• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

sabah 2 dk
aksam 2 dk

suruyor benım bakım

sabah
su bazlı temızleyıcı 1 dk
c vıtamını 30 sn
gunes kremı 30 sn

aksam
yag bazlı temızleyıcı 45 sn
su bazlı temızleyıcı 30 sn
nıacınamıde 45 sn

hatta bazı degerlerı abartmısım o kadar surmuyordur :)
C vitamini dediğiniz şey krem mi?

Abart 😄😄😄
en fazla 20 dk sonra ya güneş kremini yad nemlwndiricini sürüyorsun rutinine bağlı
Hadi serum nemlnedirici gunes kremi arası 20 ser dk beklesen 40 dk o da en fazla...
Galiba ne dediğinizi bile anlamamışım ve kendimi savunur durumda buldum. Takdir ediyorum, ciddiyim.

Güneş kremi kozmetik değil ki, ben beyaz tenliyim ve Mersin sıcağı için elbette şart. Dışarı çıkarsam sürmek zorunda kalıyorum.
Beni korkutan o adını telaffuz etmeyi bile beceremediğim makyaj ve bakım ürünleri. Kuaförde gördüm böyle simli parlak şeyler var yok kapatıcı yok aydınlatıcı falan. Eskiden bi fondöten bi de pudra vardı. Elli tane şey var benim bi tane fırçam var onu da üç kere falan allık sürerken kullandım. Göz farını fırça ile sürüyor insanlar ben tutamıyorum bile fırçayı. Resmen sanat yapıyorlar. Acaba makyaj yapmak için eğitim mi alsam, kurslar varmış duydum da o kadar teferruatı kafam alır mı onu bilmiyorum.
Mersinde o makyaji yapabileceğin sadece birkaç ayın var 😄 youtubedan da öğrenebilirsin gayet ..fırçayı tut yeterki inan çoğu işi o fırçalar yapıyor senin öğrenmen gereken tek sey yüz tipine yakışan hatlar
O da deneye deneye hemen bulunur zaten

Abart 😄😄😄
en fazla 20 dk sonra ya güneş kremini yad nemlwndiricini sürüyorsun rutinine bağlı
Hadi serum nemlnedirici gunes kremi arası 20 ser dk beklesen 40 dk o da en fazla...
Bı an düşündüm en fazla toplamda yarım saatimi almayan bakım için ömrümü mu harcıyorum diye 😀😀

Saat 9 dan beri ostim deyim. Arabaya motor parçaları almaya çalışıyoruz. Hava deli sıcak ve tek kadın yok etrafta. Arabadan inemiyorum. Arabanın içinde bile bakıyorlar dik dik 😂😄uleynn dünya güzeli değilim çok genç değilim ufak tefek bir gadınımm. Ne bakıyor sunuz diyeceğim az kaldı😂😅

Abart 😄😄😄
her sabah duşa giriyorum, duştan sonra at kılı fırçası yapıp tüm vücut nemlendiriyorum, sonra yüzüme serum sürüyorum o emilirken saçımı yapıp sağı solu topluyorum yatak bornoz vs sonra giyiniyorum ... sonra güneş kremi göz kalemi rimel dudak nemlendiricisi allık. tüm bunların hepsi 30-35 dk sürüyor toplamda

akşamda yüzümü yıkayıp serumlamam toplam 10 dk sürsün hadi:KK70:

birde ben bu tarz aktivasyonları 14 yaşımdan beri yapıyorum yeri geldi iki işte birden çalıştım iş sonrası okul ondan sonra kursa gittim2-3 saat uyuma hakkım olduğunda bile yaptım hiç ömür falan gitmedi valla :KK70:

Güneş kremi kozmetik değil ki, ben beyaz tenliyim ve Mersin sıcağı için elbette şart. Dışarı çıkarsam sürmek zorunda kalıyorum.
Beni korkutan o adını telaffuz etmeyi bile beceremediğim makyaj ve bakım ürünleri. Kuaförde gördüm böyle simli parlak şeyler var yok kapatıcı yok aydınlatıcı falan. Eskiden bi fondöten bi de pudra vardı. Elli tane şey var benim bi tane fırçam var onu da üç kere falan allık sürerken kullandım. Göz farını fırça ile sürüyor insanlar ben tutamıyorum bile fırçayı. Resmen sanat yapıyorlar. Acaba makyaj yapmak için eğitim mi alsam, kurslar varmış duydum da o kadar teferruatı kafam alır mı onu bilmiyorum.
korkmayın yahu :D bu forumda kimsenin allıı güllü kuaför simi aydınlatıcısı kullandığını sanmam.lekeleri örtmek leke oluşumunu azaltıyormuş kanıtlanmış bakım yapan serum fondotenler var artık eskisi gibi fondotenler de yok. evde kendi kendime yaparken elle, dışarı çıkacaksam elimi yıkamak zorunda kalmayayım diye fırçayla yaparım makyajı yapa yapa alışırsınız bir yerden başlamak lazım bakın bu tarz ürünler cilde bakım yapıyor

Hanımlar saçhane satıcısı güvenilir bi satıcı mı? Bendeki akıla bak aldıktan sonra soruyorum güvenilir mi diye :KK48:
uzun yıllardır var olan bir satıcı pek çok defa alışveriş yaptım. bir sorun yaşamadım.

korkmayın yahu :KK70: bu forumda kimsenin allıı güllü kuaför simi aydınlatıcısı kullandığını sanmam.lekeleri örtmek leke oluşumunu azaltıyormuş kanıtlanmış bakım yapan serum fondotenler var artık eskisi gibi fondotenler de yok. evde kendi kendime yaparken elle, dışarı çıkacaksam elimi yıkamak zorunda kalmayayım diye fırçayla yaparım makyajı yapa yapa alışırsınız bir yerden başlamak lazım bakın bu tarz ürünler cilde bakım yapıyor

ne kadar güzel ürünler önermişsiniz. purito cica bb ye bayıldım. makyaj ürünlerinde jane iradable kullanıyorum ama purito ya şans vereceğim. gerçekten harikasınız full donanım :KK200:

sebastian şampuan ve saç kremi aldım defalarca. annem için saç boyası aldım. saç bakım ürünleri almıştım. bir 10 yıllık geçmişim vardır saçhane ile
Benim de ya
ne kadar güzel ürünler önermişsiniz. purito cica bb ye bayıldım. makyaj ürünlerinde jane iradable kullanıyorum ama purito ya şans vereceğim. gerçekten harikasınız full donanım :KK200:
Jane irradele bende kullandım bı kez ama sonra almadım alamadım 😁😁

bende alamam sanıyorum. bir maskarası vardı ipek kirpik gibi yapıyordu. bb allık ruj hepsi harikaydıııı...
Bb sini kullandım ben görümcem kullanıyordu bende almıştım 5 yıl önce bile 400 küsurdu yanılmıyorsam şimdi bilemiyorum 🙈🙈

Bb sini kullandım ben görümcem kullanıyordu bende almıştım 5 yıl önce bile 400 küsurdu yanılmıyorsam şimdi bilemiyorum 🙈🙈
Şimdi baktım 990 tl olmuş hayatta almam. Onun yerine biraz daha verip SC c vitamini alırım

Back
X