Güzellik rutinleri

Esim soylenir bana,dis fircasi alinca bile cok dusunuyorsun diye. Rengi sekli cok onemlidir
Bence sebbo da ben gibi sadece kremlerde ama. Ben bunu sadece dis fircasinda yapiyormusum
Ay yok ya, o daha değişik. Sürekli başka şeyler bulup bu nasıl diye soruyor. Halbuki ona en iyileri zaten yazıyoruz ama o illaki başka bir şey daha bulacak. Bu arada ben de diş fırçası alırken hep sensodyne almama rağmen renklerine falan dikkat ediyorum

Bu konuda yalniz olmadigima emindim zaten

Harika bir ekip olduk değil mi çok mutlu oluyorum sohbeti okudukça. İyi ki varız

Arkadaslar karinca yagi kullanan var mi aranizda? Killari aldiktan sonra sürüyormusuz, killari zayiflatiyormus. Söylentiye göre bes ayda %70 azaltiyormus. Bacaklarima düsünüyorum simdilik.

Ben topiği keşfettiğim zaman 84. Sayfadaydı 500 olmuşuz. Hem paylaşım olarak çok güzel hem de iletişim kurduğumuz insanlar gerçekten kaliteli ve güzel yürekli.

Hayat anlamında da dikkate aldığım çok şey oldu. Cildim için dikkate aldığım herşeyin geri dönüşünü almaya başladım.

Yok sadece cladermn ararken bu denk geldi bu nasıl acaba diye sorayım dedim hepsi bu S sepyazeytin

Daha dün söyledik, bugün yazdık Claderm al Sebbooooooooo. Kız git Gratis'e 8.50 TL ne düşünüyon?
Bebeğim ararken evimin burada bir yer var orada gördüm bu markayı bu nasıl acaba diye sorayım dedim zaten yazdınız en iyisini biliyorum kuzum eskilere dönük bakıyorum artık yazılara zaten

Arkadaslar karinca yagi kullanan var mi aranizda? Killari aldiktan sonra sürüyormusuz, killari zayiflatiyormus. Söylentiye göre bes ayda %70 azaltiyormus. Bacaklarima düsünüyorum simdilik.
Bikini bölgesine, bacaklara kullandım ben canım. Gerçekten hem inceltiyor hem de geç çıkarıyor. Fakat sürekli kullanmak gerekiyordu, bıraktım bir süre sonra. Hâlâ 6 şişe var evde. Yazın çok yağlı oluyor diye kullanmıyorum ama kışın yeniden başlamayı düşünüyorum. Talya markasınınkini almıştım ben. 1 şişe bile bittiğinde bayağı fark etmişti.

Bebeğim ararken evimin burada bir yer var orada gördüm bu markayı bu nasıl acaba diye sorayım dedim zaten yazdınız en iyisini biliyorum kuzum eskilere dönük bakıyorum artık yazılara zaten
En iyilerden biri Claderm. Valla 20 ml paketlere koymuşlar, tanesi 8,50 TL Gratis'te.
Arrietty_ de sana bunu önermiş ama onun önerdiği tüpte olan. Aynı marka yani, al mutlaka.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…