aynen bende çok beğendim odada pencere önüne cuk oturur erhana resmini gönderdim bugün birkaç mağazada araştıracak çocuk mobilya mağazaları genç odalarında vardır dedi yoksa da marangoza yaptırır ikeada benzerini gördüm ama yatak boyunda çok büyük antepde ikea yok gözle görmem lazım. tam ihtiyacımız olan model ooda da yer olsa ben de tam da bundan alacaktım .harika bir parça.nisa mutlaka al.
ben genelde peeling işlerini banyodan çıkma sırasına geçince son aşamada yapıyorum avucum zaten ıslak oluyor 1-2 minik damla ile köpürtüp heryerimi ovalayıp duşu tutuyorumAynen hem yarım ölçek köpürtüyorum hem boynuma ve ellerimin üzerine de sürüyorum. Hatta o bile fazla geliyor bazen. Avucumda köpürtünce parmaklarımın arasından kayıp gidiyor diye minicik bir cam kâsem vardı, onun içinde su ile buluşturup sonra avucuma alıyorum. Hiç ziyan olmuyor.
Hiç kore dizisi izlemedim ama merak ettim. Sanırım başlicamvallahi resmen utandımhakkımda böyle düşünmen çok mutlu etti çok teşekkür ederim adamına göre davranıyorum aslında ne yalan söyleyeyim, kötüye kötüyümdür çünkü neden olmayayım beni sevmeyen aslında kendi kötülüğünden sevmiyordur kimbilir ne yapmıştır bende ona karşılık vermişimdir de ondan olmuştur benim kk gözardı listem gibi kara listemdekiler beni sevmez .
korelilerin güzelliği konusunda da alıntılamıştım ama becerememişim gerçekten çok güzeller bayılıyorum netflixde dizilerine sardım 15-20 bölümlük aksiyon gerilim vs. dizi işinde de iyiler yalnız kadınlarına bakmaktan diziye odaklanamıyorum erkeklerinde ciltleri muhteşem burada benim diyen kadında bulunmaz oradaki erkeğin cildiyalnız birbirlerine fazla benziyorlar 10. bölümüne geldiğim bir dizideki kadının aslında farklı olduğunu yeni farkettim bende nasıl bir salaksam öyle işte
Ay maşallah. Ben de sabah erken kalkmayı çok seviyorum ama en erken kalktığım 8 buçukayy bu arada günaydın herkesesizler için sabah benim için öğlen hissi tabi şimdi farkettim saati. sabah 5 gibi falan uyanınca böyle oluyor bu saate kadar yapmadığım iş kalmadı öğle paydosu gibi oturdum meğer daha 9 a 5 varmış sabahmış ya ...
Ben de estee lauder serum alamıyorum artık diye kızgınım. Çok güzel bir serumdu rahmetliYaşasın, Solante antiox güneş kremi tam da tahmin ettiğim gibi kış için favorim olacak. Yaz boyu Purest kullandım ama bendeki gözenekler çok geniş, hep aralara doluyordu. Solante hiç dolma yapmadı çünkü biraz daha yağlı, Purest gibi değil. Yalnız indirimli fiyatı bile şu an 548 TL. Daha da alamam sanırım
Yav o marka hep astronomik fiyatlıydı bana göre. Yıllar önce fondötenini sormuştum, ağzım açık kalmıştı. Neyse ki satıcı kız yüzüme baktı, "Başka birine alacaksınız galiba çünkü sizin için böyle bir ürüne gerek yok." dedi. Bunu bahane ederek hemen dışarı attım kendimiBen de estee lauder serum alamıyorum artık diye kızgınım. Çok güzel bir serumdu rahmetli
Bende kojic acid sabunu var, sundan. Gözalti morlugumu acar diye aldim, ama aslinda koltuk altini beyazlatmak icin cok daha uygun.Bu koltuk altı kararmaları için kremler var. Kullanan var mı hanımlar? Salisilik asit içerikli toniği, arbutini koltuk altıma da mı sürsem acaba?Kafamda deli sorular Gerçi çok kararma yok ama bembeyaz da değil yani.
Ayyy siz de benim gibi morluklardan yana dertliydiniz değil mi, hatırladım. Kojik asit diye bir asit ismini ilk kez duydum valla. Hemen araştırmam lazım. Teşekkürler.Bende kojic acid sabunu var, sundan. Gözalti morlugumu acar diye aldim, ama aslinda koltuk altini beyazlatmak icin cok daha uygun.
maşallah yakında iyi bakım ürünlerini bir milyardan aşağı alamayacagiz sanırımYaşasın, Solante antiox güneş kremi tam da tahmin ettiğim gibi kış için favorim olacak. Yaz boyu Purest kullandım ama bendeki gözenekler çok geniş, hep aralara doluyordu. Solante hiç dolma yapmadı çünkü biraz daha yağlı, Purest gibi değil. Yalnız indirimli fiyatı bile şu an 548 TL. Daha da alamam sanırım
Allah rahmet eylesinBen de estee lauder serum alamıyorum artık diye kızgınım. Çok güzel bir serumdu rahmetli
Canım ben o yüzden şu Watsons kampanyalarını hiç kaçırmıyorum. Alıp dolaba atıyorum ürünleri. Ekonomistleri çok iyi dinliyorum, gerçekten de alamayacağız. Ne kadar alabilirsem o kadar kârdır diyorum. Şimdiye kadar aldıklarımın SKT hep 2025. Retinol bile alıp koydum dolaba. Seneye başlarım çünkü yağlı cildimden dolayı buldog köpekleri gibi yanaklarım olacak 3-4 seneye, şimdiden belli
Öyle dendiğini duymuştum ama yılda bir değiştiririm benKonuştuğum bir iki dermatolog, sürekli aynı markayı kullanmanın bağışıklığa yol açtığını, senede bir markanın değiştirilmesinin daha iyi olacağını söylemişti. Ne derece doğrudur bilmiyorum. Bilgisi olanlar yorum yazsın lütfen. Markaları dönüşümlü olarak kullanmak daha iyiymiş. Bendeki tüm ürünler neredeyse Purest markasına ait. Şimdi kasım ayı indirimlerini bekliyorum, kullandığım içeriklerin aynılarını Dermoskin'den alayım diyorum. Elimdekiler bitince Dermoskin'e geçeyim diye düşündüm. Sizce iyi bir fikir midir bu hanımlar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?