Güzellik rutinleri

Hayir bayadir var.
Duzelme de olmuyor. Yanagimdada var
Glikolik asit veya Salisilik Asit iyi gelir bunlara 1 ay sonra kullanırsın düzenli, o zaman geçmeye başlar... geçmezse dermatolog yarım saat içinde hepsini temizliyor hemen

Çok enteresan birşey yaşadım bugün hanımlar, intim yıkama jeli almak için eczaneye gittim, aldım... eczanenin kapanma saatine yakın ürünün tarihinin geçtiğini gördüm, yetişemem diye en yakın eczaneyi aradım kendilerinde aynı ürün var mı tarihine bakabilirler mi diye, telefonda eczacı bana yıkama jeli tarzı ürünler için miladı olmayan ürün dedi 😶 nasıl yani şişenin altında son kullanma tarihi var herşeyin var bunların nasıl olmaz dedim eczacı çok şaşkın şekilde baktı ve aaa evet gerçekten varmış dedi 😁😁 gittim yeni ürün aldım elimdeki eski tarihliyi de sabah o aldığım eczaneye iade edicem ama eczacı çalışanına tüm rafları son kullanma tarihlerini kontrol edin dedi çalışana 🤦‍♀️ bunu bir eczacının bilmemesi 🤷‍♀️ inanılır gibi değil

IMG_20220824_212627.webp
bunu aldım

Birde eczacının ısrarla kutu üstünde son kullanım tarihi yazmıyor demesi 😁 gözlerim ayrıldı şaka yapıyorsunuz sanırım şişenin üstünde yazıyor dedim çıkardı baktı aaa evet diyor 🤦‍♀️
Merhaba canım 😘 Doktorlar özel bölgeye su dışında birşey kullanmayın diyorlar. Hatta bu jeller ilk çıktığında zararlı vs diyorlardı.Ben hiç kullanmadım ama işe yarayan bişeyse deneyebilirim 😁

Çok enteresan birşey yaşadım bugün hanımlar, intim yıkama jeli almak için eczaneye gittim, aldım... eczanenin kapanma saatine yakın ürünün tarihinin geçtiğini gördüm, yetişemem diye en yakın eczaneyi aradım kendilerinde aynı ürün var mı tarihine bakabilirler mi diye, telefonda eczacı bana yıkama jeli tarzı ürünler için miladı olmayan ürün dedi 😶 nasıl yani şişenin altında son kullanma tarihi var herşeyin var bunların nasıl olmaz dedim eczacı çok şaşkın şekilde baktı ve aaa evet gerçekten varmış dedi 😁😁 gittim yeni ürün aldım elimdeki eski tarihliyi de sabah o aldığım eczaneye iade edicem ama eczacı çalışanına tüm rafları son kullanma tarihlerini kontrol edin dedi çalışana 🤦‍♀️ bunu bir eczacının bilmemesi 🤷‍♀️ inanılır gibi değil
Çok şaşırtici gerçekten kimse artık işini düzgün yapmıyor insanların sağlığını tehlikeye atıyorlar

Merhaba canım 😘 Doktorlar özel bölgeye su dışında birşey kullanmayın diyorlar. Hatta bu jeller ilk çıktığında zararlı vs diyorlardı.Ben hiç kullanmadım ama işe yarayan bişeyse deneyebilirim 😁
Ben bir zararını görmedim sonuçta yüzeysel bir temzleme oluyor yine,tutup foşur foşur derinleri yıkamıyoruz
Tabi kullandığın marka da önemli tutup da katalog ürünleri de alınmaz bence
Ben Organique'nin ürününü denemeyi düşünüyorum bu sefer

Merhaba Canım benim ❤️ günlük kullanmıyorum bazen sistit-mantar gibi ya da nadiren kaşıntı gibi sorunum olduğunda ph düzenlesin diye kadın doğum doktorum önermişti o zamanlar kullanıyorum, dediğin gibi normalde sadece suyla temizlik olmalı bir sebep yokken asla jel kullanılmamalı çok doğru kesinlikle

Ben bir zararını görmedim sonuçta yüzeysel bir temzleme oluyor yine,tutup foşur foşur derinleri yıkamıyoruz
Tabi kullandığın marka da önemli tutup da katalog ürünleri de alınmaz bence
Ben Organique'nin ürününü denemeyi düşünüyorum bu sefer
Eskiden çok mantar sorunum vardı meğer foşur foşur yıkadığım içinmiş 😁 doktorum çok kızmıştı tam 50 gün içinde özel Probiyotikler olan kapsül fitil kullanmak zorunda kalmıştım

Herkese günaydın dünyanın en bakımlı kadınları 😍😍😍

Yüzümde sıfır sivilce ile size sesleniyorum.
🥹😍😍😍😍
Yaaaa❤️çok çok sevindim, tedavi mi, beslenmemi, sigarayı bırakman mı hepsi mi 😁ne kurtulmana sebep oldu

Kızlar bütçe mi aldım yarın gidiyorum rabbimin izniyle ürünleri almaya 😁 yanlız nemlendirici alacağım ya purestin nemlendiricisini almama gerek yok artik sivilce ve sivilce izlerini geçireni alacağım buda geçirir mi kızlar😃

Eklentiler

• IMG_20220820_132049.webp
    IMG_20220820_132049.webp
    21,6 KB · Görüntüleme: 35
  • images (10).webp
    images (10).webp
    19,2 KB · Görüntüleme: 38
  • Screenshot_2022-08-19-17-19-15-057_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    Screenshot_2022-08-19-17-19-15-057_com.google.android.googlequicksearchbox.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 35
Back
X