Güzellik rutinleri

İ m from, klairs,isntree, manyo ( niasinamide) , iunik ,Dr.ceuracle off hangi birini sayayım ben sanırım ne yapar eder onla bı valizle gidip bı maaşıma dokunmadan iki valizle gelirdim
Cok tesekkur ederim. Not aldim tavsiyrlerinizi. Seyahat uzun olsa ben de takilirdim ana 2 yasindaki oglumu yollarda yormak istemiyorum su an.

Cok tesekkur ederim. Not aldim tavsiyrlerinizi. Seyahat uzun olsa ben de takilirdim ana 2 yasindaki oglumu yollarda yormak istemiyorum su an.
Ben tam bağımlı olarak onu önce Allah a sonra en güvendiğim insanlara bırakıp cagnimmm kocam sensiz nefes alamam özlerim götür beni gittiğin yere deyip peşine duserdim haha ( tamamen duygusal ürünlerle alakası yok ) gerçi benimki bildiği için onla neden gitmek istediğimi anlar yemez numaramı

O zaman deneye deneye bulucam iyi geleni
maalesef öyle olacak ... sberian yağ bazlı temizleyiciyi tavsiye edicem artık siberian bir zahmet görsün beni o kadar söyledim ki annem rozalı o kullanırdı ona dokunmazdı o yüzden yağ bazlı temizleyicide her zaman ilk söylediğim isim siberian olur hep bende onu kullanıyorum

biodermanın pigment serisi işe yarar canım

Allah a emanet Edip demek istemiştim Kore deyince benim sistem bı donup kalıyor

En yakın zamanda onu alıp deniyim. Teşekkür ederim

Allah a emanet Edip demek istemiştim Kore deyince benim sistem bı donup kalıyor
Anladim anladim. Ben de bir yandan emzirirken yaziyorum bir ton dikte hatasi yapmisim.

Uzun yillar Cin’de yasadigim icin acikcasi beni artik cezbetmiyor. Ama azicik buyusun tozunu attiririz insallah. Size de kutu kutu getiririm.

Anladim anladim. Ben de bir yandan emzirirken yaziyorum bir ton dikte hatasi yapmisim.

Uzun yillar Cin’de yasadigim icin acikcasi beni artik cezbetmiyor. Ama azicik buyusun tozunu attiririz insallah. Size de kutu kutu getiririm.
İnşallah

Bende tek çocuk üstü ikizlerden sonra böyle dedim ama adam yerine konmak dışında İlk çocukta her şey daha kolay bilmiyorsun başına ne geleceğini çünkü zorluk ve rahatlık anlamında yani yoksa ben hep diyorum dicem ilk göz ağrısı diye bişey gerçekten var bence yani büyük kızımda anneliği daha çok hissetmiştim ikizler hamilelik de zor doğum da zor pandemide doğunca her şey çok zor oldu çünkü

Üç çocuk mu var sende? Aaa, ben sadece ikizler var sanıyordum. Maşallah, Allah bağışlasın

Üç çocuk mu var sende? Aaa, ben sadece ikizler var sanıyordum. Maşallah, Allah bağışlasın
4 yaşını 10 Eylül de tamamlamış bı kızce daha var canım ikinci gebelik planlı ama ikiz gebelik tamamen tesadüf oldu annemin halasının varmış üçüncü göbekten bana piyango vurdu

4 yaşını 10 Eylül de tamamlamış bı kızce daha var canım ikinci gebelik planlı ama ikiz gebelik tamamen tesadüf oldu annemin halasının varmış üçüncü göbekten bana piyango vurdu
Oyyy, çok zordur. Benim bir taneyi gözüm yemiyor En imrendiğim anne tipisin yemin ederim. Küçük çocuğun varken bile o krem senin, bu serum benim her yere elin uzanıyor. Bir çocuk yapıp totoyu göbeği salanlar var bir de

Kizlar bende sanırım güzel temiz içerikli bir şampuan tavsiyesi istiyorum
Boyasız işlemsiz dipleri normal,uçları daha kuru hatta bu ara anlayamadığım bi şekilde daha da kuru uçları ince telli orta gürlükte...
Insight markasından hangisini alsam mesela veya baska marka öneriniz var mi?

Claderm'in narlı olan kil maskesinin 20 ml olanları var. Tek kullanım için yeterli oluyor değil mi kızlar?
tek kullanımdan fazlası olur emin ol :) 5 ml testerlarını 3 er kez kullanmıştım

Allah dileyen isteyen herkese istediği kadar evlat nasip etsin. Evladı, evlatları olanlara da sağlık huzur afiyetle büyütmeyi nasip etsin Allah imtihanlarımızı küçültsün
Siz ve cocuğu olmayanlar burda mfk ürünlerini denediniz mi? Bende kalamıyordum..tüp bebek demiştiler..ama o urünlerle hamile kaldım.malesef kürtaj oldum .yine denicem ama.

tek kullanımdan fazlası olur emin ol :) 5 ml testerlarını 3 er kez kullanmıştım
Geçen sene bende tüptekinden vardı. Bu sene henüz fiddy yapmadım, 20 ml olanlardan alayım diye düşündüm. Bu arada enzim peelingin içinde ölçü kaşığı var ya Nisa, tam ölçek kullanıyorlar onu ama bana o ölçeğin yarısı yetiyor. Çok kullanmanın alemi yok değil mii?

Ay canım çok teşekkür ederim ben kendimi salssm mutsuzluktan oluremm kendimi bildim bileli seviyorum bakımı 10 yıl yalnız yaşadım bı gün öncesinden kıyafet çanta takı hazırlar cildime saçıma bakıp giderdim. Evlendim ilk hamilelikten sonra aldığım 25 kiloyu 5 6 ayda verdim. Yine şimdi haftanın 5 günü gidiyorum.cocuklara alışveriş yaparken bı ürün de mutlaka kendime alıyorum. Sabah 4 saat keki tuzlu keki çorbası yemeği mutfaktan çıkmadım akşam cümbür cemaat Watsons gittik son gün alacaklarimi aldım evvel gün saçıma fön çeken kız bekarsiniz galiba dedi yook kız 38 yaşında 3 kız anasıyim dedim kaldı 28 yaşında gibisiniz diyor evlendikten sonra alan aldı bitti gözüyle hiç bakmadım kendime çünkü ben önce kendimi sevip beğenmeliyim mottosu ve motivasyonuna sahibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…