Güzellik rutinleri

Benim de kuru profesyonel markalardan biraz pahalı olan davines,BC ,insight güzeldir. BC nin mavi nem serisi mesela ya da davines in nourishing serisini kullandım.

Hc de çok güzel eskiden kullanmıştım şimdi yine yağını, şampuan krem ve anında bakım yapan ovex ürününü kullaniyorum çok memnunum. Ogx de çok iyidir gene Gratislerde satılan Live clean mıydı ne o marka da temiz içerikli güzel. Urban da vegan bi marka bilirsin zaten
 
Bc Q10 misel şampuanın hastasıyım
Ömrümde dönemsel olarak ara ara hep kullanacağım tek şampuan ❤ ama daha temiz içerik arıyorum açıkçası hatırladığım kadarı ile cok temiz icerikli değildi
Livea clean 2 kere şans verdim gecmiste inanılmaz dökmüştü...
 
Himm o zaman ağırlıklı bitkisel olmalı. Herbal eseences denedin mi
 
bende o ölçünün yarısını kullanıyorum yetiyor valla elde köpürtünce yetiyor boynuma bile sürüyorum çok kullanmaya gerek yok kesinlikle
 
bende o ölçünün yarısını kullanıyorum yetiyor valla elde köpürtünce yetiyor boynuma bile sürüyorum çok kullanmaya gerek yok kesinlikle
Aynen hem yarım ölçek köpürtüyorum hem boynuma ve ellerimin üzerine de sürüyorum. Hatta o bile fazla geliyor bazen. Avucumda köpürtünce parmaklarımın arasından kayıp gidiyor diye minicik bir cam kâsem vardı, onun içinde su ile buluşturup sonra avucuma alıyorum. Hiç ziyan olmuyor.
 
Siz ve cocuğu olmayanlar burda mfk ürünlerini denediniz mi? Bende kalamıyordum..tüp bebek demiştiler..ama o urünlerle hamile kaldım.malesef kürtaj oldum .yine denicem ama.
Mfk nın ürünleri mucizevi ürünler değil. Hepside vitamin o vitaminleri hep kullandım. Benim doktorum hamile kalan hasta da başarılı oldum saymam buradan kucağında çocuğu ile çıkan hasta benim için başarıdır derdi.
Kaldı ki artık benim çocuk kaygım yok. Allah verirse başım üstüne, vermezse de razıyım.
 
Selamlar. Esim Kasim’da Kore’ye gidecek. Firsattan istifade Kore urunlerini denemek istiyorum. Karma bir cildim var. Hangi urunler iyidir? Hazir valizde yer varken firsati degerlendirmek gerek yoksa sadece gunes kremi stoklayacagim.
edit: "Clean it zero cleansing balm" bundan da cok memnunum, kalici makyaj ve günes kremini cikariyor hemen.

Ben Korede yasadim 5 yil. "Nature republic" bana göre en populer marka, özellikle de "snail solution" icerenleri. Yüz temizleme jelleri bir harika. Innisfree de en populer markalardan biri ve genelde ben bu iki markayi aliyordum orada kalirken. Ama simdi cilt bakimi konusunda daha donanimliyim ve salyangoz özü olarak cok daha etkili bir "krem" buldum: COSRX'in Advanced Snail 92 All in one cream. Bu neredeyse tamamen salyangoz salgisindan yapilma bir ürün. Elinize aldiginzda kivamindan falan anliyorsunuz direkt. Ben nature republic'in salyangoz serisini almistim zamaninda, ama oradaki hic bir üründe böyle bir kivam yoktu, bu ürün kadar da etkili degillerdi. Gece kremi olarak:

Pyunkang Yul Nutrition Crème: bundan cok memnunum, sabah yüzüm cok daha iyi sekilde uyaniyorum. Gece, yüzdeki su kaybini önlüyor ama gözenekleri hic tikamiyor, agir bir krem degil.

Pyunkang Yul Intensive Repair Cream: bunda peptid de var, o yüzden daha pahali. Ama göz cevresinden, özellikle gözaltindan kacinin. Bunu sürüp yüz yogasi yapmistim bir gece, sabahinda gözaltimda ekstra bir cizgi farkettim. Maalesef o cizgi hala orada kaldi, bir daha bu ürünü gözaltima kullanmamama ragmen. Peptid oldugu icin mi böyle bir durum oldu diye süpheleniyorum.

BACIEL - Hydra Barrier Cica Cream, veya COSRX Balancium-Komfort-Ceramid-Creme : centella kremi, asit vs yaptiktan sonra rahatlatici, ayrica da gece kremi. Bunlari almak istiyorum ama diger kremlerin biraz azalmasi gerekiyor önce.

Koreden retinol almanizi pek önermem. Korede dis macununda bile florin yoktu, daha gecen yillarda izin cikti galiba artik kullanabiliyorlar, ondan bile emin degilim. Koreliler retinol gibi etkili ürünleri muhtemelen cok düsük yüzdelerde üretiyorlardir, o da cok etkili olmaz. C vitamini de ayni sekilde, ben cok etkili bir icerik yapacaklarini pek sanmiyorum. Cildi irrite etmekten cok korkuyorlar, asit vs almanizi o yüzden cok önermem. Sadece krem almak daha mantikli gibi. Yani benim fikrim bu yönde :) Iyi yolculuklar. Bu arada botox 5-10 dolar orada, göz alti dolgusu da 15-20 dolar falan. Yani aklimda abartili kalmis olabilir ama cok ucuzdu gercekten. Yolum oraya düserse mutlaka botox yaptiracagim. Ayrica da kusursuz is cikariyorlar. Neredeyse tüm kadinlarda estetik var, ama hic biri belli olmuyor, sormadan anlayamazsin. Dünyada bir numaralar bu konuda.
NOT: Benim de cildim karma
 

Eklentiler

  • 309318359_468915278320148_1787025213799532196_n.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 31
Son düzenleme:
kendisi kötü gün dostudur.dürüsttür eğlencelidir akıllıdır sohbeti güzeldir.e daha ne olsunn.
 
kore dizilerine meraklandım bir kaç aydır.kadınlarına bayılıyorum.ne kadar duru fresh güzellikleri var.hem makyajlı bakımlılar ama hem de sanki yüzlerinde hiç bir ürün yokmuş gibi.bizdeyse botoksdan ağzı yüzü kaymış kadınlar var.kesinlikle cilt bakımı saç bakımı botoks dolgu da 1 numaralar dünyada.
 
Cok tesekkur ederim, uzun uzun izah etmissiniz bir de. 41 yasimdayim. Umarim benim icin de uygundur. Hepsini not aldim.

İnsallah sorunsuz sekilde gelir. Botox icin kadin erkek farketmeden Cin’den Kore yolunu tutuyorlardi. Ozellikle goz kapagi ameliyati olmayan neredeyse kalmadi…
 
Yok tabi mfk ürünleriyle her kes hamile kalamaz..bu mümkün diğil..ama denemek için söyledim size..icerikleri vitamin dediğiniz gibi hicbir şey kayb etmiyoruz.Ben zaten hep diyorum Allah bana çocuk versede vermesende ben ondan razıyım..
 
Evet, yani herkesin mi estetik ameliyati iyi gecer, cok ilginc gercekten. Mesela bir sürü kadinda burun estetigi var, göz kapagi estetigi zaten olmayan kadin sayisi olanlardan daha az diyebilirim. 40 yasinda kadinlar 20-30 gibi duruyor genelde, ciltleri bebek gibi. 60larindan sonra yaslaniyorlar ama onlarin yaslilarinin cildi de bizim yaslilarimizdan iyi. Kirisiklik hic yok, sürekli günesten korunuyorlar. Sebebi beyaz kalmak tabi ama yaslanmiyorlar bu sebeple de. Keske cok uzak olmasa da bir iki islem yaptiriversem :) Gercekten korkmadan yüzümü teslim ederim oradaki doktorlara. Buralarda gözalti dolgusu ve burun düsünüyordum, sonuc olarak ikisinden de vazgectim ya sonuc daha kötü olursa diye.
 
acilen para biriktirip bir turla gidelim oraya.
 
Yok denemedim bi bakınayım
Peki kore markası olarak ne önerirdin? Dipler de yağlanmaya da müsait bu arada...cok normal kuruya dönük de diyemiyorum hacim verse tadından da yenmez
Moremoo bence Ama Winston S Skinkeyrlover ceuracle dan da memnundu öyle demişti sanki
 
Moremoo bence Ama Winston S Skinkeyrlover ceuracle dan da memnundu öyle demişti sanki
Dr ceuracle iyi bir marka gerçekten. Fiyatları yüksek maalesef. Dökülme karşıtı serisinin toniğini kullanıp bitirdin memnun kaldım şampuanını hala kullanıyorum. Aslında o da protein içeriyor ama en beğendiğim şampuanlardan oldu. Güzel temizliyor benim de saç diplerimde bazen yağlanma oluyor ona iyi geliyor ve saç boy ve uçlarım kuru onları da kurumadı ama ekstra ekstra nemli de olmadı. Zaten benim saçımı öyle ekstra nemli bırakan ürünler bu sefer saç dibimi inanılmaz basık gösteriyor ve çabuk yağlanıyor saçlarım. Zaten saç kremi de kullanıyorum hallouyor. Sülfatsız olmasına rağmen bayağı bir köpürüyor fiyatı yüksek ama mlsi de yüksek ve çok köpürdüğü için azı kafi çok ürün kullanmaya gerek yok uzun süre gidiyor.Moremolar da güzel tabii onları da kullandım.
 
kendisi kötü gün dostudur.dürüsttür eğlencelidir akıllıdır sohbeti güzeldir.e daha ne olsunn.
vallahi resmen utandım hakkımda böyle düşünmen çok mutlu etti çok teşekkür ederim adamına göre davranıyorum aslında ne yalan söyleyeyim, kötüye kötüyümdür çünkü neden olmayayım beni sevmeyen aslında kendi kötülüğünden sevmiyordur kimbilir ne yapmıştır bende ona karşılık vermişimdir de ondan olmuştur benim kk gözardı listem gibi kara listemdekiler beni sevmez .

korelilerin güzelliği konusunda da alıntılamıştım ama becerememişim gerçekten çok güzeller bayılıyorum netflixde dizilerine sardım 15-20 bölümlük aksiyon gerilim vs. dizi işinde de iyiler yalnız kadınlarına bakmaktan diziye odaklanamıyorum erkeklerinde ciltleri muhteşem burada benim diyen kadında bulunmaz oradaki erkeğin cildi yalnız birbirlerine fazla benziyorlar 10. bölümüne geldiğim bir dizideki kadının aslında farklı olduğunu yeni farkettim bende nasıl bir salaksam öyle işte
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…