru ama

Sivilce için önerdiğinizi hemen seneye atdım..Dermoskinle ve argireline arasında kalmıştım Mia klinik.Kalanları dediklerinizi hepsini yazdım..Canım ben yağ bazlı kullanmıyordumki..siz bura resim atdıniz yağ bazlı onları alıcam..köpük Bioderma kullanıyorum
çenede çıkan sivilce probleminizden ötürü ve kremin içeriğinden dolayı yağlı cilt olanını önerdim ekstra neme ihtiyaç duyarsanız kullandığınız nemlendiriciyi üstüne sürersiniz

yağ bazlı temizleyici şunu öneririm https://www.trendyol.com/siberian-w...platinum-hydrophilic-cleansing-oil-p-59290839

çenede çıkan sivilce probleminizden ötürü ve kremin içeriğinden dolayı yağlı cilt olanını önerdim ekstra neme ihtiyaç duyarsanız kullandığınız nemlendiriciyi üstüne sürersiniz

yağ bazlı temizleyici şunu öneririm https://www.trendyol.com/siberian-w...platinum-hydrophilic-cleansing-oil-p-59290839
Tamam canım aynen yağ bazlını sizden görmüştüm bunu almayı düşünüyorum..biride var ama ismini unutdum..o da sebetde.Bir sorumda var..dermoskin yeterlimi yoksa yine üstüne nemlendirici krem lazım?genelde nemlendirici krem ediyorum göz etrafı

Cvit klairs ve Alphascience dan sonra yine begenilen she vec aldım henüz baslamadim. Krem arbutin düşünüyorum canım dermoskin alayım diyorum bu kez
Ben kullandım dermoskin arbutinden bir tane çok güzeldi ama çok yoğun nem vermiyor sana yeter mi emin olamadım. Gerçi serumla tonikle desteklersin sen. She vec ben hiç kullanmadım merak ettiğim ürünleri var.

Ben kullandım dermoskin arbutinfen bir tane çok güzeldi ama çok yoğun nem vermiyor sana yeter mi emin olamadım. Gerçi serumla tonikle desteklersin sen. She vec ben hiç kullanmadım merak ettiğim ürünleri var.
Aynen şuan elimde tonik olarak village 11 var zaten lekeye yönelik kullaniyorum arbutini. She vec in peptiti mıydı Emin değilim onu da beğeniyorlardi. Bir de glikolik asit testerini beğendim onu da ileride alabilirim

@spin

İunik centellaya bakmıştım önceden, o aklıma geldi. %70 centella %10 çay ayağı özü var. Çay ağacı özü de rozada iyiymiş. Şu an indirimde belki buna bakarım. Bu markanın beta glukanlı nemlendiricisi var bende ama henüz açmadım.
Ben tester denedim benim cildim bazen hassasiyet yaşayan, karma bir cilt ve yazın denemiştim gerçekten sakinleştiren güzel bir üründü sabah bile ağır gelmemişti çok yoğun nem vermiyordu yağlı karma ciltler sever gibi geldi kış akşamları nemi çok yeterli gelmeyebilir. Sabah için mesela güneş kremi de nem veriyorsa ince ve boğmayan güzel bir nemlendirici olabilir.

Ben tester denedim benim cildim bazen hassasiyet yaşayan, karma bir cilt ve yazın denemiştim gerçekten sakinleştiren güzel bir üründü sabah bile ağır gelmemişti çok yoğun nem vermiyordu yağlı karma ciltler sever gibi geldi kış akşamları nemi çok yeterli gelmeyebilir. Sabah için mesela güneş kremi de nem veriyorsa ince ve boğmayan güzel bir nemlendirici olabilir.
Jel gibiymiş yapısı galiba. Bazen yanaklarımda yangı hissediyorum o zamanlarda kullanmak için alabilirim. Yorum için teşekkürler 🌺

Jel gibiymiş yapısı galiba. Bazen yanaklarımda yangı hissediyorum o zamanlarda kullanmak için alabilirim. Yorum için teşekkürler 🌺
Ben de hassas olduğum bir dönemde denemiştim işe yaratmıştı ama biraz yanaklarım gergin hissetmişti, t bölgesine ideal olmuştu. Benim yangını hassasiyetimi en çabuk dindiren la roche posay cica hem balm hem gel olan.Anında etkili. Kore markası olarak da klairs midnight krem.

Kızlar bu kremi sipariş etmiştim..o zaman bunu mecbur kullanıcam..sonrada güneş kremi sürücem

Eklentiler

• Screenshot_2022-09-26-12-32-01-50_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    Screenshot_2022-09-26-12-32-01-50_5a351068dae84964efd3bc6808f60b72.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 35
Ben de hassas olduğum bir dönemde denemiştim işe yaratmıştı ama biraz yanaklarım gergin hissetmişti, t bölgesine ideal olmuştu. Benim yangını hassasiyetimi en çabuk dindiren la roche posay cica hem balm hem gel olan.Anında etkili. Kore markası olarak da klairs midnight krem.
La roche cica var sürüyorum ondan arada. Klairs baya pahalıydı öyle hatırlıyorum :olamaz:

La roche cica var sürüyorum ondan arada. Klairs baya pahalıydı öyle hatırlıyorum :olamaz:
Onda peptit falan da var peptit içeriğini de sevdiğim için sadece sakinleştirme kafasıyla bakmıyorum ona zaten peptit serumları da yüksek fiyatlı oluyor genelde.

Tamam canım aynen yağ bazlını sizden görmüştüm bunu almayı düşünüyorum..biride var ama ismini unutdum..o da sebetde.Bir sorumda var..dermoskin yeterlimi yoksa yine üstüne nemlendirici krem lazım?genelde nemlendirici krem ediyorum göz etrafı
dermoskin yeterli olacaktır
kremleri her zaman cilt nemliyken uygularsanız daha çok verim alırsınız kuruyken uygulamada daha çok kurutabilir birçok nemlendiricide hyaluronik bulunur bu ortamdaki tüm nemi çekerek nem sağlar sürüldüğü yer kuruysa cilt altındaki suyu çeker yani daha çok kurutur haberiniz olsun her zaman nemli cilde uygulanacak

Ben kullandım dermoskin arbutinden bir tane çok güzeldi ama çok yoğun nem vermiyor sana yeter mi emin olamadım. Gerçi serumla tonikle desteklersin sen. She vec ben hiç kullanmadım merak ettiğim ürünleri var.
arbutin için purest daha çok fayda sağlar kendisine(kuru olduğu için) Atart Atart eğer dermoskin alacaksan nem desteği sağlayacaksın mecbur ,sağlarsan ozaman dermoskinden daha hızlı sonuç alırsın

Son düzenleme:
dermoskin yeterli olacaktır
kremleri her zaman cilt nemliyken uygularsanız daha çok verim alırsınız kuruyken uygulamada daha çok kurutabilir birçok nemlendiricide hyaluronik bulunur bu ortamdaki tüm nemi çekerek nem sağlar sürüldüğü yer kuruysa cilt altındaki suyu çeker yani daha çok kurutur haberiniz olsun her zaman nemli cilde uygulanacak
Nemli cilde yani nemlendirmek lazım demekki önceden sonra dermoskin kullanmak..yoksa yalnışmı anladım😏

Nemli cilde yani nemlendirmek lazım demekki önceden sonra dermoskin kullanmak..yoksa yalnışmı anladım😏
önerdiğim efechta kremde de göz kremi dermoskinde de hyaluronik var bunları nemli cilde uygulayacaksınız nem sadece nemlendiriciyle olmaz mesela yıkadınız yüzünüz hafif nemli o zaman süreceksiniz elinize bile kremi uygularken nemli uygulayın hafif ıslak anlamında dedim yani

önerdiğim efechta kremde de göz kremi dermoskinde de hyaluronik var bunları nemli cilde uygulayacaksınız nem sadece nemlendiriciyle olmaz mesela yıkadınız yüzünüz hafif nemli o zaman süreceksiniz elinize bile kremi uygularken nemli uygulayın hafif ıslak anlamında dedim yani
Ayyy tamam canım anladım.Cok teşekkür ederim.Bu arada yeni bir urünler kullanırsanız bura yazın..Bende başlayım almaya .ilk sivilce için alıcam..İnşa Allah gecer

Back
X