Şikayetim vara yazdım anında aradılar 26 sında yüklenmiş güya gece 1 de ama dün aradım daha yuklenmemisti. Alacağım zaten bı nip fab salisilik bir de kıl ve ogx in şampuanıydi üç şube var sanırım burda bakacam inşallah vardır ama sanmıyorum bidaha almam gıcık oldummağazada ürün kalmayınca kasadaki kıza hangi mağazada stokda görünüyor diye sormuş ordan getirtmiştim ben
benzer içerikli farklı ürünlerde olur tabiiki 4 ayda daha etkisini göremezsiniz onu demek istedimYani 1senemi kullanmak lazım etkisini görmek için?yoksa bu bitince başkasınimi alayım..türkce zor geliyor bazen bana anlamak
Zaten daha iyileri karşıma çıktı..bunu sanmıyorum 1 sene kullanıcam .bu bitince başkasını sipariş edicem..onu 1 sene kullanmak düşünüyorum.benzer içerikli farklı ürünlerde olur tabiiki 4 ayda daha etkisini göremezsiniz onu demek istedim
Puan yuklemesi nasıl oluyor biz ürün aldıkçami yükleniyorWatsons puan yüklemesi yapmadı çok kızgınım iki kere aradım daha yüklemeler devam ediyormuş da son gün 30 Eylül belki almayı düşündüğüm ürünler kalmayacak. Bidaha almayı asla düşünmem ordan
Kullanınca yorumlarını yazarmisin cnm bn almaya cesaret edememiştimSonunda geldi ürünlerim. Cosmed bitince bu yağ bazlıya geçerim. Göz temizleyicim de bitmek üzereydi harika oldu. Yaza kadar kozmetik almam. Stoklarımı kullanırım. Bir sürü ürün almışım zaten.
göz temizleyiciyi hemen kullanacağım ama diğerini 2 3 ay sonra.çünkü cosmedim henüz yarılanmadı bileKullanınca yorumlarını yazarmisin cnm bn almaya cesaret edememiştim@ceycey0406
Güzel günlerde kullan inşallahSonunda geldi ürünlerim. Cosmed bitince bu yağ bazlıya geçerim. Göz temizleyicim de bitmek üzereydi harika oldu. Yaza kadar kozmetik almam. Stoklarımı kullanırım. Bir sürü ürün almışım zaten.
kampanya bulunca almak lazım kozmetikleri.dolar hızla yükseliyor.kışa 2 katı olurlar.Güzel günlerde kullan inşallah
Yves Rocher nemlendirici kremim bu gün geldi..iade etmek istiyordum..sonra vazgectimSonunda geldi ürünlerim. Cosmed bitince bu yağ bazlıya geçerim. Göz temizleyicim de bitmek üzereydi harika oldu. Yaza kadar kozmetik almam. Stoklarımı kullanırım. Bir sürü ürün almışım zaten.
ben çok ürününü kullanıyorum bu markanın.hepsinden de memnun kaldım şimdiye dek.içerikleri temiz ve fiyat performans ürünleriYves Rocher nemlendirici kremim bu gün geldi..iade etmek istiyordum..sonra vazgectim
İn şa Allah bende beğenirim..güle güle kullanben çok ürününü kullanıyorum bu markanın.hepsinden de memnun kaldım şimdiye dek.içerikleri temiz ve fiyat performans ürünleri
Nisa hanım merhaba sonbahar geldiği için yazın ara verdiğim iğneli epilasyona devam edecem yüzüm için.niacinamide arbutin kullanıyorum bir sakıncası olur mu bu işlemin.gözle görülür etki için 1 sene kullanmak gerek düzenli bu tarz ürünleri yanıi bunu bitirdikten sonra bir tane daha alıp onunda sonuna doğru gözle görülür fark olur 4 ayda göz çevresi mimik kırışıklığına göz altı koyulaşmasına hiç bir ürün etki etmez
Yok kullanmadım ama favorilerimde var içeriğini çok beğendim fiyat performans olarak iyi giib duruyor ilerde alırım büyük ihtimalle.S Skinkeyrlover bunu kullandın mi canki
merhaba onu ben bilemem doktorunuza sormanız gerekNisa hanım merhaba sonbahar geldiği için yazın ara verdiğim iğneli epilasyona devam edecem yüzüm için.niacinamide arbutin kullanıyorum bir sakıncası olur mu bu işlemin.
bunu çok seversin senS Skinkeyrlover bunu kullandın mi canki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?