Glikolik asit veya Salisilik Asit iyi gelir bunlara 1 ay sonra kullanırsın düzenli, o zaman geçmeye başlar... geçmezse dermatolog yarım saat içinde hepsini temizliyor hemenHayir bayadir var.
Duzelme de olmuyor. Yanagimdada var
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Glikolik asit veya Salisilik Asit iyi gelir bunlara 1 ay sonra kullanırsın düzenli, o zaman geçmeye başlar... geçmezse dermatolog yarım saat içinde hepsini temizliyor hemenHayir bayadir var.
Duzelme de olmuyor. Yanagimdada var
Merhaba canımBirde eczacının ısrarla kutu üstünde son kullanım tarihi yazmıyor demesigözlerim ayrıldı şaka yapıyorsunuz sanırım şişenin üstünde yazıyor dedim çıkardı baktı aaa evet diyor
![]()
Çok şaşırtici gerçekten kimse artık işini düzgün yapmıyor insanların sağlığını tehlikeye atıyorlarÇok enteresan birşey yaşadım bugün hanımlar, intim yıkama jeli almak için eczaneye gittim, aldım... eczanenin kapanma saatine yakın ürünün tarihinin geçtiğini gördüm, yetişemem diye en yakın eczaneyi aradım kendilerinde aynı ürün var mı tarihine bakabilirler mi diye, telefonda eczacı bana yıkama jeli tarzı ürünler için miladı olmayan ürün dedinasıl yani şişenin altında son kullanma tarihi var herşeyin var bunların nasıl olmaz dedim eczacı çok şaşkın şekilde baktı ve aaa evet gerçekten varmış dedi
gittim yeni ürün aldım elimdeki eski tarihliyi de sabah o aldığım eczaneye iade edicem ama eczacı çalışanına tüm rafları son kullanma tarihlerini kontrol edin dedi çalışana
bunu bir eczacının bilmemesi
inanılır gibi değil
Ben bir zararını görmedim sonuçta yüzeysel bir temzleme oluyor yine,tutup foşur foşur derinleri yıkamıyoruzMerhaba canımDoktorlar özel bölgeye su dışında birşey kullanmayın diyorlar. Hatta bu jeller ilk çıktığında zararlı vs diyorlardı.Ben hiç kullanmadım ama işe yarayan bişeyse deneyebilirim
![]()
Hiç birşeye şaşırmıyorum artık desemBirde eczacının ısrarla kutu üstünde son kullanım tarihi yazmıyor demesigözlerim ayrıldı şaka yapıyorsunuz sanırım şişenin üstünde yazıyor dedim çıkardı baktı aaa evet diyor
![]()
Merhaba Canım benimMerhaba canımDoktorlar özel bölgeye su dışında birşey kullanmayın diyorlar. Hatta bu jeller ilk çıktığında zararlı vs diyorlardı.Ben hiç kullanmadım ama işe yarayan bişeyse deneyebilirim
![]()
Eskiden çok mantar sorunum vardı meğer foşur foşur yıkadığım içinmişBen bir zararını görmedim sonuçta yüzeysel bir temzleme oluyor yine,tutup foşur foşur derinleri yıkamıyoruz
Tabi kullandığın marka da önemli tutup da katalog ürünleri de alınmaz bence
Ben Organique'nin ürününü denemeyi düşünüyorum bu sefer
Ayy evet bu çok güzelBeni niye o siteye gönderdin göynüm nasıl hojjj oldu anlatamam![]()
![]()
Eskiden bu maskeyi çok kullanırdım çok da memnundum serumunu hala yapmamışlar mı ya
Atart
Eki Görüntüle 3118756
YaaaaHerkese günaydın dünyanın en bakımlı kadınları
Yüzümde sıfır sivilce ile size sesleniyorum.
![]()
Canım bence en fazla senin söylediğin çift aşamalı temizlemeYaaaaçok çok sevindim, tedavi mi, beslenmemi, sigarayı bırakman mı hepsi mi
ne kurtulmana sebep oldu
Sigarayı bıraktınmı tam olarak süper olmuşCanım bence en fazla senin söylediğin çift aşamalı temizleme![]()
Hatırlıyorum doğumdan sonra yüzümde ki yorgunluğu uykusuz gecelerin izlerini söküp atardı yaptığım zamanAyy evet bu çok güzel![]()
EvetttSigarayı bıraktınmı tam olarak süper olmuş![]()