• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzellik rutinleri

mağazada ürün kalmayınca kasadaki kıza hangi mağazada stokda görünüyor diye sormuş ordan getirtmiştim ben
Şikayetim vara yazdım anında aradılar 26 sında yüklenmiş güya gece 1 de ama dün aradım daha yuklenmemisti. Alacağım zaten bı nip fab salisilik bir de kıl ve ogx in şampuanıydi üç şube var sanırım burda bakacam inşallah vardır ama sanmıyorum bidaha almam gıcık oldum 😀

Yani 1senemi kullanmak lazım etkisini görmek için?yoksa bu bitince başkasınimi alayım..türkce zor geliyor bazen bana anlamak🤦🏻‍♀️
benzer içerikli farklı ürünlerde olur tabiiki 4 ayda daha etkisini göremezsiniz onu demek istedim

Watsons puan yüklemesi yapmadı çok kızgınım iki kere aradım daha yüklemeler devam ediyormuş da son gün 30 Eylül belki almayı düşündüğüm ürünler kalmayacak. Bidaha almayı asla düşünmem ordan
Puan yuklemesi nasıl oluyor biz ürün aldıkçami yükleniyor

Sonunda geldi ürünlerim. Cosmed bitince bu yağ bazlıya geçerim. Göz temizleyicim de bitmek üzereydi harika oldu. Yaza kadar kozmetik almam. Stoklarımı kullanırım. Bir sürü ürün almışım zaten.

Eklentiler

• 6ED692F5-EF58-4078-9D5B-8FC8A94150C7.webp
    6ED692F5-EF58-4078-9D5B-8FC8A94150C7.webp
    70,2 KB · Görüntüleme: 48
Sonunda geldi ürünlerim. Cosmed bitince bu yağ bazlıya geçerim. Göz temizleyicim de bitmek üzereydi harika oldu. Yaza kadar kozmetik almam. Stoklarımı kullanırım. Bir sürü ürün almışım zaten.
Kullanınca yorumlarını yazarmisin cnm bn almaya cesaret edememiştim 😃@ceycey0406

Güzel günlerde kullan inşallah

Yves Rocher nemlendirici kremim bu gün geldi..iade etmek istiyordum..sonra vazgectim

gözle görülür etki için 1 sene kullanmak gerek düzenli bu tarz ürünleri yanıi bunu bitirdikten sonra bir tane daha alıp onunda sonuna doğru gözle görülür fark olur 4 ayda göz çevresi mimik kırışıklığına göz altı koyulaşmasına hiç bir ürün etki etmez
Nisa hanım merhaba sonbahar geldiği için yazın ara verdiğim iğneli epilasyona devam edecem yüzüm için.niacinamide arbutin kullanıyorum bir sakıncası olur mu bu işlemin.

Nisa hanım merhaba sonbahar geldiği için yazın ara verdiğim iğneli epilasyona devam edecem yüzüm için.niacinamide arbutin kullanıyorum bir sakıncası olur mu bu işlemin.
merhaba onu ben bilemem doktorunuza sormanız gerek

Kızlar daha önce buraya yeşilmarka şampuan kullanan var mı diye yazmıştım. Ben çok beğendim ama hala saçlarımda ki kuruluk devam ediyor. Çünkü yıllarca boya ve düzleştirilmeye maruz kaldı zavallılar.
Bugün hindistan cevizi yağı ve saç toniği sipariş ettim. Başka kurumuş ve dalgalı saçlar için çözümü olan var mı? Artık saçlarımı düzleştirmiyorum ama kuruluktan kurtulamadığım için görünüşü iy değil ve kendimi çok zor tutuyorum.

Back
X