Güzellik rutinleri

Güzellik için kullandığınız şeyler gerçekten beni hayretler içinde bırakıyor ve hayranlık duyuyorum böyle özenli kadınlara.
Yüzümde pek kozmetik kullanmadım. Otuz küsür yaşıma kadar fondöten dahi sürmedim. Bir tek göz kalemi ve rimel o da ara sıra. Bir de rujum var yeşil renkte, hani sürünce pembe olan ve akşama kadar çıkmayan. Sadece onu sürmek bile yüzümü aydınlık yapıyor.
Bazen çok imreniyorum böyle şeylere, bazen de hiç denememiş olduğum için seviniyorum. Cildim çok temiz, yaşıma göre çok dinç. Keşke sigara kullanmıyor olsam, o zaman çok daha genç dururdu. Fakat yazılanları okumaktan da kendimi alıkoyamıyorum. Hayretler içinde, gıpta ederek her birinizi ayrı ayrı tebrik ediyorum. Ben sanırım bunlarla uğraşsam günümün büyük çoğunluğu kaybolur.
Benim ögrenmek cok vaktimi aldi ve almaya devam ediyor. Basta burada arbutinimle c vitimi karistirdim, ceramid sürdüm, centella sürdüm benzeri yorumlara bakip hic bir sey anlamiyordum. Zamanla c vit'in c vitamini oldugunu anladim ve haaa gibi bir sey oldu bende. zamanla digerlerini de kavramaya basladim. :cool: Simdi evi bir sürü seyle doldurdum hepsini nasil kullanacagim bilmiyorum, anneme kizkardesime falan hediye etmeyi düsünüyorum bazilarini.

Güneş kremi kozmetik değil ki, ben beyaz tenliyim ve Mersin sıcağı için elbette şart. Dışarı çıkarsam sürmek zorunda kalıyorum.
Beni korkutan o adını telaffuz etmeyi bile beceremediğim makyaj ve bakım ürünleri. Kuaförde gördüm böyle simli parlak şeyler var yok kapatıcı yok aydınlatıcı falan. Eskiden bi fondöten bi de pudra vardı. Elli tane şey var benim bi tane fırçam var onu da üç kere falan allık sürerken kullandım. Göz farını fırça ile sürüyor insanlar ben tutamıyorum bile fırçayı. Resmen sanat yapıyorlar. Acaba makyaj yapmak için eğitim mi alsam, kurslar varmış duydum da o kadar teferruatı kafam alır mı onu bilmiyorum.
O kadar da karmaşık bir şey değil, herkes yapıyor. Siz biraz fazla uzak kalmışsınız. Kurs almaya filan da hiç gerek yok. Youtube'da binlerce video var zaten.

ne kadar güzel ürünler önermişsiniz. purito cica bb ye bayıldım. makyaj ürünlerinde jane iradable kullanıyorum ama purito ya şans vereceğim. gerçekten harikasınız full donanım :KK200:
Hiç makyaj yapmıyorum ama Jane ablayı çok merak ediyorum. Benzer kafalarda mineral makyaj ama daha ulaşılabilir physicians formula da var onu da merak ediyorum. Bir de asıl Türkiye'de yok ama bare mineralsi çok merak ediyorum.

Merhaba hanımlar ben yüzüm için iğneli epilasyona gidiyordum,cildim lekelenmeye çok yatkın diye yazın ara verdim ve serumlara başladım şimdi tekrar gitmek istiyorum ama bir sakıncası olur mu bu durumda bilemedim.

Hiç makyaj yapmıyorum ama Jane ablayı çok merak ediyorum. Benzer kafalarda mineral makyaj ama daha ulaşılabilir physicians formula da var onu da merak ediyorum. Bir de asıl Türkiye'de yok ama bare mineralsi çok merak ediyorum.
Makyaj yapmıyorsan yatırımı cilt bakımına yapmaya devam bence 🙂

Makyaj yapmıyorsan yatırımı cilt bakımına yapmaya devam bence 🙂
Yapmıyorum ama ufak tefek yapsam da tatlı olabilir belki zaten uzun uzadıya full face bir şey yapamam. Hafakanlar basar beni yeto derim 😅Göz altlarım mor kapasam mesela, bir allık sürsem renk katar çene eklemi problemim var o yüzden fizik tedavi hot pack, cold pack uygulanıyor sonrasında kızarıyor cildim bir tatlılık geliyor gibi 😂Olaylara pozitif bakma seviyem 😅Cilt bakımı tek yatırımım yatırımın nerede yüzümde 😅

Yapmıyorum ama ufak tefek yapsam da tatlı olabilir belki zaten uzun uzadıya full face bir şey yapamam. Hafakanlar basar beni yeto derim 😅Göz altlarım mor kapasam mesela, bir allık sürsem renk katar çene eklemi problemim var o yüzden fizik tedavi hot pack, cold pack uygulanıyor sonrasında kızarıyor cildim bir tatlılık geliyor gibi 😂Olaylara pozitif bakma seviyem 😅Cilt bakımı tek yatırımım yatırımın nerede yüzümde 😅
Valla asıl ben seni 30 undan sonra hayal edemiyorum yaşsiz yuşsuz bişey olacaksın😍😍😂

Benim de bu aralar aklım karışık aklımda bir sürü ürün var dahil etmek istediğim azekeik asit traneksamik asit gibi ama bunlar ilk deneyim olacak neyi neyle kombi ne leyecegim araştırmaya halim yok dünyanın yükü üstünde gibi 🙈

Benim de bu aralar aklım karışık aklımda bir sürü ürün var dahil etmek istediğim azekeik asit traneksamik asit gibi ama bunlar ilk deneyim olacak neyi neyle kombi ne leyecegim araştırmaya halim yok dünyanın yükü üstünde gibi 🙈
Azeleik asidi ben 2 ye düşürdüm Nisa hanımın önerisiyle. Ama sürünce cildim kadife gibi o kadar yumuşak oluyor ki elimi çekmek istemiyorum :21:

Canki olur öyle arada bazen ben de çok skinkeyr içeriğine maruz kalınca çok sevmeme rağmen yeto diyorum. Şuan kullandığın ürünler de gayet iyidir olmadı bir süre böyle takıl. Hatice hocanın tablosu işini görür.Azelaiki her şeyle kombinlersin mesela sıkıntısı yok. Tabloda her şeyle tik gözüküyor. Retinolle bile kombinlenebilir demişti kendisi.Tabii cildin alışkın olması gerek ama her şeyle her aktifle kullanılabilir. Traneksamik asit de öyle. Tüm aktiflerle kombinleyebilirsiniz demişti.

Canki olur öyle arada bazen ben de çok skinkeyr içeriğine maruz kalınca çok sevmeme rağmen yeto diyorum. Şuan kullandığın ürünler de gayet iyidir olmadı bir süre böyle takıl. Hatice hocanın tablosu işini görür.Azelaiki her şeyle kombinlersin mesela sıkıntısı yok. Tabloda her şeyle tik gözüküyor. Retinolle bile kombinlenebilir demişti kendisi.Tabii cildin alışkın olması gerek ama her şeyle her aktifle kullanılabilir. Traneksamik asit de öyle. Tüm aktiflerle kombinleyebilirsiniz demişti.
Öyle canimsu da çok güzel ürünler var hepsini alasım var bı yandan üşengeçligim de başladı hem ev hem okul hem çocuklar hem Spor derken akşamları ve sabahları halim kalmıyor daha cviti bile açmadım bı bosvermislik başladı sanki 🌚

Kızlar bu gün bu siparişim geldi..sizin sayenizde ve vidyoların sayesinde alıyorum..ne kadar makyaj etmeyi güzel başarsam bile..ama Cild bakımından anlamıyordum..şimdi vidyolari izleyerek anlamaya başlıyorum.Ama en azından 4 ay bir ürünü denicem..etkisini görmek için.

Eklentiler

• 16643665327164635797197692909543.webp
    16643665327164635797197692909543.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 36
Watsons puan yüklemesi yapmadı çok kızgınım iki kere aradım daha yüklemeler devam ediyormuş da son gün 30 Eylül belki almayı düşündüğüm ürünler kalmayacak. Bidaha almayı asla düşünmem ordan

Kızlar bu gün bu siparişim geldi..sizin sayenizde ve vidyoların sayesinde alıyorum..ne kadar makyaj etmeyi güzel başarsam bile..ama Cild bakımından anlamıyordum..şimdi vidyolari izleyerek anlamaya başlıyorum.Ama en azından 4 ay bir ürünü denicem..etkisini görmek için.
gözle görülür etki için 1 sene kullanmak gerek düzenli bu tarz ürünleri yanıi bunu bitirdikten sonra bir tane daha alıp onunda sonuna doğru gözle görülür fark olur 4 ayda göz çevresi mimik kırışıklığına göz altı koyulaşmasına hiç bir ürün etki etmez

Watsons puan yüklemesi yapmadı çok kızgınım iki kere aradım daha yüklemeler devam ediyormuş da son gün 30 Eylül belki almayı düşündüğüm ürünler kalmayacak. Bidaha almayı asla düşünmem ordan
mağazada ürün kalmayınca kasadaki kıza hangi mağazada stokda görünüyor diye sormuş ordan getirtmiştim ben

gözle görülür etki için 1 sene kullanmak gerek düzenli bu tarz ürünleri yanıi bunu bitirdikten sonra bir tane daha alıp onunda sonuna doğru gözle görülür fark olur 4 ayda göz çevresi mimik kırışıklığına göz altı koyulaşmasına hiç bir ürün etki etmez
Yani 1senemi kullanmak lazım etkisini görmek için?yoksa bu bitince başkasınimi alayım..türkce zor geliyor bazen bana anlamak🤦🏻‍♀️

Back
X