- 3 Aralık 2019
- 4.306
- 17.089
- 258
Cok tesekkur ederim. Not aldim tavsiyrlerinizi. Seyahat uzun olsa ben de takilirdim ana 2 yasindaki oglumu yollarda yormak istemiyorum su an.İ m from, klairs,isntree, manyo ( niasinamide) , iunik ,Dr.ceuracle off hangi birini sayayım ben sanırım ne yapar eder onla bı valizle gidip bı maaşıma dokunmadan iki valizle gelirdim
O zaman deneye deneye bulucam iyi gelenio hiç olmaz pamuk sürtme falan cildinize hiç iyi gelmez olabildiğince nazik olmalı en az ovalama sürtme olmalı cilde
Ben tam bağımlı olarak onu önce Allah a sonra en güvendiğim insanlara bırakıp cagnimmm kocam sensiz nefes alamam özlerim götür beni gittiğin yere deyip peşine duserdim hahaCok tesekkur ederim. Not aldim tavsiyrlerinizi. Seyahat uzun olsa ben de takilirdim ana 2 yasindaki oglumu yollarda yormak istemiyorum su an.
maalesef öyle olacak ... sberian yağ bazlı temizleyiciyi tavsiye edicem artık siberian bir zahmet görsün beni o kadar söyledim kiO zaman deneye deneye bulucam iyi geleni
biodermanın pigment serisi işe yarar canımBu koltuk altı kararmaları için kremler var. Kullanan var mı hanımlar? Salisilik asit içerikli toniği, arbutini koltuk altıma da mı sürsem acaba?Kafamda deli sorular Gerçi çok kararma yok ama bembeyaz da değil yani.
Allah a emanet Edip demek istemiştim Kore deyince benim sistem bı donup kalıyorBen tam bağımlı olarak onu önce Allah a sonra en güvendiğim insanlara bırakıp cagnimmm kocam sensiz nefes alamam özlerim götür beni gittiğin yere deyip peşine duserdim haha( tamamen duygusal ürünlerle alakası yok ) gerçi benimki bildiği için onla neden gitmek istediğimi anlar yemez numaramı
En yakın zamanda onu alıp deniyim. Teşekkür ederimmaalesef öyle olacak ... sberian yağ bazlı temizleyiciyi tavsiye edicem artık siberian bir zahmet görsün beni o kadar söyledim kiannem rozalı o kullanırdı ona dokunmazdı o yüzden yağ bazlı temizleyicide her zaman ilk söylediğim isim siberian olur hep bende onu kullanıyorum
Anladim anladim. Ben de bir yandan emzirirken yaziyorum bir ton dikte hatasi yapmisim.Allah a emanet Edip demek istemiştim Kore deyince benim sistem bı donup kalıyor
İnşallahAnladim anladim. Ben de bir yandan emzirirken yaziyorum bir ton dikte hatasi yapmisim.
Uzun yillar Cin’de yasadigim icin acikcasi beni artik cezbetmiyor. Ama azicik buyusun tozunu attiririz insallah. Size de kutu kutu getiririm.
Bende tek çocuk üstü ikizlerden sonra böyle dedim ama adam yerine konmak dışında İlk çocukta her şey daha kolay bilmiyorsun başına ne geleceğini çünkü2. çocuğunu doğurdu ''bildiriyorum tek çocuk hiç çocuk'' demiş bende ''cahil cüheyla kesimin böyle konuşmasını anlarımda size yakıştıramadım böyle nahoş bir cümle beklemezdim niye ilk çocuk insan yerine konmuyor ''dedim yazanlar olmuş ''zorluğu anlamında demiştir kötü niyetli değildir'' diye, o zaman'' ilk çocukta zorlanmamıştık ama bu sefer başkaymış asıl şimdi ebeveyn olmayı öğrendik , zorlandık deseydi kendisini ifade edebilecek yaşta ,düzgün konuşmak yerine bu kocakarı cümlelerini tercih ediyorsa zihniyetini sorgularım'' dedim ,bu cümleleri ileride ilk çocuğunuzda okuyacak dedim,birde insan kendi kapasitesini zorlayıp suçu doğanların üstüne atmamalı da demiş olabilirimevet dedim ama sildi yorumumu ve engelledi beni iyi demişmiyim
çocuk düşünmeyen 10 yıllık evli 40 yaşında arkadaşlarım var çocuk yapmadıkları için pişman değiller , hayat senin canım kimseye bu konuda laf demek düşmez içinden geldiği gibi yaşa derim... laf söyleyenlerin hiçbiri yanında olmayacak
Üç çocuk mu var sende? Aaa, ben sadece ikizler var sanıyordum.Bende tek çocuk üstü ikizlerden sonra böyle dedim ama adam yerine konmak dışında İlk çocukta her şey daha kolay bilmiyorsun başına ne geleceğini çünküzorluk ve rahatlık anlamında yani yoksa ben hep diyorum dicem ilk göz ağrısı diye bişey gerçekten var bence yani büyük kızımda anneliği daha çok hissetmiştim ikizler hamilelik de zor doğum da zor pandemide doğunca her şey çok zor oldu çünkü
4 yaşını 10 Eylül de tamamlamış bı kızce daha var canımÜç çocuk mu var sende? Aaa, ben sadece ikizler var sanıyordum.Maşallah, Allah bağışlasın
Oyyy, çok zordur. Benim bir taneyi gözüm yemiyor4 yaşını 10 Eylül de tamamlamış bı kızce daha var canımikinci gebelik planlı ama ikiz gebelik tamamen tesadüf oldu annemin halasının varmış üçüncü göbekten bana piyango vurdu
tek kullanımdan fazlası olur emin ol :) 5 ml testerlarını 3 er kez kullanmıştımCladerm'in narlı olan kil maskesinin 20 ml olanları var. Tek kullanım için yeterli oluyor değil mi kızlar?
Siz ve cocuğu olmayanlar burda mfk ürünlerini denediniz mi? Bende kalamıyordum..tüp bebek demiştiler..ama o urünlerle hamile kaldım.malesef kürtaj oldum .yine denicem ama.Allah dileyen isteyen herkese istediği kadar evlat nasip etsin. Evladı, evlatları olanlara da sağlık huzur afiyetle büyütmeyi nasip etsinAllah imtihanlarımızı küçültsün
Geçen sene bende tüptekinden vardı. Bu sene henüz fiddy yapmadım, 20 ml olanlardan alayım diye düşündüm. Bu arada enzim peelingin içinde ölçü kaşığı var ya Nisa, tam ölçek kullanıyorlar onu ama bana o ölçeğin yarısı yetiyor. Çok kullanmanın alemi yok değil mii?tek kullanımdan fazlası olur emin ol :) 5 ml testerlarını 3 er kez kullanmıştım
Ay canım çok teşekkür ederimOyyy, çok zordur. Benim bir taneyi gözüm yemiyorEn imrendiğim anne tipisin yemin ederim. Küçük çocuğun varken bile o krem senin, bu serum benim her yere elin uzanıyor. Bir çocuk yapıp totoyu göbeği salanlar var bir de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?