Güzellik rutinleri

Görl yaptım gece cüzdansuyu Hem sen öğretmensen ben ancak stajyer öğretmen falan olabilirim sen Best of Bestsin enerji işlerinde
Enerji yay bugün bana. Ahdım var az kaldı borsadan zararım çıksın oyuncağı az olan bir çocuğa oyuncak alacağımmm .

Lutfen 777'lere 520 lere sahip çıkalım,başında dur plisss yani
Günde dört saatlik uyku dört tarafı hain dolu yorgun bitkin ama pes etmeyen bir beden. Hakkını ödeyemeyiz. Yoruldun biliyoruz ama bu dava sensiz olmaz reis diyorsun yani

Günde dört saatlik uyku dört tarafı hain dolu yorgun bitkin ama pes etmeyen bir beden. Hakkını ödeyemeyiz. Yoruldun biliyoruz ama bu dava sensiz olmaz reis diyorsun yani
Girl ne şanssızsın bulmuşsun gürültülü komşuyu. Sen o komşuya enerji gönder. Ya adam gibi insanları rahatsız etmeden otursun ya da taşınsın gitsin

Girl ne şanssızsın bulmuşsun gürültülü komşuyu. Sen o komşuya enerji gönder. Ya adam gibi insanları rahatsız etmeden otursun ya da taşınsın gitsin
İptal iptal iptal. Çok şanslıyımdır. Her şeyin en iyisi en hayırlısı kolayca güzelce zevkle beni bulur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…