Güzellik rutinleri

oda da yer olsa ben de tam da bundan alacaktım .harika bir parça.nisa mutlaka al.
aynen bende çok beğendim odada pencere önüne cuk oturur erhana resmini gönderdim bugün birkaç mağazada araştıracak çocuk mobilya mağazaları genç odalarında vardır dedi yoksa da marangoza yaptırır ikeada benzerini gördüm ama yatak boyunda çok büyük antepde ikea yok gözle görmem lazım. tam ihtiyacımız olan model o

ben genelde peeling işlerini banyodan çıkma sırasına geçince son aşamada yapıyorum avucum zaten ıslak oluyor 1-2 minik damla ile köpürtüp heryerimi ovalayıp duşu tutuyorum omuz başları göğüs dekolte boyun yüz allah ne verdiyse hatta elimde kalan fazlaları bacaklarıma falan . abartmayı severim

ayy bu arada günaydın herkese sizler için sabah benim için öğlen hissi tabi şimdi farkettim saati. sabah 5 gibi falan uyanınca böyle oluyor bu saate kadar yapmadığım iş kalmadı öğle paydosu gibi oturdum meğer daha 9 a 5 varmış sabahmış ya ...

sabah kalktım bir güzel yürüyüş bandında yürüyüşümü yaptım balkona çıkarmıştım güneşin doğuşunu yürüyerek izledim, sonra kahvemi yaptım yumurta haşlanana kadar kahvemi içtim yumurta haşlanınca kahvaltıyı hazırladık ahsenle beraber... kabukları soyma çatalları peçeteleri koyma işi ahsende ,tabakları babası indirir ahsen masaya yerleştirir, bende tabakların içini doldururum sonra duşa girdim , at kılı fırçamı yapıp kremlendim . erhan ütüyü yaparken bende çamaşırları yerine yerleştirdim evi havalandırdım erhan işe gitti bende ahsene mısır patlattım birazdan film izleyeceğiz filmden sonra yerleri süpürürüm sonra da fiyat teklifi hazırlarım, bugün boş sayılırım işim bitince biraz buraya gelirim biraz ahsenle oynarım , oyun hamurundan geçen gün kalp falan yapıp ameliyat ediyordu bende ona hemşirelik yapayımda zaman geçsin

Hiç kore dizisi izlemedim ama merak ettim. Sanırım başlicam

Ay maşallah. Ben de sabah erken kalkmayı çok seviyorum ama en erken kalktığım 8 buçuk keşke daha erkene çekebilsem

Yav bu Korelilerde estetik var mı gerçekten? Ben ırklarından dolayı hepsi öyle cam gibi sanıyordum. Hepsinin burnu aynı, göz altları zaten favorim... Hepsi de birbirinin kopyası zaten. Bizim millet kaba saba geliyor bana. Hepsi kıllı tüylü erkekler. Benim burnum mesela Fatih Sultan Mehmet'ten halliceydi falan

Yaşasın, Solante antiox güneş kremi tam da tahmin ettiğim gibi kış için favorim olacak. Yaz boyu Purest kullandım ama bendeki gözenekler çok geniş, hep aralara doluyordu. Solante hiç dolma yapmadı çünkü biraz daha yağlı, Purest gibi değil. Yalnız indirimli fiyatı bile şu an 548 TL. Daha da alamam sanırım

Merhabalarrr. Güzellik işlerini haftaya erteledim. Günlük basit rutinimi yapıp geçiyorum. Hiç zamanım yok sanki ben de öğrenciyim. Pazartesi de sınavı var çocuğun fen ve mat den . Türkçe sosyalden full yaptı geçen hafta.Onlardan da full yapmamız lazım.pazar gününe özel hoca bile ayarladım mat den. Manyak hırslı bir veliyim ben . Çocuk da bana benzedi.benim gibi olmayın anacığım

Ben de estee lauder serum alamıyorum artık diye kızgınım. Çok güzel bir serumdu rahmetli

Ben de estee lauder serum alamıyorum artık diye kızgınım. Çok güzel bir serumdu rahmetli
Yav o marka hep astronomik fiyatlıydı bana göre. Yıllar önce fondötenini sormuştum, ağzım açık kalmıştı. Neyse ki satıcı kız yüzüme baktı, "Başka birine alacaksınız galiba çünkü sizin için böyle bir ürüne gerek yok." dedi. Bunu bahane ederek hemen dışarı attım kendimi

Bende kojic acid sabunu var, sundan. Gözalti morlugumu acar diye aldim, ama aslinda koltuk altini beyazlatmak icin cok daha uygun.

Bende kojic acid sabunu var, sundan. Gözalti morlugumu acar diye aldim, ama aslinda koltuk altini beyazlatmak icin cok daha uygun.
Ayyy siz de benim gibi morluklardan yana dertliydiniz değil mi, hatırladım. Kojik asit diye bir asit ismini ilk kez duydum valla. Hemen araştırmam lazım. Teşekkürler.

maşallah yakında iyi bakım ürünlerini bir milyardan aşağı alamayacagiz sanırım S sepyazeytin

maşallah yakında iyi bakım ürünlerini bir milyardan aşağı alamayacagiz sanırım S sepyazeytin
Canım ben o yüzden şu Watsons kampanyalarını hiç kaçırmıyorum. Alıp dolaba atıyorum ürünleri. Ekonomistleri çok iyi dinliyorum, gerçekten de alamayacağız. Ne kadar alabilirsem o kadar kârdır diyorum. Şimdiye kadar aldıklarımın SKT hep 2025. Retinol bile alıp koydum dolaba. Seneye başlarım çünkü yağlı cildimden dolayı buldog köpekleri gibi yanaklarım olacak 3-4 seneye, şimdiden belli

Konuştuğum bir iki dermatolog, sürekli aynı markayı kullanmanın bağışıklığa yol açtığını, senede bir markanın değiştirilmesinin daha iyi olacağını söylemişti. Ne derece doğrudur bilmiyorum. Bilgisi olanlar yorum yazsın lütfen. Markaları dönüşümlü olarak kullanmak daha iyiymiş. Bendeki tüm ürünler neredeyse Purest markasına ait. Şimdi kasım ayı indirimlerini bekliyorum, kullandığım içeriklerin aynılarını Dermoskin'den alayım diyorum. Elimdekiler bitince Dermoskin'e geçeyim diye düşündüm. Sizce iyi bir fikir midir bu hanımlar?

Öyle dendiğini duymuştum ama yılda bir değiştiririm ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…