Güzellik rutinleri

Mükemmel baZ bu zamanında kullanmıştım

Kiz sende öğretmendin dimi yanlış hatırlamıyorum ?
Öğretmenlik yaptım devlette formasyonum var ama öğretmen demem kendime. Eğitim fakültesi mezunu değilim. Ama evdeki annem gerçek öğretmen. Onun gününü kutlayacağım bugün

Öğretmenlik yaptım devlette formasyonum var ama öğretmen demem kendime. Eğitim fakültesi mezunu değilim. Ama evdeki annem gerçek öğretmen. Onun gününü kutlayacağım bugün
annenin ellerinden öperim canım tüm öğretmenlerin öğretmenler günü kutlu olsun

Ametist eğitimci, sepya da kitap yapımı resimleme vs işleriyle uğraştığından o da eğitim emekçisi. Yesa da eğitimci . Hepsinin öğretmenler günü kutlu olsun

Ametist eğitimci, sepya da kitap yazım resimleme vs işleriyle uğraştığından o da eğitim emekçisi. Yesa da eğitimci . Hepsinin öğretmenler günü kutlu olsun

Ametist eğitimci, sepya da kitap yapımı resimleme vs işleriyle uğraştığından o da eğitim emekçisi. Yesa da eğitimci . Hepsinin öğretmenler günü kutlu olsun
Ya işte sonra neden bu topik diğerlerinden farklı...insanlar kaliteli,bilgileri kaliteli
Kalbimi bıraktım hepinize ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…